Ambulance service i Essex signaler Airwave pilot succes

0
59

EEAST har med succes kastet ud i en ny digital radio system til ambulance personalet i Essex i et initiativ, der i sidste ende vil røre kolleger i resten af England.

Den Østlige del af England Ambulance Service, NHS Trust (EEAST) har med succes kastet ud i en ny Airwave-baseret digital radio system på tværs af Essex, som en del af et lands-dækkende initiativ til at øge kommunikation og sikre, at alle redningstjenester kan tale til en anden mere let, især ikke i tilfælde af en større hændelse.

Andre amter, som er omfattet af den tillid, vil være den næste til at drage fordel af det nye system, med sundhedsstyrelsen påbyde, at det bliver rullet ud til alle ambulancetjeneste, som en del af Ambulance Radio-Programmet i England i 2009.

I Essex, akut ambulancekørsel, hurtig reaktion køretøjer og patient transport køretøjer har alle været udstyret med den nye teknologi som en del af indsatsen for at forbedre opkald og data-besked, kvalitet kommunikation mellem knudepunkter og personale på vejen.

EEAST blev dannet i juli sidste år, at sammenlægge de tidligere Bedfordshire, Essex, Hertfordshire og Øst Angliske Ambulance Tjenester. It-services på en samlet befolkning på mere end fem millioner mennesker og svarede, at 517,473 akutte hændelser, og det har givet mere end 1,4 millioner ikke-akut patient transport rejser i 2006/2007.

“Vi har nu en klarere, mere kortfattet dækning, som er fremragende med ingen døde pletter eller bløder over. Vores besætninger tror det er den bedste ting siden skiveskåret brød. Det gør det muligt for dem at have en klar kommunikation med kontrolrummet, og fjerner enhver formodning om eller dårlige linjer eller ” Hvad nummer har du sige, at patienten blev på?'” Paulus sagde: “Leaman, EEAST’ s chief operating officer for Essex.

“Mange mennesker bliver spurgt, hvorfor vi flyttede til et regionalt ambulance service, og hvad fordelen er. Essex var en god nok 3-stjernede tillid før, men vi kan nu drage fordel af den ekstra robusthed og hvis vores kontrol rummet falder over på grund af strømsvigt eller oversvømmelser. Fordi vi er alle på det samme system, vi kan stadig tage dem opkald og afsendelse dem.”

Leaman tilføjede: “ambulance-tjeneste i Essex er glad for at have været en pilot site. Så længe det offentlige SUNDHEDSVÆSEN har været ramt, men det har nu givet den ambulance service i England det bedste vi kan have med et radio system, det er fremtidssikret og robust.”

Politiet i Storbritannien allerede bruger Airwave system og brandvæsenet er at forberede sig selv til at rulle teknologien ud senere på året. Når alle redningstjenester divisioner er på det samme system, det vil gøre det nemmere at kommunikere og samarbejde i tilfælde af større hændelser, der ud over at lette overførsel af oplysninger mellem myndigheder til at behandle mere effektivt med visse situationer.

“Når de beskæftiger sig med en hændelse, stor eller lille, tilgængeligheden af oplysninger kan have en utrolig indflydelse på vores effektivitet,” sagde Paramediciner Steve har Hørt, Harlow operations manager for EEAST. “Hjælp Airwave gør os i stand til at behandle og dele information hurtigere og mere præcist. Vi har kun haft positive tilbagemeldinger fra vores besætninger, der allerede har bemærket forbedring Airwave er der på vores operationer, hvor der spares tid kan betyde, at redde liv.”

Quentin Armitage, national gennemførelse direktør for Ambulance Radio Program, Institut for Sundhed, tilføjede: “Vi er meget glade for den positive feedback vi har modtaget fra brugerne af den nye Airwave service i Essex. De erfaringer, vi har alle lært fra roll-out i denne pilot-området vil hjælpe med at sikre succesfuld levering af programmet på nationalt plan. I sidste ende bedre kommunikation for Ambulance Service vil gøre det muligt for dem at fortsætte med at forbedre patientbehandlingen.”

Billede: EEAST