Hardware hacker ‘ s iPhone lås kan være ulovligt

0
58

, ,

Kombination af lodning og hacking software gør det muligt for Apple ‘ s smartphone til at kunne bruges på alle netværk, men software manipulation og videresalg ulåst mobiltelefoner kan være at bryde amerikansk lovgivning.

En teenage-dreng har med succes hacket Apple ‘ s iPhone smartphone, oplåsning af enheden til at give sin fulde brug på netværk der er andre end OS PÅ at&T service.

George Hotz, en 17-årig dreng fra New Jersey hævder, at han har oplåst iPhone ved hjælp af en kombination af hardware og software modifikationer, at finde en måde at komme omkring på enhedens begrænsninger og tillade, at det bruges ikke kun på at&T ‘ s netværk, men også på T-Mobile USA netværk og i udlandet.

Holz offentliggjort trin-for-trin anvisninger på hans blog på iphonejtag.blogspot.com og også uploadet en video til sociale medier websted YouTube, der demonstrerer den telefon, der kører på T-Mobile USA netværk. En anden gruppe, der er kendt som iPhoneSimFree.com, sagde på sin hjemmeside, at det også havde fundet en mindre invasive software-metode til at låse telefonen.

At&T har en eksklusiv to-årig aftale for at give telefonen og datatjenester til iPhone i USA. Apple er i drøftelser med luftfartsselskaber i flere BRITISKE og Europæiske netværk for lignende eksklusive tilbud.

Aktivering af den kombination telefon, media player og browser til at køre på andre netværk – kendt som “frigøre” – har været et erklæret mål om at mange hackere, da iPhone kom på markedet i slutningen af juni.

Men oplåsning af telefonen ved at ændre Apples beskyttet software kan være ulovligt, især hvis de opdateret telefonen er videresolgt, som det har været tilfældet med mindst én telefon, så langt. Mens nogle af den software, der bruges på enheden er open source, at meget af det, herunder den kode, der styrer netværket låsning, er ikke. Derfor, videresælge en iPhone med ændret software kan blive betragtet som forfalskning samt at overtræde vilkårene for tilskud aftale.

Flere andre metoder til oplåsning af iPhone er dukket op på internettet i de sidste par uger, selv om de indebærer at fifle med den iPhone-hardware eller mere komplicerede måder at omgå beskyttelser til at&T ‘ s eksklusivitet.

AT&T talsmand, Mark Siegel afviser at kommentere rapporter om en vellykket låser og en Apple-talsmand kunne ikke umiddelbart nås. En e-mail, der sendes til iPhoneSIMfree.com der blev ikke umiddelbart besvaret.

“Inde i OS, at det ikke kommer til at være en stor del, uden for OS, at det nok vil være en big deal, indtil Apple får aftaler på plads med partnere der,” sagde Jeremy Horwitz, editor-in-chief af iLounge.com, som sporer nyheder af Apple-produkter.

Hacker-sejr kunne også være flygtig, da det kan være muligt for Apple at gøre låse processen ubrugelige med en opdatering til iPhone-software, Horwitz sagde.