Moto G4 Plus-hænder-på – endnu større-og nu kan du betale for et bedre kamera

0
48

Lenovo fornyelse Motorola ‘ s bedste budget Android telefon nogensinde

Motorola navn, kan der ikke være mere i den verden af smartphones, men den evigt populære Moto vifte af Android smartphones liv på under pleje af Lenovo, ejeren af hvad bruges til at være Motorola Mobility. Den fjerde generation af Moto G er simpelthen hedder Moto G4, og det er meget forskellige fra tidligere Moto G-telefoner.

En masse mennesker elsker phablets, med næsten lige så mange personer foretrækker ikke at bruge en masse penge på dem. Lenovo, der ejes fortsat af Motorola er at give disse mennesker, hvad de ønsker. Moto G4 har en 5.5 i 1080p skærm, op fra 5in 720p skærm dens umiddelbare forgænger, men koster kun £169 inc MOMS.

Ydeevne og lydhørhed bør ikke være et problem, som Moto G4 har en otte-core Qualcomm Snapdragon-617-processor. Det kommer med 2 gb hukommelse, men dette kan øges til 4 gb, hvis du køber en dyrere model med mere indbygget opbevaring. 16, 32 og 64GB lagerplads varianter vil være til rådighed – vi er stadig afventer oplysninger om, hvilke kapaciteter skal også komme med den øgede mængde hukommelse.

Som før, den nye Moto G kommer med en version af Android overordentlig tæt på Google ‘ s lager version, så der er ingen irriterende interface geegaws. Som forventet, er det Android 6.0 Skumfidus, og hvis historien er nogen indikator, der skal modtage en gratis opgradering til Android N ikke alt for længe efter Googles egen Nexus-telefoner.

Kabinettet er stadig lavet af vandafvisende plast med en aftagelig bagside, som er, hvordan du kan komme til micro SIM og micro SD-slots. Du kan udskifte coveret til et anderledes farvet, men den nye Moto G4 ser langt mindre markant end i 2015-Moto G. krum ryg, rillede tekstur og dobbelt colour scheme er gået ind for en nylon-lignende materiale og en flad bagside. Det føles stadig grippy i hånden, men Moto G4 ser langt mere generisk.

Så vidt vi kan fortælle så langt, Moto G4 har de samme 13-megapixel kamera, som sidste år Moto G, men hvis du er villig til at stumpen op kr 199 inkl MOMS, så kan du købe Moto G4 Plus i stedet for. Den nye G4 Plus variant er næsten identiske, men har en 16 megapixel kamera med laser-assisted og fase opdage autofokus samt en to-tone LED-flash – alle mangler fra almindelig G4 13 megapixel shooter.

Den eneste forskel mellem de to Moto G-telefoner er, at G4 Plus har en fingerprint sensor. Mærkeligt, er det ikke dobbelt så meget som en hjem-knap, med en on-screen Android-knappen bar stadig til stede.

Vi havde kun en kort hands-on med både Moto G4 og Moto G4 Plus, men begge kameraer kæmpet på relativt lavt lys, der producerer underbelyst og sløre udsat for skud. De klarede sig bedre under mere generøse belysning, men vi forbeholder endelige dom, indtil vi har set færdig produktion telefoner.

Hvis den nye Moto G4 telefoner er stadig for dyrt, så er Lenovo er du dækket med sit eget mærke Lenovo K5, som er endnu billigere på kr 129 inkl MOMS.