Lenovo K5 hands-on – Lenovo smartphones ankommer i UK

0
45

En billig Android-telefon velsagtens bedre end de dyrere Moto G fætre

Lenovo er den nye ejer af, hvad der plejede at være Motorola Mobility, i håb om at lykkes med det brand, hvor Google og det gamle Motorola ikke kunne. Den Kinesiske kæmpe har allerede lanceret den nye Moto G4 og Moto G4 Plus telefoner, efterfølgerne til en af vores foretrukne telefoner af 2015. Det er ikke alle selv – Lenovo har også lanceret K5, som på mange måder, er nok bedre end de nye Moto G-telefoner.

Til en start, K5 er lavet af metal-i modsætning til plastik Moto G. kabinettet er ikke så helstøbt og robust som andre, langt dyrere metal-telefoner, men det er stadig flot. Plus, K5 tilbage kan fjernes, hvilket giver dig nem adgang til dual SIM og micro SD-slots. Plus, der er et aftageligt batteri – et stigende sjældenhed på Android-telefoner ved enhver pris, pyt budget telefoner.

På mange måder K5 er en reinkarneret metal version af 2015 Moto G. Der er 5in 720p skærm, 2 gb hukommelse og har en 13-megapixel kamera. Sidstnævnte var uimponerende i løbet af vores korte hands-on tid, tilbøjelige til at blive vasket ud af farver og sløring, men vi kan ikke klage alt for meget til sådan en lav pris. Touch-følsomme Android knapper, der sidder under den nederste kant af skærmen.

Mærkeligt, den pre-produktion af mobiltelefoner, som vi så, var der kører Android 5.1 Slikkepind og en grænseflade, hud svarende til Huawei ‘ s Emotion UI. Vi håber, at både software-valg vil blive ændret, før den offentlige udgivelse. De otte core Snapdragon 415 og 2 gb RAM bør være mere end stand til at køre stock Skumfidus og ingen ønsker endnu et tyndt tilslørede, halvt bagt iOS-klon i stedet for Materiel Design.

Lenovo K5 er et mærkeligt dyr, der er nok bedre ud end sin højere priser Moto G kolleger, som sammen med dual SIM-kort slots, kan være nok til at lokke kunder væk fra de telefoner, på trods af den mindre imponerende kamera, langsommere komponenter og mangel på vand modstand.

Branding er noget mærkeligt noget – Lenovo ikke har solgt sine telefoner i vesteuropa før og K5 ‘ s indlæg, som ikke kun gør vi spørger os selv om, hvordan Lenovo og Moto mærker vil interagere og blive solgt til det offentlige, men også om fremtiden for den endnu billigere Moto E-telefoner. Hvis K5 vil lokke nogle kunder væk fra Moto G-serien, så vil det tiltrække alle, men de mest stramme fisted potentielle Moto E-kunder.