Microsoft Paint Er Død, Lenge Leve Maling 3D

0
59

Microsoft Paint er offisielt blir drept, med Microsoft deprecating programmet med utgivelsen av Windows-10 Falle Skaperne Oppdatering. I lekmann vilkår dette betyr Maling vil ikke lenger bli oppdatert, og har vært rapportert for fjerning på noe tidspunkt i fremtiden. Likevel, det er alltid Paint 3D

Vi Testet MS Paint 3D Forhåndsvisning: Her er Hva Vi Tror

Vi Testet MS Paint 3D Forhåndsvisning: Her er Hva Vi Tror
MS Paint har vært rundt for så lenge Windows eksisterte. Windows-10 Skaperne Oppdateringen vil omfatte Maling 3D og Remix 3D. Vil disse gratis verktøyene hjelper deg med 3D-modellering gå mainstream?
Les Mer

.

Windows har eksistert siden 1985, da Microsoft lanserte Windows 1.0 til verden. Og bosatt på Windows 1.0 ble et lite program som heter Microsoft Paint. Det har vært å hjelpe folk tegne forferdelig digital kunst siden den gang, men slutten er nå nær. Eller så kan det virke som…

Microsoft Paint Er Merket for Døden

Som først oppdaget av The Guardian, Microsoft Paint har blitt lagt til i listen over “funksjoner som er fjernet eller mindre i Windows 10 Falle Skaperne Update”. Maling er oppført som avverget, som betyr at det er “ikke i aktiv utvikling, og kan bli fjernet i fremtidige utgivelser”.

MS Paint har ikke akkurat utviklet seg mye i de senere år uansett, men det er nå fast som det er for evigheten. Microsoft valgte i stedet å fokusere på videre utvikling av Maling 3D, som ble en integrert del av Windows-10 med lanseringen av Skaperne Oppdatere tidligere i år.

Paint 3D er den åndelige etterfølgeren til den originale Malingen, men er en egen app helt. Uansett, Microsoft tydelig føler nærværet av Maling 3D betyr Maling er ikke lenger nødvendig. Som det sannsynligvis ikke er det, spesielt som Paint.NET er bedre i alle tenkelige måte

Maling.NET: Beste Bilde Editor Som Du Bør Laste ned

Maling.NET: Beste Bilde Editor Som Du Bør Laste ned
Vi alle redigere bilder til en viss grad. Enten det er et enkelt beskjære eller endre størrelse, eller kanskje bare å legge til litt tekst, det er fint å ha et bilde editor som er pålitelig, rask, lett å navigere og…
Les Mer

.

Mens alle er med rette fokus på nedgraderingen av Microsoft Paint, flere andre kjente Windows-programmer blir drept av helt i Windows 10 Falle Skaperne Oppdatering. Nemlig Outlook Express, Reader-Appen, og Leser Listen. Tidligere er ikke lenger funksjonell, mens de to sistnevnte blir integrert i Microsoft Kanten

Dette Er Hva Microsoft Kanten Er Bra For

Dette Er Hva Microsoft Kanten Er Bra For
Microsoft Kanten er mye bedre enn Internet Explorer. Det er på tide å bli nettleser agnostisk. Vi vil vise deg den unike funksjoner som gjør Kanten verd å bruke, selv om det ikke er din viktigste nettleser.
Les Mer

.

Begynnelsen på Slutten for Maling

Vi mistenker Maling vil fortsatt være en del av Windows-10 i noen tid fremover. Hovedsakelig på grunn av at Microsoft ville møte et enormt tilbakeslag fra Maling fans hvis det fjernet den helt. Imidlertid, dette er begynnelsen av slutten av et program de fleste av oss har brukt minst en gang, så vi anbefaler deg til å få mest mulig ut av Malingen mens du fortsatt kan. Selv om det bare betyr å skape forferdelig art.

Har du Windows 10 installert på din PC? Elsker du det, hater det, eller ikke har sterke følelser på en eller annen måte? Hva synes du om Microsoft grøfting Maling? Skal Microsoft har satt Maling ut til beite for lenge siden? Kommentarfeltet er åpent nedenfor…