Fujitsu Services bygger grønt data center på brownfield site

0
45

Fujitsu Services til at investere £44 millioner i at dreje gamle pakhus til øko-venligt data center.

Fujitsu Services planer om at bygge en ny £44 millioner grønne datacenter.

De 65.000 kvadratmeter data center vil blive bygget i Stevenage, Hertfordshire og er hævdet af selskabet for grøn teknologi, som er indarbejdet i designet, der vil spare nok elektricitet til at forsyne op til 6.000 boliger hvert år, svarende til en besparelse på 10.000 tons kuldioxid om året.

Der er en mangel på datacentre i London, ifølge Fujitsu Services, der pegede på tal fra analysefirmaet Selskab-jeg, som viste, at 37 procent af de BRITISKE virksomheder med deres egne datacentre vil løbe ud af kapacitet i 2008.

Det nye datacenter vil udviklingen være på en tidligere industrigrund og vil se et eksisterende lager renoveret med henblik på at minimere påvirkningen af miljøet i forhold til at bygge videre på nye industriområder.

Brug af en intelligent cooling system i samarbejde med variabel hastighed ventilatorer, pumper og varmevekslere betydeligt reducerer den energi der bruges til at holde IT-systemer cool, gemme nok energi til at drive over 2.000 husstande hvert år, i henhold til virksomheden.

Kombineret med en reduktion i den mængde strøm, der forbruges af kunden systemer til huse i data center ved konsolidering af servere og andet udstyr, nok strøm svarende til den energi, krav på 4.000 boliger vil også blive gemt.

Martin Provoost, Fujitsu Services’ leder af data centre sagde virksomheder har indset, at udvide deres datacentre til at håndtere DEN vækst, der er dyrt og affald ressourcer.

“De har brug for lavere omkostninger og ønsker, at deres datacentre, og systemer til at være effektiv og skåner planeten,” sagde han. “Denne nye data center giver den fornødne kapacitet STORBRITANNIEN behov nu og gennem vores moderniseringsprogram med vores kunder, vil vi køre ud historiske ineffektivitet i IT-systemer, reducere omkostningerne og skabe en bæredygtig grøn data center miljø.”