Microsoft Paint On Kuollut, Kauan eläköön Maalata 3D

0
58

Microsoft Paint on virallisesti tapetaan pois, Microsoft deprecating ohjelman kanssa julkaistusta Windows 10 Fall Luojat Päivitys. Maallikon termein, tämä tarkoittaa, että Maali ei enää päivitetä ja on merkitty poistoa jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Vielä, siellä on aina Maali 3D

Testasimme MS Paint 3D Esikatselu: Tässä on Mitä Me ajattelemme

Testasimme MS Paint 3D Esikatselu: Tässä on Mitä Me ajattelemme
MS Paint on ollut noin niin kauan kuin Windows olemassa. Windows 10 Luojat Päivitys sisältää Maalata 3D ja Remix 3D. Nämä ilmaisia työkaluja auttaa 3D-mallinnus mennä valtavirtaa?
Lue Lisää

.

Windows on ollut olemassa vuodesta 1985 lähtien, kun Microsoft julkaisi Windows 1.0 maailmalle. Ja asuvat Windows 1.0 oli pieni ohjelma nimeltä Microsoft Paint. Se on auttaa ihmisiä piirtää kauhea digitaalisen taiteen asti, mutta loppu on nyt lähellä. Tai niin se näyttäisi…

Microsoft Paint On Merkitty Kuolemaan

Ensimmäisenä huomasi Vartija, Microsoft Paint on lisätty luetteloon “ominaisuuksia, jotka ovat poistettu tai poistettu Windows 10 Fall Luojat Päivitys”. Maali on listattu vanhentunut, mikä tarkoittaa, että se on “ei aktiivista kehittämistä, ja se voidaan poistaa tulevaisuudessa tiedotteet”.

MS Paint ei ole juuri kehittynyt paljon viime vuosina muutenkin, mutta nyt se on jumissa, koska se on ikuisuuden. Microsoft on valitsevat sen sijaan keskittyä kehittämään edelleen Maalata 3D, joka tuli olennainen osa Windows 10 käynnistää Luojat Päivitys aiemmin tänä vuonna.

Paint 3D on hengellinen seuraaja alkuperäinen Maali, mutta on erillinen sovellus kokonaan. Riippumatta siitä, Microsoft selvästi tuntuu läsnäolo Maali 3D tarkoittaa, että Maali ei ole enää tarpeen. Joka luultavasti ei ole, varsinkin kun Paint.NET on parempi kaikin tavoin

Maali.NET: Paras Kuva Editori Saatavilla Että Sinun Pitäisi Ladata

Maali.NET: Paras Kuva Editori Saatavilla Että Sinun Pitäisi Ladata
Me kaikki muokata kuvia jonkin verran. Onko se on yksinkertainen sato tai kokoa, tai ehkä vain lisäämällä tekstiä, se on mukava saada kuva editori, joka on luotettava, nopea, helppo navigoida ja…
Lue Lisää

.

Kun kaikki on oikein keskittyen vähättely Microsoft Paint, useita muita merkittäviä Windows-ohjelmia tapetaan pois kokonaan Windows 10 Fall Luojat Päivitys. Eli Outlook Express, Lukija App, ja Lukija-Luettelosta. Entinen ei ole enää toimiva, kun taas kaksi jälkimmäistä ovat integroitu Microsoft Edge

Tämä On Mitä Microsoft Edge On Hyvä

Tämä On Mitä Microsoft Edge On Hyvä
Microsoft Edge on paljon parempi kuin Internet Explorer. Se on aika tulla selaimen agnostikko. Näytämme sinulle ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät Reuna kannattaa käyttää, vaikka se ei ole teidän tärkein selaimen.
Lue Lisää

.

Alusta Loppuun Maali

Epäilemme, että Maali pysyy osa Windows 10 vielä jonkin aikaa. Lähinnä siksi, että Microsoft olisi massiivinen takaisku Maali-fanit, jos se poistaa sen kokonaan. Kuitenkin, tämä on alku lopussa ohjelman, useimmat meistä ovat käyttäneet ainakin kerran, joten kannattaa hyödyntää Maali, kun vielä voit. Vaikka se tarkoittaa vain sitä, luoda kauhea art.

Onko sinulla Windows 10 asennettu TIETOKONEESEEN? Et rakastan sitä, vihaan sitä, tai ei ole vahvoja tunteita suuntaan tai toiseen? Mitä mieltä olet Microsoft ojitusten Maali? Olisi Microsoft on laittaa Maali ulos laitumelle, kauan sitten? Kommentit ovat auki alla…