Anmeldelse: 2017 BMW 530i er et udstillingsvindue for excellence

0
164

New Atlas gets behind the wheel of the 2017 BMW 530i

Nye Atlas får bag rattet i 2017 BMW 530i

(Credit: BMW)

5-Serien er BMW ‘ s brød og smør, der har det største distribution til bilproducent på verdensplan. Den 530i maj slot i midten af det 5-Serien og er en tilfredsstillende kombination af turbo godhed, luksuriøs komfort og behagelig køreoplevelse. Nye Atlas får bag rattet i 2017 BMW 530i.

Den nye 2017 BMW 5-Serien debuterede sidste år og er omkring 1,2 i (30.5 mm længere og en halv tommer (12,7 mm), der er højere end den udgående generation. En ny platform, betyder flere ændringer til bilen, herunder en ny plug-in hybrid løsning (530e) sammen med den forventede præstation modeller (530i, 540i). Fokus for de 5-Serien stadig er på køreoplevelsen, men ny teknologi er i forgrunden som godt, med en svimlende vifte af den til rådighed for denne nye 5.

De nye udvendige dimensioner af bilen kommer med nogle styling ændringer for at holde den lave, slanke look af tidligere 5-Serie. Nyre gitter og sloop-style hood er stadig til stede på denne nye generation, men streger på kroppen er blevet mere dybt finpudset til en tempofyldt, frem-skæve udseende. Forlygterne er også en smule smallere og modstandere af den større foglamp kanter under, som hjælper med at indsnævre dem lys og udvide gitter for en mere kommanderende look.

Inde, 2017 5-Serien fortsætter udviklingen af design, der vises uden for, med en lavere, tykkere, men mindre udtalt dashboard at tilføje en mere luftig føle sig op foran, og udvidelse af benplads til de bagerste sæder. Disse ændringer også hjælpe med at rumme mere teknologi bag kulisserne.

Flere driver aids, sådan som den adaptive fartpilot, semi-automatiseret parkering, crash formildende gestus kontrol for infotainment-systemet, og app-integreret parkering er til rådighed. Der fjernstyret parkering indstilling bruger en phone-appen til at vise bilens 360-graders kamera udsigt og tillader føreren at parkere bilen på en plads uden for køretøjet. For snævre rum eller garager med ingen post-udgang mulighed for føreren, dette kan være en velsignelse.

Den 5 Serien benytter BMW ‘ s seneste iDrive interface, som styres med en kommando knappen i førerens højre side. Denne knap giver mulighed for forholdsvis let brug af infotainment, som er vist på en stor, tydelig skærm i midten af instrumentbrættet. Regulatoren har selv en touchpad på toppen, der kan bruges til at indtaste oplysninger for hurtigere reaktion, såsom bogstaver og tal til adresser. Systemet vil også genkende, om den driver eller passagersædet foran er der kontrollerer systemet og give adgang i overensstemmelse hermed, gøre væk med den irriterende lockout, der opstår, når køretøjet er i bevægelse.

Inde i 2017 BMW 530i byder på masser af plads. Fører og forsædepassager er godt indkvarteret, og i den bageste sæder voksne kan sidde med komfort i de to yderste stillinger. Børn vil også passe der, men sidder tre booster eller barnestole hele bliver en opgave for forældre, der skal kæmpe sikkerhedsseler på plads på grund af den høje ryghynder på sædet puder. Dette gør også at sætte en sele omkring en booster stol mere vanskeligt, uanset dens position.

Lastrum i 2017 530i er meget godt, stående på 18,7 cu ft (529.5 L). Split-fold bageste sæder og opbevaring af pass-through (standard udstyr) tilføj til denne last alsidighed.

Der er tre drivaggregatet muligheder for BMW 5-Serie, hver får sin egen model nummer til at udpege, hvad der er under kølerhjelmen. Den 530i kommer med en 2,0-liters fire-cylindret motor, der er blevet turboladet til output 248 hp (185 kW) og 258 lb-ft (350 Nm) af drejningsmoment. Både baghjulstræk og firehjulstræk er til rådighed (sidstnævnte bliver kaldt “xDrive” Bimmer i nomenklaturen). EPA priser denne model på 27 kombineret mpg (til 8,7 l/100 km), med 24 mpg i byen, 34 mpg på motorvejen (9.8, 6.9 l/100 km) i RWD og 26 mpg (9 l/100km) kombineret til AWD.

Kørsel 2017 530i xDrive i den virkelige verden, vi slog EPA ‘s skøn fra 1 mpg, der matcher baghjulstræk’ s økonomi numre. Vi fandt også, at resultaterne niveau af 530i med sin lille 2.0 er mere end tilstrækkelige til bilen, med peak moment og hk, der kommer ved relativt lave OMDREJNINGER, hvilket giver bilen en tempofyldt stemning. Dette kombineres med sin naturlige smidighed på vejen og gode køre egenskaber til at levere en fantastisk køreoplevelse i alt.

BMW 540i bruger en større V6 motor, også turboladet, og 530e model er en plug-in hybrid, der kombinerer ydeevne og brændstoføkonomi i én pakke. Vi vil have mere på denne model kommer snart.

I alle, der er en masse at elske om 2017 BMW 530i. Det er usandsynligt, at købere vil komme ind i en standard 530i modeller, selvfølgelig, som starter med et producentens vejledende udsalgspris på omkring US$53,000. De fleste vil købe denne bil i de $60.000 i området efter tilføjelse af teknologi-pakker. Vores test model ringede i lige under dette punkt, og havde mest af godbidder i prisen.

I forhold til andre i luksus sedan markedet, selvom den 5-Serien har en tendens til at skille sig ud for sin kombination af kørsel ekspertise, god brændstof økonomi vender tilbage, og high-end teknologiske muligheder. Og efter vores tid bag rattet, var det let at se hvorfor.

Produkt Side: 2017 BMW 5-Serie