Microsoft Paint Är Död, Länge leve Måla 3D

0
136

Microsoft Paint är officiellt dödas av, med Microsoft nedsättande programmet med lanseringen av Windows 10 Faller Skaparna Uppdatering. I lekmannatermer betyder Färgen kommer inte längre att uppdateras, och har markerats för borttagning någon gång i framtiden. Fortfarande, det finns alltid Måla 3D

Vi Testade MS Paint 3D-Visning: Här är Vad Vi Tror

Vi Testade MS Paint 3D-Visning: Här är Vad Vi Tror
MS Paint har funnits så länge som Windows funnits. Windows-10 Skaparna Uppdatering kommer att innehålla Färg 3D och Remix 3D. Kommer dessa gratis verktyg för att hjälpa 3D-modellering gå mainstream?
Läs Mer

.

Windows har funnits sedan 1985, när Microsoft släppte Windows 1.0 för världen. Och som är bosatta på Windows 1.0 var ett litet program som heter Microsoft Paint. Det har varit att hjälpa människor att dra fruktansvärda digital konst ända sedan dess, men slutet är nu nära. Eller så verkar det…

Microsoft Paint Är Märkta för Döden

Som första upptäckt av Väktare, Microsoft Paint har lagts till i listan av “funktioner som tas bort eller inte längre i Windows 10 Faller Skaparna Uppdatera”. Färgen är listade som föråldrat, vilket innebär att det är “inte under aktiv utveckling och kan komma att tas bort i framtida versioner”.

MS Paint har inte exakt utvecklats mycket under de senaste åren i alla fall, men det är nu fastnar som det är för evigt. Microsoft valde i stället att fokusera på att ytterligare utveckla Måla 3D, som blev en integrerad del av Windows-10 i och med lanseringen av Skaparna Uppdatera tidigare i år.

Färg 3D är den andliga uppföljaren till den ursprungliga Färgen, men är en separat app helt och hållet. Oavsett, Microsoft klart känns förekomsten av Färg 3D innebär att Färgen är inte längre nödvändigt. Vilket det troligtvis inte, i synnerhet som Paint.NET är bättre på alla tänkbara sätt

Måla.ÅRETS: Bästa Bild Editor Som Du Ska Ladda ner

Måla.ÅRETS: Bästa Bild Editor Som Du Ska Ladda ner
Vi alla att redigera bilder till en viss grad. Oavsett om det är en enkel beskära eller ändra storlek på, eller kanske bara lägga till lite text, det är skönt att ha en bildredigerare som är pålitlig, snabb, lätt att navigera och…
Läs Mer

.

Även om alla är riktigt att fokusera på utfasningen av Microsoft Paint, och flera andra viktiga Windows-program dödas av helt och hållet i Windows-10 Faller Skaparna Uppdatering. Nämligen Outlook Express, Reader App, och Läsaren Lista. Den tidigare inte längre fungerar, medan de två senare är att vara integrerat i Microsoft Kanten

Detta Är Vad Microsoft Kanten Är Bra För

Detta Är Vad Microsoft Kanten Är Bra För
Microsoft Kanten är mycket bättre än Internet Explorer. Det är dags att bli webbläsare agnostiker. Vi kommer att visa er unika egenskaper som gör att Kanten värt att använda, även om det inte är din huvudsakliga webbläsare.
Läs Mer

.

Början på Slutet för Färg

Vi misstänker att Måla kommer att förbli en del av Windows-10 för en tid framöver. Främst på grund av att Microsoft skulle utsättas för en massiv motreaktion från Färg-fans om det tagit bort det helt. Men, detta är början på slutet av ett program som de flesta av oss har använt minst en gång, så vi råder dig att göra det mesta av Färg medan du fortfarande kan. Även om det bara innebär att man skapar fruktansvärda art.

Har du Windows 10 installerad på din PC? Gör det du älskar det, hatar det, eller inte har starka känslor på ett eller annat sätt? Vad tycker du om Microsoft dikning Färg? Ska Microsoft har lagt Måla ut till hagen för länge sedan? Kommentarerna är öppna under…