E-billetter i nærheten full ta av så IATA steder endelig papir for

0
46

IATA steder sin endelige rekkefølgen for papir billetter som industry association gears up for the new dawn av elektroniske billetter.

International Air Transport Association (IATA), har plassert sin siste for papir billetter i forberedelse til 100 prosent papirløse billetter fra neste juni.

Den globale kroppen, som representerer mer enn 240 airlines, som til sammen utgjør 94 prosent av alle planlagte flytrafikken, denne uken bedt om 16,5 millioner papirbilletter til å forsyne om lag 60.000 akkreditert IATA reisebyråer rundt om i verden før neste års tidsfrist for når alle reisedokumenter problemet gjennom IATA fakturering og oppgjør plan (BSP) vil være i form av elektroniske billetter (e-billetter).

IATA ‘ s systemer for øyeblikket problemet mer enn 400 millioner billetter hvert år, med papir billetter som fremdeles sto for 16 prosent av dette volumet.

“Dette er” siste samtale for papir billetter,” sa Giovanni Bisignani, IATA daglig leder og direktør. “Det er blitt 38 måneder siden vi lanserte stasjonen for 100 prosent for e-billettering som en del av IATA’ s Forenkle Virksomheten initiativ. E-billettering gikk fra 16 prosent i juni 2004 til 84 prosent i dag. Og i bare 278 flere dager papir billett vil bli et samleobjekt.

“Vi endrer en bransje med konkrete fordeler for reisende, agenter, flyselskaper og miljø. Forbrukerne nyter godt av bekvemmelighet og fleksibilitet av papirløse reise. Agenter har mulighet til å utvide rekkevidden av sin virksomhet og tjene sine kunder eksternt. Kostnadsbesparende av $9 for hver e-billett i forhold til en papirbillett legger opp til $3 milliarder i årlige besparelser for næringen. Og eliminere papir vil lagre den tilsvarende 50 000 modne trær hvert år. E-billettering er en vinnende forslag for alle.”