iOS 7-funksjoner på iPhone 5C/5S

0
65

Fikk en iPhone 5S 5C-eller? Sjekk ut disse topp 7 tips.

Vi har hatt en rask spille med den nye iPhone-5C og vil legge ut en full gjennomgang snart. Her går vi gjennom syv topp tilpasninger til iOS 7, som vil bidra til å optimalisere din enhet og igjen gjøre deg mer produktiv du er på farten. Sjekk ut videoen under for en komplett demonstrasjon.

7. Inverter farger

En av de mer interessante tingene du kan gjøre for å gjøre det enklere å lese og lagre noen batteriet er for å invertere farger. Dette vil slå bakgrunner til svart og tekst til hvitt, så det er flott når du leser lange dokumenter, ting på nettet, og utendørs. Det gjør rotet opp hvordan bildene er gjengitt og er nødt til å bli slått på igjen når du bruker kameraet modus, men det er fortsatt verdt det mesteparten av tiden.

For å sette dette opp å gå til Generelt – > Tilgjengelighet > Inverter Farger og slå til på.

 
6. Automatisere iTunes-og app store-nedlastinger

Hvis du har flere iOS-enheter du kan konfigurere telefonen slik at når du laster ned musikk og videoer på din iPad, iTunes vil automatisk sende den til din smarttelefon. Du kan også stille inn enheten til automatisk å laste ned apps/oppdateringer. Ikke bekymre deg, på iOS 7 enheten gjør dette via Wi-Fi-standard, så det vil ikke spise inn dine data kvote.

For å aktivere disse kan du gå til Innstillinger – > iTunes og App Store , og veksle på innholdet du vil bli synkronisert.

5. Sveip ned fra midten av skjermen for å komme søk

Sveip ned fra midten av startskjermen for å aktivere Spotlight-søk – dette tillate brukere å søke etter innhold på enheten for å finne e-post/tekster raskt. Dessverre er det ikke søk på internett – så du har fortsatt å bruke Siri eller Google for dette.

 
4. Å sveipe fra bunnen for Kontroll Sentrum

En av de mange funksjonene som ser ut til å ha blitt “lånt” fra Android er Kontrollen Sentrum. Dette er aktivert ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen og tillater brukere å gjøre følgende uten å måtte gå inn i innstillinger-menyen:

– Slå på/av – Fly-modus, Wi-Fi, Bluetooth, Trenger du Ikke Forstyrre, og Rotasjon Lås

– Kontrollere innstillinger for lysstyrke

– Spille-og hopp over musikkspor

– AirDrop

– Bytt til lommelykt, tidtaker, alarm, kalkulator eller kamera.

 

3. Justere innstillinger kart

Hvis du er alltid å kjøre til møter på forskjellige steder, er det verdt tilpasning Kart. Under Innstillinger> Kart kan du velge om du vil avstanden i “Miles” eller “Kilometer” og fortelle app om du foretrekker veibeskrivelse for å vise kjører eller går ruter som standard. Så for eksempel, hvis du arbeider i London og gå rundt en mye etter å komme av røret, er det sannsynligvis best å endre det til å gå.

 
2. Justere meldinger

Varslingsmenyen har blitt oppgradert i iOS 7. Når du sveipe ned fra toppen av skjermen, enhet, får du opp tre kategorier. Disse viser du i dag, alt og tapte utsikt, som du kan veksle mellom med en rask sveip.

Vi foretrekker “alle” – kategorien som dette viser alt inkludert tekster, e-post, kalender, avtaler. Når du forlater meldinger-menyen i en kategori, det vil få tilgang til det som standard neste gang, så vi foretrekker å la den i ‘alle’. Vi har også endret Varsler Vise til “Sorter etter Tid” – General > Varsler. Dette viser alt i den rekkefølgen den ble sendt.

 
1. Optimalisere postkassen med uleste/vedlegg mapper

Apples standard e-Post-appen har blitt betydelig forbedret med håndbevegelseskontroll og evnen til å sortere-postmeldinger bedre. Når du sveiper du til venstre mot høyre på en melding, kan du sende den til papirkurven, eller å velge flere alternativer – som svar til alle eller videresend.

Men vår favoritt funksjon er muligheten til å filtrere meldinger. Du kan opprette en “Uleste meldinger” – mappen og også en “Vedlegg mappe” – sistnevnte viser alle meldinger med innhold som er vedlagt. Dette er gjort ved å klikke på rediger-knappen øverst til høyre i postkassen og deretter krysse av i boksene ved siden av Uleste og Vedlegg.