Eugene Kaspersky på cyber-jungle

0
57

Steve Cassidy braves tech jungle, der er CeBIT at høre sikkerhed guru give nogle sage rådgivning.

UDTALELSE: Eugene Kaspersky, CEO af Kaspersky Lab. Du ville blive hårdt presset for at finde en mere boblende, munter og til tider eksplosive studievært på deprimerende, uundgåelige og ofte usandsynlig inden for cyber-sikkerhed. Så igen, jeg tror, at han skulle være temmelig munter, da han er i erhvervslivet i plugging lækager, Wiki eller på anden måde, i virksomheder og hjem-bruger-computer netværk.

Du behøver ikke virkelig ønsker at komme til dette show, og gå derfra med følelsen af, at dette er alle business-as-usual, pengeskab og standard virksomheden.

Kaspersky var præsenterer på dette års CeBIT-messen i Hannover. Eller rettere, han var præsentere i en af de mere corporate dele af show – du kan ikke rigtig tænke på det som en enkelt begivenhed med et enkelt publikum. Der er haller for mainframe-købere, haller for software virksomheder, haller for gamere, haller for home automation, routere og internet og så videre. Ja, der er endda en printer, og mappe-hæftemaskine maskine hallen.

Naturligvis, dette resulterer i den lejlighedsvise bizar intermix, med gamer børn stirre i rædsel på otte-rotor-kulfiber octocopters [pic], eller software-udviklere, der vandrer ved en fejltagelse ind på det Kinesiske Fastland træ-iPhone tilfælde af midtergangen (ikke et ord af en løgn…).

Føler mig lidt skeptisk? Der er godt. Du behøver ikke virkelig ønsker at komme til dette show, og gå derfra med følelsen af, at dette er alle business-as-usual, pengeskab og standard virksomheden. CeBIT er noget af en årlig barometer for trends inden for it og i overensstemmelse med andre shows og inviterer vi har haft på DET Pro, der er en tydelig smag her i recessionen at være godt og grundigt slut.

Masser af skøre robotter med lidt bindsler kører tilbage til massive reoler af kontrol-servere: masser af mennesker, af en noget ældre sorter, der forsvinder med stor regelmæssighed i den tilsyneladende uendelige række private mødelokaler.