Apple Betalen Is Veiliger Dan U Denkt: 5 Feiten Om Het Te Bewijzen

0
63

Mobile-based payment services

Mobiele Betalingen Komen — Hier is de reden Waarom ik Nog steeds Gebruik maken van de Cash

Mobiele Betalingen Komen — Hier is de reden Waarom ik Nog steeds Gebruik maken van de Cash
Mobiele betalingen zijn alle woede met Android Betalen, Apple Betalen, en Samsung is, Betaalt het maken van een plons. Maar zijn ze de moeite waard?
Lees Meer

steeds meer en meer populair. Er zijn een schat van concurrerende bedrijven, die allen bieden manieren om te betalen voor producten zonder bemiddeling van de zweep uit uw portemonnee of tas.

Maar hoe zijn ze te vergelijken met de traditionele plastic kaarten met betrekking tot de veiligheid? Weet je zeker dat je niet op een ochtend wakker om te ontdekken dat een hacker heeft geleegd uw bankrekening?

In dit artikel gaan we gebruik maken van Apple Betalen als een case study. Wat de veiligheid zijn de eigenschappen? Welke beveiligingsmaatregelen zijn getroffen? Laten we het onderzoeken.

Wat Is Apple Betalen?

Voordat we beginnen, laten we een moment nemen om precies uit te leggen wat Apple Betalen

Alles wat Je Moet Weten over Apple Betalen, Samsung Betalen, Betalen en Android

Alles wat Je Moet Weten over Apple Betalen, Samsung Betalen, Betalen en Android
Android Betalen, Samsung Betalen, Apple Betalen hebben allemaal hun voordelen en nadelen. Laten we een kijkje nemen op precies hoe elk van hen werkt en die ze kunnen gebruiken.
Lees Meer

.

Apple Betalen is opgenomen op iPhones, Apple Horloges, iPads en Macs. Na het online komen in oktober 2014, het is uitgegroeid tot één van de toonaangevende mobiele betaaldiensten.

Het maakt gebruik van een near field communication (NFC) antenne

Hoe Te Gebruiken Apple Betalen om Dingen Te Kopen Met Je iPhone

Hoe Te Gebruiken Apple Betalen om Dingen Te Kopen Met Je iPhone
Je iPhone kan op een dag worden het enige apparaat dat je nodig hebt om de aankoop van producten en diensten, maar eerst moet je om te beginnen met Apple Betalen.
Lees Meer

die, wanneer tikte tegen een contactloze betaalautomaat, bij-en afschrijvingen van uw rekening voor het bedrag van het geld.

apple pay

Veel bedrijven bieden nu contactloze betaling aansluitingen, waaronder een aantal toonaangevende retail merken in Noord-Amerika en Europa. Sommige banken hebben zelfs toegevoegd ontvangers aan Geldautomaten, zodat u om geld op te nemen zonder het gebruik van uw credit-of debitcard.

Op het moment van schrijven, de service is beschikbaar in 21 landen. Vijf meer te wijten zijn om te gaan wonen later in 2017. Maar is het veilig?

1. Het toevoegen van Kaarten op Uw Rekening

Terug in de dag, credit card fraude

Hoe Credit Card Fraude Werkt, En Hoe Een Veilig Verblijf

Hoe Credit Card Fraude Werkt, En Hoe Een Veilig Verblijf
Ondanks wat je misschien hebt gehoord, creditcards gestolen, en creditcard fraude gebeurt, online en offline. Maar hoe ziet een dief krijgen uw kaartnummer, en hoe houd je het veilig?
Lees Meer

was het eenvoudig. Alle een hacker had te doen, was het verkrijgen van een credit card nummer uit een diepe hoek van de donkere web, en ze konden gaan op een bijna ongehinderd uitgaven spree in de winkels tot de rechtmatige eigenaar van het account besefte dat er iets stond te gebeuren.

De groei van de EMV-chips had reducerend weg bij het succes van de tactiek, maar Apple Betalen heeft wakkert het illegale industrie. Maar waarom?

Simpel gezegd, het is gemakkelijk toe te voegen een credit card nummer op een Apple-Betalen op rekening. Eenmaal toegevoegd, kan de crimineel weer op een in-store uitgaven spree totdat de eigenaar het merkt.

Het is niet Apple ‘ s schuld. De processen zijn zo robuust als ze kunnen worden. Apple kan niet decoderen van het Apparaat rekeningnummer, niet opslaan op een Apple Betalen servers, en niet verzenden naar iCloud. Bovendien, Apple geen toegang heeft tot de credit -, debit-of prepaid-kaart nummers die u hebt toegevoegd.

In plaats daarvan, wijs je vinger naar de banken. Sommige banken zijn uitstekend op controleren op kaarten toegevoegd aan de mobiele betalingsdiensten; anderen niet. Er is geen gezaghebbende lijst van die banken zijn goed en welke slecht zijn. Echter, anekdotisch bewijs suggereert dat in veel gevallen zo lang als de crimineel heeft het nummer van de kaart en de drie CVV cijfers, ze zal niet worden gestopt totdat het te laat is.

2. Met behulp van Touch-ID voor Contactloze Betalingen

Geen contactloze betaling methode is volledig veilig, maar Apple Betalen is een belangrijke toegevoegde laag van bescherming die niet bestaat op contactloze debet-en kredietkaarten.

Contactloze kaarten werken met behulp van een Apparaat-ID. Ze hebben geen verificatie voor betalingen onder de $30. In de praktijk betekent dit dat iedereen die met uw card kunt lopen in een winkel en start met het gebruik.

