Microsoft Paint, Er Død, Længe Leve Maling 3D

0
66

Microsoft Paint er officielt at blive dræbt, med Microsoft afværgende programmet med udgivelsen af Windows-10 Falder Skabere Opdatering. I lægmandssprog det betyder, Maling vil ikke længere blive opdateret, og er blevet markeret til fjernelse på et tidspunkt i fremtiden. Stadig, der er altid Maling 3D

Vi har Testet MS Paint 3D Preview: Her er, Hvad Vi Tror

Vi har Testet MS Paint 3D Preview: Her er, Hvad Vi Tror
MS Paint har været omkring så længe Windows eksisteret. Windows-10 Skabere Opdatering vil indeholde Maling 3D og Remix 3D. Vil disse gratis værktøjer, der kan hjælpe 3D modellering gå mainstream?
Læs Mere

.

Windows har eksisteret siden 1985, da Microsoft udgav Windows 1.0 til verden. Og der er bosiddende på Windows 1.0, som var et lille program, der hedder Microsoft Paint. Det har været at hjælpe folk trækker frygtelig digital kunst lige siden, men slutningen er nu kommen nær. Eller sådan ville det se ud…

Microsoft Paint, Er dømt til Døden

Som først opdaget af Den Værge, Microsoft Paint er blevet tilføjet til listen over “funktioner, der er fjernet eller deprecated in Windows 10 Falder Skabere Update”. Maling er opført som forældet, hvilket betyder, at det “ikke er i aktiv udvikling og kan være fjernet i fremtidige udgivelser”.

MS Paint har ikke ligefrem udviklet sig meget i de seneste år alligevel, men det er nu fast som det er i evigheden. Microsoft vælger i stedet at fokusere på yderligere at udvikle Maling 3D, som blev en integreret del af Windows-10 med lanceringen af Skaberne Opdatering tidligere i år.

Maling 3D er den åndelige efterfølger til den oprindelige Maling, men er et separat app ‘ en helt. Uanset, Microsoft helt klart føles tilstedeværelsen af Maling 3D betyder, at Maling er ikke længere nødvendigt. Som det nok ikke, især da Paint.NET er bedre på enhver tænkelig måde

Maling.NET: Det Bedste Billede Editor, der Findes, Som Du Skal Hente

Maling.NET: Det Bedste Billede Editor, der Findes, Som Du Skal Hente
Vi ved alle at redigere billeder til en vis grad. Uanset om det er en simpel beskære eller ændre størrelsen, eller måske bare tilføje noget tekst, er det rart at have et billede editor, der er pålidelig, hurtig, let at navigere og…
Læs Mere

.

Mens alle er at rette fokus på den ændrede funktionsmåde af Microsoft Paint flere andre bemærkelsesværdige Windows programmer der bliver dræbt helt i Windows 10 Falder Skabere Opdatering. Nemlig Outlook Express, Reader App, og Læser Listen. Førstnævnte er ikke længere funktionel, mens de to sidstnævnte er ved at blive integreret i Microsoft Kant

Dette Er, Hvad Microsoft Kant Er Godt For

Dette Er, Hvad Microsoft Kant Er Godt For
Microsoft Kant, er langt bedre end Internet Explorer. Det er tid til at blive browseren agnostiker. Vi viser dig den unikke funktioner, der gør Kanten værd at bruge, selv hvis det ikke er din primære browser.
Læs Mere

.

Begyndelsen til Enden for Maling

Vi har mistanke om, Maling vil forblive en del af Windows 10 for lidt tid til at komme. Primært fordi Microsoft ville stå over for en massiv modreaktion fra Maling fans, hvis det fjernet den helt. Dog, dette er begyndelsen på enden af et program, de fleste af os har brugt mindst én gang, så vi råde dig til at få mest ud af at Male, mens du stadig kan. Selv hvis det betyder bare, at skabe frygtelige art.

Har du Windows-10 er installeret på din PC? Elsker du det, hader det, eller ikke har stærke følelser på en eller anden måde? Hvad synes du om Microsoft droppe Maling? Skulle Microsoft har sat Maling ud på græs for lang tid siden? De kommentarer, der er åben under…