IT-ledere skylden personale for sikkerhedsbrud

0
50

Ny undersøgelse fastslår, at IT-chefer til at give sorteper videre til internet brud på at andre medarbejdere i virksomheden.

Medarbejderne er skyld i internet brud på sikkerheden, i henhold til IT-chefer adspurgte i en ny undersøgelse.

På trods af mange virksomheder undlader at håndhæve internettet politik, en fjerdedel af IT-chefer i små og mellemstore virksomheder lokalisere brugere som den vigtigste grund til, at virksomheder er åbne for angreb fra kriminelle.

Undersøgelsen af 750 IT-ledere i STORBRITANNIEN og Europa, foretaget af analysefirmaet Dynamiske Markeder, fandt, at mindre end halvdelen af de adspurgte brugt nogen form for web-filtrering.

Kun en fjerdedel (23 pct.) af små og mellemstore virksomheder (Smv ‘ er), har internettet politik på plads, men at mange virksomheder ikke gøre medarbejderne underskrive disse. En anden 16 pct tilstod at have ingen brug på alle, og sagde, at de helt har tillid til deres medarbejdere.

På trods af denne tilsyneladende tillid til, at næsten en tredjedel (32 pct.) af IT-chefer, der er fremhævet medarbejder adfærd som den vigtigste årsag til frustration, når de forsøger at udrulle og vedligeholde IT-sikkerhed. IT-sikkerhed ikke at være højt på virksomhedernes dagsorden og budget spørgsmål, der følges tæt.

Næsten en tredjedel (31 procent) af medarbejdere adspurgte sagde, at de ikke kunne klare sig uden at være i stand til at få adgang til websteder, såsom peer-to-peer og gratis software download websteder, der er kendt for at være høj sikkerhed risici.

“Vi opfordrer alle små og mellemstore virksomheder til at gøre IT-sikkerhed en business-kritiske spørgsmål,” meddelte Mark Murtagh, teknisk direktør hos Websense, det selskab, der har bestilt undersøgelsen. “Forlader deres medarbejdere til at gøre sikkerhed beslutninger baseret på, hvad de føler er rigtigt er ikke kun at sætte virksomhedens fortrolige data, der er i fare, men også at tilføje stamme til IT-afdelingen. Brug af internettet politikker skal være automatiseret til at sikre, at skjulte farer, der er fundet, og beskyttes mod.”

Undersøgelsen fandt også, at de fleste arbejdstagere i små virksomheder placeret i en falsk følelse af sikkerhed i IT-afdelinger , med to-tredjedele af respondenterne, der tyder på, at medarbejdere placeret blind tro på, at deres virksomhed for at beskytte dem mod alle internet security threat.