Eu-Kommisjonen fastsetter planer om å modernisere IKT-utdanning

0
69

European Commission

Kommisjonen vice president Neelie Kroes ønsker neste Google-eller Facebook for å bli Europeisk.

Den Europeiske Kommisjonen (EC) er å lansere sin “Opening Up Education” – initiativet neste uke, som tar sikte på å hjelpe unge mennesker å få virksomheten ferdigheter som trengs for å bli en del av neste generasjon av digitale gründere.

EF vice president Neelie Kroes sa en mangel på dyktige lærere i IKT-ment for unge mennesker var ikke å få riktig utdanning og dette ble holdt tilbake i Europa.

Hvorfor skulle ikke det neste Facebook, den neste Google, neste Kickstarter være Europeiske?

Sett i FT-Telefonica Millennials-Toppmøtet i Brussel i går, sa Kroes IKT-utdanning handler ikke bare om å sette noen Pc-er i et klasserom eller å gi en skole et nettsted.

“Faktum er, IKT muliggjør en helt ny måte å lære på. Informasjon er ikke lenger låst opp, for det er en åpen verden der ute for alle å utforske. Åpne ressurser som gjør det mulig for en million forskjellige måter å lære på. Lærere som ikke lenger er portvoktere, men guider,” sa hun.

“Hvis vi at det er en stor mulighet. Selvfølgelig er det nok av barrierer: lærere ukjent eller underequipped. Juridisk usikkerhet på hva du kan bruke eller dele. Eller selv starte med det grunnleggende: i noen land, nesten halvparten av elevene ikke selv har internett på skolen, sa hun.

Dette har ført til EF “avsløre noen forslag om å åpne opp for utdanning i Europa”, avslørte hun til å takle disse problemene.

Kroes også diskutert Oppstart Europa, kampanjen for å hjelpe neste generasjon satt opp bedrifter i regionen.

Initiativet har allerede fått over 3000 underskrifter og sa Kroes startups ville bidra til å innovere og skape arbeidsplasser.

“Når folk tenker på internett innovasjon, de tenker på Silicon Valley. Det er på tide de trodde også av den livlige start-up-kulturen vi har her i Europa. Gir det mer anerkjennelse, og høyre støtter ressurser,” sa Kroes.

“Det er derfor våre Oppstart Europa-initiativet er å hjelpe alle kontinent entreprenører. Se på verktøy fra akseleratorer til risikovillig kapital til crowdfunding.”

Kroes sa Europa når led-verden i teknologi.

“Hvorfor skulle ikke våre folk har håp i en digital fremtid? Hvorfor ikke burde Europa være hjemmet til en levende digital kultur, sterk digital selskaper, og ubegrenset digital kreativitet,” spurte hun.

“Hvorfor skulle ikke det neste Facebook, den neste Google, neste Kickstarter være Europeiske? Jeg tror de kan. Vi har verktøy, vi har teknologien, vi har definitivt talent. Og i en koblet kontinentet det er ingen grense for våre ambisjoner.”