BT lancerer ubegrænset Wi-Fi for Alt Bredbånd kunder

0
72

BT

BT har gjort ubegrænset adgang til FON og Openzone Wi-Fi områder til rådighed for alle dens Samlede Bredbånd kunder.

BT har annonceret ubegrænset adgang til 1,5 millioner kroner af sin FON og Openzone Wi-Fi-hotspots i STORBRITANNIEN for sin Samlede Bredbånd kunder, som det er rettet mod den stadigt voksende mobile bruger base i STORBRITANNIEN.

Tidligere var der begrænsninger på brug af FON og Openzone hotspots, afhængigt af, hvad BT Samlede Bredbånd mulighed for en bruger blev underskrevet, men nu kan alle kunder, herunder de eksisterende, er i stand til at tage fordel af ubegrænset Trådløs Internetadgang.

BT sagde, at med indgangen til iPad og andre tablets, sammen med den stigende udbredelse af andre mobile enheder og O2 ‘ s beslutning om at afslutte sin ubegrænset 3G tilbyder, det ønsker at give større adgang til den BRITISKE on-the-move offentlige.

John Petter, forbrugeren administrerende direktør for BT Detail, sagde, at BT forventer at have mere end 2,5 millioner hotspots ved udgangen af 2011.

“Denne fortsatte plan for udvidelsen betyder, at disse netværk er hurtigt ved at blive den enkleste måde for folk at få adgang til internettet, når du er ude omkring,” tilføjede han i en erklæring.

Den udvikling kommer i hælene på BT ‘ s seneste forpligtelse til at yde 87 pct. af alle boliger og små virksomheder i London med fiber bredbånd kapaciteter i foråret 2011.