Fitbit trinn opp spillet sitt med mobile betalinger kjøp

0
52

NFC-betaling teknologien kunne komme til fremtidige Fitbit wearables

Fitbit er ruste seg for å innføre mobile betalinger til sin smartwatches med kjøp av immaterielle fra Mynt.

Den gryende selskap, basert i Silicon Valley, er skaperen av to romanen betalingsmåter. Den første er en smart kredittkort, også kalt mynt, som holder alle på en brukere’ kredittkort på én enkelt enhet. Den andre, som har samarbeidet med MasterCard for å skape, er en metode for å integrere betaling systemer i wearables.

Det er de intellektuelle eiendom for den siste teknologien som Fitbit anskaffet siste uke, selv om den offisielle kunngjøringen har bare blitt gjort nå. Avtalen inneholder også “nøkkelpersoner”, som vil bli med Fitbit team.

I en uttalelse, James Park, administrerende DIREKTØR og medgrunnlegger av Fitbit, sa: “Vi er fokusert på å gjøre bærbare enheter som motiverer folk til å nå deres helse og fitness mål, og som også gjør livet enklere med de smarte funksjonene de trenger mest.

“Mynt har blitt en av de viktigste innovatører i betaling løsninger. Inkludering av deres betaling teknologi i vårt tilbud vil videre vår strategi for å gjøre Fitbit produkter en viktig del av folks liv.”

De tilbyr ikke stave dårlige nyheter for eiere av Mynt egen Mynt 2.0 bærbar enhet og utviklere for plattformen.

I en uttalelse på sitt eget nettsted, Mynt sa at kundene kan fortsette å bruke Mynt 2.0 til batteriet går tomt, men det vil ikke gi erstatning, og Mynt Belønninger og Mynt Developer Program har blitt pensjonert med umiddelbar virkning.

Mens dette oppkjøpet kan, potensielt, sette selskapet på en vei til å konkurrere med Apple Betaler og Android Betale, er det ikke ser ut som Fitbit skal slippe ut en bærbar med betalinger teknologi som helst snart – selskapet sa at det er “ingen planer om å integrere Mynt er anvendelig teknologi betalinger i 2016 Fitbit produkt veikart”.