HP beefs opp innsatsen for å fremme web-basert utskrift

0
68

Selskapet lanserer en annonse kampanje for å øke brukernes interesse i skrivere.

HP planer om å injisere $300 millioner kroner (£150 millioner) i en markedsføring drive å fremme web-basert utskrift tjenester som den søker ny bruker for skrivere, er det selskapet som er mest lønnsom virksomhet.

Kampanjen, som involverer tradisjonelle medier, utendørs annonser og online-innhold, begynner i dag og fremmer HPS ‘Print 2.0’ innsats annonsert i Mai, som har som mål å mer nært knytte utskrift til web som skriveren bruker endringer raskt i den digitale tidsalder.

“Som mer og mer innhold beveger seg fra desktop til web, HP arbeider for å gjøre utskrift relevant og meningsfull,” selskapet sa i en uttalelse.

HP tjener om lag 28 prosent av inntekter og mer enn halvparten av sin driftsresultat fra sin bildebehandling og utskrift av virksomheten, drives av Vyomesh Joshi, med blekkpatroner som genererer de fleste av disse fortjeneste.

Selskapet har ansatt Omnicom-Gruppen er Goodby, Silverstein & Partners, som har jobbet på HP-annonser siden 1996, for å starte markedsføring aktivitet i alle land der HP er til stede.

HP er rettet mot forbrukere, små bedrifter og grafikere med en kampanje som er “ikke om skriveren”, men om hva de kan gjøre med det, Joshi sa i et intervju.

For eksempel HP-teknologi kan hjelpe blanding online bilder og tekst til en bok med bilder fra dagens konsert turne av sangerinne og motedesigner Gwen Stefani, og skriv deretter ut albumet hjemme, på jobb eller på en utskrift-tjenesteleverandøren.

Små og mellomstore bedrifter kan slå til en HP-nettstedet for å lage visittkort og brevark basert på maler utviklet av grafisk designer Paula Scher, HP lagt til.

Selskapet antydet i sine ambisjoner for sin utskrift av virksomheten tilbake i juni dette året som en del av 10. årlige HP Lab Universitetet hendelse i Lisboa.

“Det er 49 milliarder sider som skrives ut hvert år, og bare ni prosent er digital. Vi snakker om analog til digital konvertering,” Joshi fortalte delegatene på arrangementet.

“Kundene er tidkrevende bredt innhold, så vi trenger for å bygge et meget enkelt bruker grensesnitt for hvert segment, slik at de kan mash up faglig innhold. Når de kan gjøre som de vil ønske å skrive ut hvor som helst og når som helst… For eksempel, små og mellomstore bedrifter ønsker å se ut som større selskaper og vi absolutt tror at internett vil bli en viktig middel til å gjøre dette skje.”

HP har inngått avtale med Microsoft for å la brukere av Windows Live Spaces sosiale-nettverk skrive ut sine egne eller venners online bilder ved hjelp av teknologi fra Snapfish, en online digital-fotografering selskapet HP kjøpte i 2005.

HP har også annonsert et partnerskap med Yahoo for å gi en nettleser verktøylinje for å gi brukere tilgang til å skrive ut tips, kreative prosjekter, kundestøtte og online klasser.

(Ekstra rapportering av Maggie Holland, DET PRO -)