Budget prognose: Skatter, investeringer og IT-effekt

0
60

Osborne

Som Koalitionen lægger sidste hånd på sin første Budget, vil virksomhederne være bekymrede over den hårde foranstaltninger, der er forudset af mange. Så hvad kan vi forvente?

Med Koalitionens første Budget som følge af i morgen, vil virksomhederne være ivrig efter at se, hvad Regeringen gør for at befæste den BRITISKE økonomi og undgå, at der falder tilbage i recession.

Skat vandreture vil være på forkant med de mange bekymringer, som Finansminister George Osborne håber at kunne skaffe midler til at spise væk på UK ‘ s underskud.

Men hvor slemt vil virksomheder blive ramt? Hvad positive meddelelser vil blive foretaget? Og hvordan vil den BRITISKE IT-sektoren, blive påvirket?

Hvad kan man forvente

Hvad der er sikkert, er, at kapitalgevinster skat vil gå op og tech industri, der vil blive ramt sammen med andre sektorer. PriceWaterhouseCoopers (PwC), som mener, at ændringer kan føre til en effektiv skattesats på kapital gevinster, såsom fortjeneste opnået ved salg af aktier eller obligationer, af op til 50 pct.

PwC har forudsagt, at differentierede afgiftssatser på kapitalgevinster vil blive indført afhængigt af, hvorvidt et aktiv har været ejet over kort sigt (under to år) eller lang sigt (over to år). Den organisation, der sagde, at hvis en kortsigtet sats blev indført, så denne kunne træde i kraft fra i morgen.

MOMS, vil de sandsynligvis gå op til 20% i det mindste, at være effektiv fra April 2011, i henhold til PwC, som forklarede, at en sådan stigning ville bringe med det en væsentlig fordel for Statskassen af £1 mia per måned.

I form af direkte relevans for tech industri, PwC har foreslået, at R&D lettelse for større virksomheder, der kan trækkes tilbage, mens strammere regulering mere specifikt rettet mod rent hi-tech virksomheder kan blive annonceret.

Business bekymringer

Skatten stiger, vil uden tvivl blive genstand for megen kontrol og Barry Murphy, tax partner hos PwC, siger, at tech start-ups kan være mere negativt påvirket af dette, end andre områder, der peger på, at disse mindre virksomheder bidrager væsentligt til den BRITISKE sektor.

Confederation of British Industry (CBI) har givet udtryk for egne bekymringer om skat på kapitalgevinster ændringer, der peger på problemer for start-ups som godt.

CBI ønsker, at en bred definition af virksomhedens aktiver til at undgå negative incitamenter til investeringer eller start-ups, og afgiften skal være struktureret for at minimere indvirkningen på langsigtede investeringer”.

“STORBRITANNIENS fremtidige økonomiske udsigter afhænger af evnen til virksomheder i hele landet for at skabe nye arbejdspladser og vinde ordrer. Stigende skatter gør det mere vanskeligt,” sagde John Cridland, CBI deputy director general, i en erklæring.

“Nogen ændringer kapitalgevinster skat skal anerkende betydningen af incitamenter for rigdom skabere og værdien af virksomhedernes investeringer,” Cridland tilføjet.

Selvfølgelig, kvælende investeringer i den BRITISKE industri kunne føre til, at landet falder bag de globale konkurrenter. Desuden, der tager væk R&D lettelse for større virksomheder vil sikkert hindre udviklingen i denne sektor til en vis grad, som det ville en strammere regulering.

Murphy fortalte DET PRO, at en sådan fjernelse af R&D relief ville være til skade for disse virksomheder at drage fordel af det nu, og for en virksomhed, der planlægger en beslutning omkring mulighederne for lindring.

Mulige positive

Selv om meget af det Budget, der vil blive fokuseret på at skære ned for at nedbringe underskuddet, og det er givet, at en virksomheds succes, vil være afgørende for BRITISKE økonomiske udvikling.

Så hvilke mulige meddelelser i morgen har potentialet til at sætte skub i investeringer?

Ifølge Regeringen, kapitalgevinster skat anledning vil blive opvejet af en “generøs lettelse for virksomheders investeringer i virksomheder”, så tech start-ups i det forenede KONGERIGE kan ikke blive alt for modløs.

Desuden, Koalitionen har lovet at støtte en privat sektor opsving og bæredygtig vækst, siger, at det ønsker at få budskabet ud, at “Storbritannien er åbne for erhvervslivet”. Det vil også blive annonceret yderligere foranstaltninger for at støtte den private beskæftigelse og iværksætteri.

Hvis Regeringen kan følge op med nogle konkrete politikker på dette område, så tech sektor vil uden tvivl være til gavn.

“At genskabe en form for muligheden for, at iværksættere i tech-sektoren for at være i stand til at sige” OK, jeg kan komme i gang med at planlægge min aktivitet, vokser en virksomhed, og den beskatning, der kommer ud af det, der gør det attraktivt at gøre det”, jeg tror der ville være stor for tech-sektoren,” Murphy tilføjet.

Murphy, der også håber at høre mere om en “patent-kasse ordning”, der skal etablere et system til at beskatte indtægter fra patenter “mere let end den generelle sats for skat”.

“For alle tech-eller ingeniørfirma, der kører på patenter, der er helt sikkert højt på deres overvågningsliste. Hvis der var en gentagelse af den forpligtelse til at bringe det i … jeg tror, det ville være potentielt en af de største positive for en masse tech industrien,” tilføjede han.

Der kan endda være en positiv side, at R&D relief fjernelse. Murphy sagde den teknologiske sektor ville næsten helt sikkert tilpasse sig”, som det altid gør”, og det ville ikke være afhængige af nødhjælp i fremtiden.

Den Koalition, der åbenbart steder betydelig værdi på teknologi segment. Men sektoren har brug for et bevis på, at fra i morgen er Budget til at give branchen en tillid boost i disse vanskelige tider.