iPhone 8 release datum, funktioner och specifikationer: Kommer iPhone 8 kör LG batteri?

0
72

,

IPhone 9 kommer att innehålla en L-formad batteri görs av tillverkaren

Rykten tyder på att iPhone-8 kommer att inleda några större förändringar när det anländer i September, som Apple förbereder sig för att fira tioårsjubileet av iPhone.

Den största av dessa kommer sannolikt att införandet av en all-glas skärm och en ny hem-knappen, liksom beefier hårdvara och större bas lagring.

Vi förväntar oss även detta år flaggskepp vara den dyraste smartphone som någonsin gjorts av Apple, sannolikt kommer att överstiga $1,000 mark.

Apple iPhone 8 ryktas specifikationer

Release I Början Av September 2017
Ram Rostfritt stål chassi, platt all-glas design
Skärm 5.8 i kant-till-kant AMOLED skärm, billigare 5.5 i och 4.7 i modeller med LCD –
Processor Apple A11 quad-core, kör iOS 11
RAM 2 GB, 3 GB Plus för modell
Batteri “Sanna” trådlös laddning upp till 15 ft, även fast
Kamera Dubbla objektiv 12MP, enda lins för billigare modeller
Anslutning USB-Typ-K eller Blixtnedslag

Bilden ovan är från och med 2016 iPhone 7

Hoppa till:

  • Senaste nyheterna
  • Utgivningsdatum
  • Pris
  • Specifikationer & hårdvara
  • Visa
  • Batteri
  • Ultimata Tillbehöret Anslutning ” (UAC)
  • Färger
  • Fler iPhone-8 nyheter

Senaste nyheterna

24/07/2017: LG Chem uppenbarligen kommer att leverera nästa generations iPhone 9 batteri enligt en anonym källa som diskuterade komponent tillverkning med Korea Economic Daily. Källan avslöjade också att enheten kommer att släppas nästa år, även om det inte skulle avslöja om iteration är planerad till September eller om det kommer att komma tidigare. Det gjorde det inte heller säga om iPhone 8 skulle omfatta en liknande-formade batteri.

“LG har satsat hundra miljarder koreanska won för tillhörande anläggningar och planer på att starta massproduktion från början av nästa år,” säger källan,

Rapporten översattes av Apple Insider, som sa att batteriet inte kommer att vara standard i formen, men kommer i stället att ‘böjd’ eller större i ena änden, vilket gör det till mer av en ” L ” – form, snarare än en platt rektangel som har varit fallet med alla iphone hittills.

Men tidigare i år, KGI analytiker Ming-Chi Kuo föreslog iPhone 8 batteri skulle bryta sig loss från normen, säger enhet är troligt att har en två-cell-konstruktion i den här L-formade format. Han föreslog att ett sådant batteri former har ett antal fördelar, bland annat genom att skapa utrymme för andra komponenter och minskar den tid som batteriet kommer att ta att ladda fullt, både enorma fördelar.

Korea Economic Daily ‘ s insider förklarade iPhone 9 kommer hit fullskalig produktion nästa år. IPhone 8 under tiden har redan drabbat massproduktion, men rapporter tyder på fabriker kämpar med brist på utbud och att den enheten kan fördröjas tills November.

18/07/2017: Färska rapporter om att iPhone 8 förseningar har dykt upp den här veckan, med en tidning som tyder på att produktionen av de nya flaggskepp enhet kommer att skjutas upp tills November.

OLED-iPhone-8 kommer enligt uppgift att fartyget endast små volymer i år, som fabriker har kämpat för att nå önskad avkastning priser och massproduktion av nya iPhone hårdvara, enligt en rapport från Kinas Ekonomiska Daily News.

Gårdagens rapport sa också att ” uppgradera till den nuvarande iPhone 7 och 7 Plus är också sannolikt att vara försenad.

Medan tidigare rykten föreslog att massan del av produktionen för den nya iPhone området hade redan påbörjats, två största tillverkare Foxconn Electronics och Pegatron, är ännu för att rampa upp produktionen till de nivåer som behövs, enligt den senaste rapporten.

Apple har haft en ständig kamp över iPhone 8 komponenter, särskilt de mest kostsamma OLED-modell. Bolaget har enligt uppgift drabbats av en stor brist på den dyra tv-teknik, medan komplikationer kring införandet av en inbäddad framför fingeravtrycksläsare kan tvinga Apple att överge den funktionen helt och hållet.

