iOS 7.1 opdatering frigivet med resultater og forbedringer i BRUGERGRÆNSEFLADEN

0
66

Den opdatering, især hastigheder på op iPhone 4, når du bruger Apple ‘ s nyeste styresystem.

Apple har frigivet iOS 7.1 opdatering til iPhones, iPods og iPads, hvor de ældre modeller lidt af en hastighed løft.

Andre nye tilføjelser omfatter CarPlay UI, hvilket gør det lettere at bruge Siri-stemme-kommandoer under kørslen (hvis du har en bil, der understøtter det) og ændringer til de Meddelelser, Center UI, sikre nye meddelelser er nemmere at finde.

Der er et par yderligere visuel UI tweaks, herunder afrundet ikoner i telefon opkald og sluk-funktioner.

iOS 7.1 løser også en række fejl, herunder tilfældige genstart nogle iPhone 5, iPad mini med Retina-skærm og iPad Air-brugere oplevede.

iOS 7 var særlig laggy på iPhone 4 på grund af sin CPU-intensive animationer. Side-by-Side test af Ars Technica viste den nye opdatering skærer ned på de animationer, der gør oplevelsen mere jævn på ældre Apple enheder.

Du vil også bemærke, nye ikoner inden for musik-app (shuffle og repeat) og klarere shift og delete-tasterne på standard tastatur. Apple har også indført særskilt tilbagegang og acceptere knapper sammen med flydende Minde Mig Besked og muligheder, når der kommer et opkald.

Som med de fleste iOS-opdateringer, iOS 7.1 løser også en række fejl, herunder tilfældige genstart nogle iPhone 5, iPad mini med Retina-skærm og iPad Air-brugere oplevede. Apple oprindeligt sagde, at det ville frigive en opdatering i januar for at rette op på dette, men i stedet besluttet at bundle det med denne større opdatering.

Hastighed og nøjagtighed problemer med TouchID er blevet rettet, hvilket gør fingeraftryk identitet sensor nemmere at bruge.

Selvom det ikke er en større opdatering, iOS 7.1 vil forhåbentlig holde iDevice-brugere glade, indtil iOS 8 er annonceret på Apples Worldwide Developer Conference i juni, hvor det forventes, tech gigant vil åbne op for flere funktioner til at tredjeparts-udviklere.

iOS 7.1 er til rådighed til at hente, ved at gå til Indstillinger > Generelle Indstillinger > Software Opdateringer på din iPhone, iPad eller iPod Touch, og er 218MB, så du bliver nødt til at sørge for, at du har nok plads på din iDevice, før du forsøger at hente opdateringen.