Apple Betalen maakt gebruik van Apparaat-ID technologie, maar ook introduceert de Touch-ID. Uw biometrische vingerafdruk autoriseert de betaling, hoe klein ook. Als uw vingerafdruk wordt niet herkend, de betaling zal niet worden toegestaan om verder te gaan.

De Apple-technologie verder beschermt je met Apple ‘ s Unieke Apparaat-Account Nummer. Als de contactloze machine is die je betaalt is specifiek ontworpen om te werken met Apple Betalen, noch de gegevens van je creditcard of bank gegevens worden gedeeld met de verkoper.

3. Online Betalen

Als je een hoop van online shoppen, misschien is het opgevallen dat Apple Betaalt beginnen te verschijnen in steeds meer winkels’ kassa’. Als je iets in me, zul je deze hebt bekeken met een dosis wantrouwen: hoe kan je een veilige online betaling met behulp van een mobiele-centric contactloze app?

Maar helaas, er is geen reden om bezorgd te zijn. In feite, Apple Betalen is veiliger dan veel andere methoden voor online betalingen.

online payment with mobile phone Image Credit: Nong Mars via Shutterstock

Om u veilig te houden, Apple Betaalt ontvangt uw transactie gecodeerd en opnieuw gecodeerd met een developer-specifieke sleutel. Van daar, de betaling gaat naar de payment processor. De codering betekent dat alleen de site dat u bent het maken van de aankoop over kunt uw gegevens zien en de site zelf nog reverify haar domein met Apple voor elke aankoop.

Als een resultaat, het is veel moeilijker voor cybercriminelen om toegang te krijgen tot je gegevens als de betaling vliegen over de hele wereld. Bottom line? U bent veel minder kans om een slachtoffer van credit card fraude.

4. Het Verliezen Van Uw Apparaat

Iedereen verliest hun portemonnee op een bepaald punt in hun leven. Of u per ongeluk achtergelaten in een Starbucks of iemand pilfered van uw rug zak op de trein maakt niet echt uit. U zult nog steeds verwoed te bellen met uw banken en credit-card maatschappijen voor het annuleren van uw kaarten en om nieuwe.

Wat gebeurt er als je verliest je iPhone

Gevonden van een Verloren of Gestolen iPhone? Hier is Wat te Doen

Gevonden van een Verloren of Gestolen iPhone? Hier is Wat te Doen
Het kan moeilijk zijn om te weten hoe verder te gaan wanneer je een verloren of gestolen iPhone, maar er is genoeg wat je kunt doen om te helpen het apparaat terug naar de rechtmatige eigenaar.
Lees Meer

? Zijn al uw gegevens plotseling gaat eindigen in de handen van een geharde crimineel? Kortom, nr.

Als u het instellen van de Find My iPhone – functie kunt u onmiddellijk op te schorten Apple Betalen door het zetten van uw apparaat in Verloren-Modus (Alle Apparaten > [apparaatnaam] > kwijtgeraakt Modus (Lost mode). Verloren-Modus kunt u deze opnieuw inschakelen Apple Betalen op een later tijdstip als uw telefoon toont.

Als uw telefoon is voor altijd verdwenen, er zijn een paar stappen die u kunt nemen. Hoofd iCloud.com/settings verwijder de Apple Betalen functie van de telefoon volledig, en het gebruik van Zoek Mijn iPhone te wissen om al uw card-gegevens.

Zelfs als je niet Find My iPhone ingesteld, is er geen reden tot paniek. Apple houdt slechts een fragment van uw kaart informatie over de app zelf, dus er is geen kans dat een crimineel kan gewoon kopiëren van alle details en beginnen ze te gebruiken.

5. Privacy

Één van Apple ‘ s sterke kanten is altijd de privacy en de Apple Betalen is niet anders.

De vennootschap heeft geen track, log, of kijken wat u koopt met Apple Betalen, of waar u het ook gebruikt. Niemand kan traceren de transactie-informatie aan u terug.

De enige uitzondering is Apple ‘ s Locatie Diensten

6 Dingen die Je niet Realiseert dat Je iPhone Is het Bijhouden van

6 Dingen die Je niet Realiseert dat Je iPhone Is het Bijhouden van
Uw iPhone houdt tabbladen op allerlei dingen — hier is hoe het te gebruiken om uw voordeel.
Lees Meer

. Volgens het bedrijf, als u locatieservices is ingeschakeld, de “locatie van uw apparaat en de geschatte datum en tijd van de transactie kan worden anoniem verstuurd naar Apple.” Apple beweert dat het gebruik van de informatie voor het verbeteren van de nauwkeurigheid van het bedrijf namen.

Als je je ongemakkelijk voelt met zelfs deze lichte mate van indringing, schakel locatieservices uit door te gaan naar Instellingen > Privacy > locatievoorzieningen.

Gebruik Je Apple Betalen?

Zoals je kunt zien aan mijn vijf punten, Apple Betalen is grotendeels veilig is. Zeker, het kan een paar gebreken, maar ook met enige betaling in het systeem.

In feite, veel mensen realiseren zich niet dat de huidige betaalsysteem is het splitsen van de naden — het is inmiddels een red-hot doelwit voor hackers die in de afgelopen jaren. Apple Betaalt, wordt zonder twijfel een upgrade.

Waarom gebruik je het? Is het voor de veiligheid of het gemak? En zo niet, wat houdt je tegen? Bent u bezorgd over de veiligheid van uw zuurverdiende geld? Zoals altijd, kunt u al uw gedachten en mening in de comments hieronder.

Image Credit: Pressmaster via Shutterstock.com