Lederen af National Cyber Crime Unit beklager DET manglende færdigheder

0
47

Cybercrime

Andy Archibald indrømmer, mangel på programmører kan hæmme cyberkriminalitet undersøgelser.

Cyber kriminalitet ordenshåndhævere skal knytte tættere bånd med industrien for at tilslutte en IT-kløft, der har potentiale til at hæmme deres undersøgelsesbeføjelser.

Det er ifølge Andy Archibald, leder af Regeringens Nationale it-Kriminalitet Enhed (NCU), som brugte sin adresse til dagens E-Kriminalitet, kongresarrangement i det centrale London for at fremhæve behovet for dygtige IT-medarbejdere til at hjælpe i kampen mod it-kriminalitet.

“Den verden og det miljø vi er politiarbejde er i forandring, og der er et absolut behov for at reagere,” sagde Archibald.

Du kan være i et rum, hvor som helst i verden, med adgang til malware og evnen til at hacke, og du kan begå kriminalitet og bedrageri, og gøre millioner af pounds.

For at understrege dette punkt han nævnte de forskellige færdigheder, ordenshåndhævere skal trække på i dag for at tackle bankrøverier, der er afhængige af teknologi, der skal udføres, snarere end våben og flugt biler.

“Du kan være i et rum, hvor som helst i verden, med adgang til malware og evnen til at hacke sig ind og blande sig i virksomheder i den finansielle sektor, og kan du begå kriminalitet og bedrageri, og gøre millioner af pund,” tilføjede han.

Under hans adresse, Archibald optaget færdigheder ordenshåndhævere skal opfylde for at slå ned på cyber-kriminelle er en mangelvare, selv om.

“Vi har brug for stadig at bevare evnen, evner, erfaring og viden om, hvordan til at undersøge og engagere sig med det Strafferetlige system, men de færdigheder vi har brug for at gendanne beviser og komme efterretninger fra internettet, er high-end færdigheder og tekniske færdigheder, der ikke er i høj tæthed i retshåndhævelse,” sagde han.

I særdeleshed, kodere, programmører og personer med færdigheder i reverse engineering er meget værdsat af ordenshåndhævere, men det kan være en udfordring at tiltrække og fastholde dem, der er optaget Archibald.

“Det er en hård markedsplads…Ikke kun den offentlige sektor [og] lov håndhævelse bruge disse færdigheder, men det gør den private sektor,” sagde han.

“Den private sektor, som traditionelt, løn-pakker er blevet mere attraktive, og jeg tror, det er en udfordring for ordenshåndhævere.

“Hvordan kan du begynde at svare på netop det spørgsmål, som vi bevæger os fremad, så vi kan tiltrække de bedste, fastholde de bedste og sikre, at vi fortsætter med at udvikle og beskytte vores miljø?”

En måde ville være for ordenshåndhævere til at engagere sig mere med den private sektor for at få adgang til de færdigheder, de har brug for, sagde han, der er noget NCU allerede gør.

Smedning et tæt samarbejde med virksomheder i den private sektor vil også gøre det nemmere at dele viden om cyber-angreb, tilføjede han, som igen vil gøre det lettere for ordenshåndhævere til at måle omfanget af trusler.

“Min ambition i de kommende måneder og de kommende år er, når vi starte en undersøgelse og forsøger at finde ud af, hvad der er den bedste strategi, jeg ønsker ikke at bare sidde i et rum med kolleger fra retshåndhævende under denne diskussion,” sagde han.

“Jeg ønsker at være i stue med folk, måske fra efterretningstjenester, måske fra den private sektor, fra bankerne og fra detailhandelen og fra Internetudbydere og fra en multi-nationale global institution, der kan rådgive os om, hvordan man bedst til at træffe den pågældende undersøgelse.”