De europese Commissie stelt plannen tot modernisering van de ICT-onderwijs

0
54

European Commission

Vicevoorzitter van de commissie Neelie Kroes wil volgende Google of Facebook te worden van de Europese.

De Europese Commissie (EC) is voor de lancering “Opening Up Education”, een initiatief van volgende week, die tot doel heeft om jongeren te helpen winnen van de business vaardigheden die nodig zijn om een deel van de volgende generatie van digitale ondernemers.

EG vice-president Neelie Kroes een gebrek aan leraren ervaren in ICT betekende jongeren waren het niet krijgen van de juiste opleiding en dit was het tegenhouden van Europa.

Waarom niet de volgende Facebook, de volgende Google, de volgende Kickstarter worden van de Europese landen.

Spreken op de FT-Telefonica Millennials-Top in Brussel gisteren, Kroes van ICT-onderwijs niet alleen gaat over het zetten van een aantal Pc ‘ s in een klas of een school een website.

“Het is een feit, ICT maakt een geheel nieuwe manier van leren. Informatie is niet langer opgesloten; er is een open wereld, voor alles te verkennen. Open middelen die een miljoen verschillende manieren om te leren. Leerkrachten die niet langer poortwachters, maar gidsen,” zei ze.

“Als we stellen dat er een enorme kans. Natuurlijk zijn er tal van barrières: docenten onbekend of underequipped. Juridische onzekerheid over wat je kunt gebruiken of delen. Of zelfs te beginnen met de basics: in sommige landen, bijna de helft van de leerlingen niet eens internet op school,” voegde ze eraan toe.

Dit heeft geleid tot de EG “met de onthulling van een aantal voorstellen om het openstellen van het onderwijs in Europa”, vertelde ze, om deze problemen te verhelpen.

Kroes ook besproken Opstarten van Europa, de campagne om te helpen de volgende generatie set-up bedrijven in de regio.

Het initiatief heeft al veel meer dan 3.000 handtekeningen en Kroes startups zou helpen innoveren en het creëren van banen.

“Wanneer mensen denken van het internet, ze denken van Silicon Valley. Het is tijd dachten ze ook van het bruisende start-up cultuur hebben we hier in Europa. Waardoor het meer de erkenning en de juiste ondersteunende middelen”, zei Kroes.

“Dat is de reden waarom onze Opstarten van het Europa-initiatief is het helpen van al het continent ondernemers. Op zoek naar tools van accelerators risicokapitaal aan crowdfunding.”

Kroes: Europa leidde de wereld in technologie.

“Waarom niet onze mensen hebben hoop op een digitale toekomst? Waarom niet Europa zijn de thuisbasis van een levendige digitale cultuur, sterke digitale bedrijven, en een grenzeloze digitale creativiteit,” vroeg ze.

“Waarom niet de volgende Facebook, de volgende Google, de volgende Kickstarter worden van de Europese landen. Ik denk dat ze het kunnen. We hebben de gereedschappen, we hebben de technologie, we hebben zeker het talent. En in een aangesloten continent er is geen limiet aan onze ambities.”