LCD-versioner av 4,7 och 5.5 i iPhone 8-modeller, vilket berodde på att starta tillsammans med OLED-versioner, förefaller vara på rätt spår för full produktion i augusti.

Så långt, KGI Securities Ming-Chi Kuo, analytiker på Bloomberg, oberoende analytikern Brian White har alla pekat på produktion förseningar, men ändå med en November-December uppskattning, gårdagens rapport är den mest försenade tidsram ännu.

12/07/2017: Apple-anställda har enligt uppgift varit att arbeta med en “känsla av panik” över den senaste månaden, som företaget har desperat försökt att reda ut fel i sin kommande iPhone.

Företaget har haft många problem med programvaran på sitt nästa flaggskepp enhet, kan kallas iPhone 8 eller iPhone X, som en anonym källa föreslår skulle kunna leda till att produktion och leverans förseningar, enligt Fast Company.

Det har spekulerats om att Apple är inte att kunna åtgärda de problem programvara i tid för lansering senare i år, smartphone kan levereras med vissa av dess viktigaste funktioner inaktiveras.

En av dessa funktioner är trådlös laddning, som gör sin väg till iPhone för första gången. Medan hårdvaran verkar fungera korrekt, vilket enligt uppgift använder Qi trådlös laddning standard, programvaran bakom det orsakar problem, enligt källan.

Apple har också stött på problem med sin nya front mot 3D-sensor, som enligt uppgift utnyttjas i stället för en TouchID fingeravtrycksläsare. När källan inte klargöra exakt vad sensorn kommer att användas för, som de sa återigen att det inte finns programvara som var orsaken till problemen.

Den källa som tyder på att 3D-sensor problem skulle kunna rättas i tid till hösten lansera, men det är fullt möjligt att båda funktionerna kommer att vara avstängd, att tvinga användarna att vänta på en framtida uppdatering av programvara.

11/07/2017: Nya iPhone 8 färger och trådlös laddning nyheter

IPhone-8 kommer att finnas tillgängliga i en speglad finish enligt färska rykten, men trådlös laddning kommer inte att vara klar i tid för starten i September.

Benjamin Geskin, en känd Apple leakster, visade bilder av iPhone 8 med en speglad silver och spegel i svart finish på Twitter, avslöjar iDevice kommer att finnas tillgänglig i fyra nya färger, bland annat speglad version, plus en vit, guld och svart iteration.

De bilder som åtföljer tweet var tydligen en gammal version av iPhone med fall som skildrar den spegelblanka yta, även om många Geskin anhängare kallade honom ut, sade de bilder som uppenbarligen inte har iPhone 8.

John Gruber var källan för trådlös laddning ryktet sade att han hade hört att den induktiva trådlös laddning inslag av iPhone 8 inte kommer att komma fram i tid och folk kommer att köpa det separat när tech är redo.

“Jag har hört att induktiv laddning (en), som säljs separat, och (b) kan vara för sent, väntar för iOS 11.1 (a la Stående läge förra året),” skrev han.

Stående läge hänvisar till ett holdup i iPhone 7 Plus stående läge, som lades en månad efter att den lanserades eftersom tech bakom det var inte beredd på den tiden.

Bloggare gjorde spekulera i att det finns en chans att Apple skulle rätta till den trådlös laddning problem har det varit att uppleva om och om så är fallet, tech fortfarande kan göra klipp.

Han tillade att han var osäker på om förseningar på grund av hårdvara eller mjukvara problem när de sökt ytterligare, trots att han kom överens med en av hans anhängare som säger att de inte kan se att det är något problem med programvaran.

Utgivningsdatum

Apple har alltid fastnat för en i September släpper sitt nya flaggskepp smartphone, men analytiker rapporter tyder utvecklingen har varit som hålls upp av långsammare leveranser av skräddarsydda komponenter. När November är fortfarande en rimlig släppa fönstret, är det möjligt att enheten kan vara försenad till 2018.

Pris

Med tanke på att vissa modeller av iPhone 7 Plus kan kosta upp till £920, det är ingen överraskning att vissa inom branschen förväntar sig en $1,000+ pris för iPhone 8. Rykten har föreslagit att Apple planerar att höja den genomsnittliga priserna på nya iPhone området, vilket skulle göra den till den dyraste smartphone Apple någonsin har gjort.

