LG G3 anmeldelse

0
61

Det kæmpestor stor phablet fra skaberne af Nexus 5

Pris

£399 Fordele

Store, lyse skærm, gode ydeevne, Ulemper

Nogle unødvendige funktioner, der Kan være for stor for lille-håndede personer; Dom

En hurtig, i stand flagskib med en jumbo-skærm og en kofanger beslutning, men dem, uden de store luffer, pas på…

TV kaffefaciliteter LG var næsten ukendt for sin serie af Android-telefoner, indtil det blev afsløret, at den koreanske gigant er den virksomhed, der rent faktisk gør Google-brandede Nexus 4-og 5-smartphones. G3 er LG ‘ s flagskib phablet – en smartphone, der er så stort, at det kunne næsten betragtes som en tablet.

G3 er en mammut telefon på grund af sin enorme 5.5 i skærmen. Det er meget svært at holde og bruge single-handed, medmindre du har store hænder. Det er så besværligt, at vi har formået at droppe det flere gange ved et uheld.

Selvom bagcoveret kom fra, og det aftagelige batteri tumlede ud, telefonen var uskadt trods afklapsning på beton og fortove uden nogen sag for at beskytte det. Telefonen ser ud som om det er lavet af metal, men det er faktisk bare plastik. Usædvanlig kraft og volumen-knapper på bagsiden af telefonen, snarere end siderne, og er lidt forsænket for at forhindre utilsigtet presser.

G3 er den første telefon til at have en skærm med en kæmpemæssig opløsning på 2560×1440 pixels, som normalt er forbeholdt tablets og desktop-skærme. Skærmen faktisk ikke vise noget mere information end en telefon skærm med en opløsning på 720p eller 1080p skærm, selvom.

De ekstra pixels i stedet anvendes til at øge skarpheden af tekst, men vi kun mærke en lille stigning i skarphed, hvis der, når sammenlignet for at både Sony Xperia Z2 og iPhone 5S. Det er stadig en god kvalitet tv – lyse med præcise udseende farver.

LG forsøger at kompensere for den uhåndterlige størrelse af skærmen ved at medtage en indstilling til at formindske størrelsen på skærmtastaturet og opkaldstastaturet, så de er nemmere at bruge med en tommelfinger. Dette ser farceagtigt, men det hjælper helt sikkert med, selv om der ikke er nogen genvej til hurtigt at tænde det og ud – du i stedet nødt til at lave en møjsommelig tur til den begravede option i Indstillingerne.

LG har ændret Android 4.4 KitKat på andre måder, hvoraf mange vil være bekendt at ejere af Samsung ‘ s Galaxy Note vifte af phablets. Du kan køre to apps side-by-side samtidigt, selv om det kan være meget trange, og kun en håndfuld af apps, der understøttes.

Telefonen kan bruge den fremadvendte kamera til at spore dine øjne, så skærmen ikke går til at sove, når du læser en lang blok af tekst. Det ikke altid virker, men det havde en højere succesrate end den samme funktion på Galaxy Noter. Du kan også hurtigt skrible noter på skærmen med din finger, praktisk til hurtigt jotting ned telefonnumre, for eksempel.

Mange af LG ‘ s tilføjelser er af ringe værdi, selv om. Mulighed for at låse telefonen op ved at trykke på de fire hjørner af skærmen i et mønster, du angiver, næppe mere bekvemt end at bruge en PIN-eller slide mønster. Smart Varsel personlig assistent forsøger at give nyttige påmindelser, som minder dig om at vende tilbage til et ubesvaret opkald, men de fleste af sine funktioner er ikke nyttige eller er der allerede indgår som en del af Google Nu.

Vi havde ingen klager over performance – telefonen ‘ s quad-core-processor og masser af hukommelse gjorde kort proces af vores benchmarks. Batteriets levetid var i overensstemmelse med, hvad vi havde forventet. Når det bruges til web browsing, fotografering, GPS og foretage opkald, er det varede 22 og en halv timer på 4G og 25 timer på 3G.

LG hævder sin 13megapixel kamera bruger lasere for at opnå superhurtig autofokus og det er et split sekund eller to hurtigere end andre smartphone-kameraer. Dette lyder ikke som meget, men kan være afgørende for at fange flygtige øjeblikke.

Billeder i både sollys og mørkere betingelser var skarp og rimeligt detaljeret, men der var også en masse støj. Det kan optage video i 4K, der er mere detaljeret end HD-video, men du har brug for en 4K-FJERNSYN eller en monitor at se forskellen.

LG G3 er en god phablet, men dens super high-resolution skærm, er det ikke en stor fordel, og andre store Android-telefoner er endnu bedre. Sony Xperia Z2, for eksempel, er vandtæt, har et bedre kamera og længere batterilevetid.

Specifikationer

PROCESSOR: 2.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801

RAM: 2/3GB

Skærm: 5,5 1440 x 2560px IPS

Batteri: på 3.000 mAh