Dell gir energieffektive OptiPlex 755

0
65

Det siste medlemmet av Dells familie, den nye OptiPlex 755, vil redusere dusj-side tjenesten besøk av mer enn halvparten, ifølge selskapet.

Databehandling-giganten Dell har avduket den nyeste svalbardteltet måte til sin Optiplex besetning, ved å innføre en ny stasjonær at den hevder er verdens mest håndterbare, energieffektive kommersielle skrivebordet noensinne.

OptiPlex 755 benytter Intels nye vPro-teknologi for å gi både sofistikert system management tools og for å møte de nyeste energi krav til effektivitet.

Den nye vPro brikkesett gir remote management verktøy som lar systemansvarlige til å få tilgang til systemer som har krasjet eller er slått av. I henhold til Dell, dette kan redusere tid brukt på lapp distribusjon av opp til 94 prosent og dusj-side tjenesten besøk av opp til 56 prosent.

Dell har lagt til sin egen klient manager (DCM) standard programvare – en management console tilgjengelig uten kostnad for livet av distribusjon og støtte management verktøy fra selskaper, inkludert Altiris, Microsoft og LanDesk som integrerer maskinvare og programvare administrasjon.

OptiPlex har også blitt designet med maskinvare ledelsen i tankene. Dell hevder at antallet trinn som kreves for å fjerne og erstatte komponenter på OptiPlex systemer kan være opp til halvparten av lignende HP stasjonære.

“I vår forpliktelse til kundene er å eliminere kompleksiteten i hele livssyklusen til IT-ressurser,” said Darrel Menigheten, leder, Dell-produktet gruppe. “Vi designet OptiPlex 755 å være den mest fleksible og allsidige virksomhet skrivebordet tilgjengelig oppdatert med innovasjoner i systems management, eco-design og-tjenester.”

Den OptiPlex 755 er tilgjengelig i et utvalg av fire boksen størrelser fra kr 569 (eks MVA) med enten Windows Vista eller XP.

Skrivebordet oppfyller Energy Star 4.0-standarder og har en Elektroniske Produkter Environmental Assessment Tool (EPEAT) “Gull” rating og Energi Smart strøm innstillinger kan redusere energikostnadene med opp til 78 prosent, i henhold til Dell.

Dell planer om å utvide sine systemer ledelse har til bærbare datamaskiner med innføringen av Centrino Pro Latitude D630c i oktober.