Kontaktløs betaling vedtagelse hæmmet af sikkerhedsmæssige standarder

0
50

Finansielle tjenesteydelser ” drejer nøglen til NFC-vækst på markedet, hævder ABI Research rapport.

En manglende standardisering er at hindre vedtagelsen af NFC (near field communication) chipsæt og teknologi af finansielle tjenesteydelser til virksomheder, der ønsker at implementere sin førende program, kontaktløse betalinger, ifølge forskning.

NFC-teknologi, der anvendes for at lette kontaktløse betalinger med radiobrikker i kreditkort eller mobiltelefoner tilbyder finansielle institutioner en måde at flytte forbrugerne fra at bruge kontanter til små transaktioner og i mere rentable, kredit-baserede systemer. For forbrugere, der hader at vente, de tilbyder hurtigere, lettere kassen, blot ved at vifte med en trådløs telefon i nærheden af et punkt-til-salg-læser.

Men udviklingen af markedet for de chipsæt, som understøtter den teknologi, der har været langsom, ifølge ABI Research study ‘Near Field Communication Halvledere.’ Den vigtigste grund til dette, ifølge ABI senior analytiker Douglas McEuen, er sikkerheden: de finansielle institutioner og industri standard-indstilling organer verden over, der endnu ikke kan blive enige om et passende niveau, og metoder til beskyttelse af personoplysninger.

“Det vigtigste NFC IC [integreret kredsløb] sælgere, som Infineon, NXP Semiconductors og Inde Kontaktløs, der er låst i en tre-vejs samtale,” sagde han. “Selvfølgelig er de nødt til at beskæftige sig i første omgang med Oem original equipment manufacturers), som gør det håndsæt. Men de er også nødt til at tage hensyn til, i en tidlig fase af design, sikkerhed bekymringer om de finansielle institutioner og de indtægter, der vedrører de mobile operatører.”

Han tilføjede, at operatører i GSM verden ville gerne se de sikkerhedsmekanismer, som er inkluderet i SIM-kort “for at vi bedre kan støtte deres evne til at tjene penge på betaling application management, mens de finansielle institutioner, der har skubbet på for at få det til at indgå i NFC-chipset sig selv”.

McEuen tilføjede, at prisen er også en faktor. “I øjeblikket, NFC chipsæt køre over $2 (99.8 pence), sagde han. “Hvis prisen fortsætter med at falde i retning af $1 for rækkevidde, og, i kombination med den allerede eksisterende NFC muligheder på markedet, der leveres af kontaktløs betaling vækst, vedtagelse vil tage ud. Men ABI Forskning prognoser tyder ikke på, at det sker før 2012, dels på grund af lange prøveperioder, tilskrives forskellige synspunkter om placering af et sikkert element.”

Når alle disse betingelser er opfyldt, men rapporten forudsiger, tekniske fremskridt, der er tilbøjelige til at være hurtige. McEuen sagde: “De teknologier, der er godt-forstået, og produktet udvikling køreplanen er meget lig den, Bluetooth, hvilket vil gøre den springer til den næste generation af produkter hurtigere, billigere og nemmere.”

Barclaycard for nylig lanceret sin OnePulse kontaktløse kreditkort i London, der tilbyder kombinerede Transport for London Oyster card-funktioner, er med kredit-og kontaktløse betalings-faciliteter.