Detta har dock ifrågasatts av senare förslag om att iPhone 8 kunde detaljhandeln runt £560, med 64GB versionen mellan £685 och £725. Detta skulle innebära en enhet som är mer i linje med Samsungs Galaxy S8, som för närvarande kostar £689.

Rykten också peka på tre olika konfigurationer för nästa flaggskepp telefon, av vilka två har en billigare att tillverka LCD-tv med över kostsamma OLED-variant. Detta kommer nästan säkert att ha en effekt på den slutliga priser.

Specifikationer & hårdvara

Det är mycket troligt att iPhone-8 kommer att lanseras med iOS 11, men som iOS-10 har bara varit ute ett par månader, dess oklart vad som har ett helt nytt OS skulle innehålla.

Apple använt en quad-core A10-processorn i iPhone 7 rad och företag kan hålla sig med en quad-core-A11 för sin nästa telefon. Samsung: s verksamheter kommer inte att gå obemärkt förbi, men som rykten tyder på att de planerar för en Exynos octa-core chip byggda med 10mn teknik. Om det är sant, Apple är osannolikt att låta sig själv vara ute och ledda.

Medan iPhone-7 var begränsad till bara 2GB RAM, anställda på leverantör Foxconn bekräftade nyligen iPhone 8 levereras med 3GB RAM.

Apple kan också handla om att fasa ut 32GB lagring alternativ för denna generation, enligt en färsk rapport med TrendForce, för 64 GB och 256 gb-konfigurationer.

Rapporter har också föreslagit att företaget arbetar på sin egen grafik marker för iPhone 8, inställd på att avsluta sitt långvariga samarbete med British chipmaker Fantasi Teknik inom de närmaste två åren.

Visa

En av de första rykten cirkulera om iPhone 8 var införandet av en all-glas OLED-display. Vad som är osäkert är om den här skärmen kommer att vara böjda, enligt en rapport från Wall Street Journal hävdade att det skulle vara, bara för att bli motsagd av den forskning rapport från TrendForce med hänvisning till dålig produktion, avkastning och inte släppa testresultat.

Vad vi kan säga är att denna modell kommer att vara dess premium-version, och det är mycket troligt att två andra modeller som kommer ut på marknaden samtidigt som man erbjuder billigare LCD-skärmar. På framsidan av saker, detta kan ses som ett drag av Apple för att erbjuda större utbud och prissättning alternativ för sina kunder, även om vad som är mer troligt är att Apple som lider av en allvarlig brist på utbudssidan av OLED-skärmar.

iPhone 8/iPhone-X kommer sannolikt att likna mitt telefon: artighet av iDropnews

Foxconn-anställda bekräftade också att iPhone-8 kommer någonstans mellan iPhone 7 och 7 Plus i termer av storlek, även om den nya designen kommer att raka av några centimeter genom att ta bort de översta och understa ramar, och har en större skärm än iPhone 7 Plus som resultat (se ovan).

Ett antal skannrar är inställd på funktionen med den nya displayen, inklusive en inbyggd finger print scanner och en ny iris scanner för ansiktsigenkänning. Det ryktas om att fingeravtrycksläsare kommer att flyttas från den främre knappen hem, som nu är borta, tillbaka strax under Apple-logotypen.

Batteri

Apple äntligen kan lägga till stöd för trådlös laddning med iPhone 8, följande nyheter att Foxconn är att forska i teknik för Apple-enheter.

Anställda på Foxconn har nyligen bekräftat att iPhone 8 skulle hålla Lightning-kontakt, snarare än den rapporterade USB-C, samt har trådlös laddning.

Ultimata Tillbehöret Anslutning ” (UAC)

En ny kontakt typ ryktas vara på väg till iPhone 8 tillbehör. UAC, som kommer att finnas på alla tillbehör och enheter har gjort genom Apple ‘ s “Made for iPhone” – programmet, och lovar att bli en åtta-pin-anslutning som är mindre och tunnare än USB-C och Blixtar.

Färger

En Kinesisk leverantör avslöjade nyligen att den nya sortiment av iphone kommer att innehålla samma färger som de nuvarande modellerna, bland annat Silver, Guld, Guld, enligt en rapport från Macotakara. Även om bara en uncorroborated betänkande i detta skede, vanligen tillförlitlig källa pekade också på att ersätta den nuvarande spacegrå alternativ, eventuellt med en Djupt Blå, Utrymme Svart, eller en Djup Röd.

Se relaterade

iPhone 7 granskning: AR kommer snart att vara tillgängliga för £75