HP ger sneak peak på Skyroom videokonferenser

0
39

Ny programvara från HP kommer att göra det möjligt för samarbete i realtid med 3D-grafik.

HP har fått en sneak peak av sin nya video conferencing verktyg samarbete dubbade Skyroom.

Vid lanseringen av sin nya Z-Serien arbetsstationer, HP: s general manager för arbetsstationer Jim Zafarana erbjuds information om det nya systemet.

Programmet är avsett att inte bara möjliggöra video kommunikation mellan distansarbetare, men också göra det möjligt för kreativa individer att dela med sig av sina stationära datorer i realtid, även om de innehåller komplexa 3D-grafik.

En gång i ett samtal, en användare kan bara dra en behållare rutan var som helst på skrivbordet, och innehållet i lådan kommer att delas med upp till fyra användare. Zafarana sade differentiatorn var det 3D-grafiska modeller kan delas, tack vare användning av egna HP komprimering, vilket gör den perfekt för samarbete på komplexa mönster.

Zafarana sade Skyroom är baserad på HP-Laget rum programvara, men är utökad till en annan nivå. Det är designad för att arbeta inom företagets nätverk, och kommer att aktivera fjärr-team att samarbeta på komplexa projekt från var som helst i världen. “Världen är globaliserad, men vi vet inte alltid har tid att resa,” förklarade han.

Verktyget kommer att köras på en 2 ghz system men Zafarana sade användarna kan förvänta sig resultat skala på ett snabbare system.

Zafarana inte ge en exakt tid för tillgänglighet av programvaran.