Microsoft og HPE komme ud mod Brexit

0
50

Europe

Forlader EU, kan det skade investeringer i UK, virksomheder hævder,

Microsoft mener, at STORBRITANNIEN skal blive i EU, om, at de fremtidige investeringer i land, kunne afhænge af, om fortsat medlemskab.

I et blog-indlæg, virksomhedens UK administrerende DIREKTØR, Michel Van der Bel, sagde, at selskabet havde valgt at gøre sin position kendt efter gentagne henvendelser fra medarbejdere, kunder og partnere.

Van der Bel sagde, at Microsoft er respektfuld af det faktum, at der er mange forskellige grunde til at støtte begge sider af debatten, men at “som en virksomhed, der er meget engageret i dette land,” det mener STORBRITANNIEN skal blive i EU.

Som dokumentation for, at virksomheden er forpligtet til at gøre forretninger i STORBRITANNIEN, og de investeringer, som det har gjort her, Van der Bel nævnt sin store arbejdskraft og væsentlig partner-økosystem.

Han tilføjede dog, at STORBRITANNIEN er en del af EU ‘ s “har været en af flere vigtige kriterier, der gør det til et af de mest attraktive steder i Europa for den vifte af investeringer, vi har gjort”. Han gav et eksempel med beslutningen om at placere sin første oversøiske R&D lab i Cambridge, siger, at det vidste, at “et af verdens førende forskere [det] ønskede at tiltrække ønsker og har brug for at arbejde direkte sammen med andre store forskere fra hele regionen”.

“Denne fleksibilitet gør forretninger tiltrækker de bedste folk, og de investeringer, der følger dem, at det forenede KONGERIGE,” Van der Bel sagde.

“Uanset udfaldet af folkeafstemningen, vi respekterer de beslutninger, der træffes af de BRITISKE vælgere. Vores forpligtelse over for vores personale, og her er fortsat fast, men vi mener også, det forenede KONGERIGE forblive i EU understøtter vigtige kriterier for det fortsatte og fremtidige investeringer fra Microsoft og andre,” konkluderede han.

Microsoft er ikke den eneste store tech virksomhed at tro, at STORBRITANNIEN skal blive i EU, med Hewlett Packard Virksomhed (HPE) udstedelse af en lignende erklæring i dag.

I en note til personale, som gengives af Byen ER, Andy Isherwood, administrerende direktør og SVP for UK og Irland i HPE sagde: “Hewlett Packard Virksomheden har konkluderet, at STORBRITANNIENS fortsatte medlemskab af EU medfører en række positive fordele for vores virksomhed, vores kunder, vores medarbejdere og den BRITISKE økonomi som helhed.

“Disse fordele er forbundet med fri handel og adgang til talent, øget økonomisk stabilitet og konsistens i de lovgivningsmæssige rammer, som vi opererer over hele Europa. Kombineret med dens særlige evner som en global finansiel og juridisk center og styrken af UK ‘ s akademiske institutioner, er disse fordele har gjort STORBRITANNIEN til et attraktivt sted for investering for multinationale virksomheder som HPE.”

“Vi mener, at hvis STORBRITANNIEN skulle forlade EU, ville det sandsynligvis have en negativ indvirkning på den langsigtede udsigter for beskæftigelse, forskning, investering og innovation i dette land,” Isherwood, der er indgået.