Älskar Kaffe? 5 Viktiga Webbplatser och webbprogram för Hem och Kontor

0
86

Eller är nektar från gudarna för vissa av oss. Dagen kan inte börja utan en kopp. Det är vad du umgås med dina vänner över. Det är de små uppsving i mitten av en hektisk dag på jobbet.

Om kaffe är en viktig del av din dag, så vet du hur en dålig kopp kaffe kan förstöra det hela. Det finns några utmärkta platser för en bättre kopp

8 Utmärkta Webbplatser för en Bättre Kopp Kaffe

8 Utmärkta Webbplatser för en Bättre Kopp Kaffe
Eller är älskad över hela världen, men lite kaffe smakar bättre än andra. Vill ha en godare dos av koffein? Här är några webbplatser som hjälper dig att komma igång.
Läs Mer

redan, och med dessa program, du kommer aldrig att ha att dricka en undermålig cup igen.

1. Hur man Brygger Kaffe: Tips och Tekniker Från NCA

Den Nationella Coffee Association (NCA) har den mest omfattande uppsättning guider om kaffekokare. Från att brygga den perfekta koppen till lagring tekniker, du hittar allt på denna resurs.

coffee nca guide

NCA har bra tips att komma ihåg, som det Gyllene snittet av vatten-till-eller: mellan en och två matskedar malet kaffe för varje sex gram vatten. Det har också riktlinjer för den mängd bryggtid för gemensamma metoder, som fransk Press, espresso, kalla brygden, och ett dropp system.

Bara i det fall du inte hittar det du söker här, kolla in Den Svarta Björnen rosteriet guide till att brygga den perfekta koppen. Hela deras “Resurser” är full av bra information, såsom denna oumbärliga kaffebryggning diagram.

2. Jag Älskar Kaffe: För Kärlek Kaffe (Och Infografik)

Jag Älskar Kaffe är det ultimata uttrycket för eller kärlek. Skrivet av Ryoko, som inte gillar kaffe till 2009, bloggen har redan förvandlats till en bok.

coffee i love coffee

Men om jag Älskar Eller lyser verkligen är i infographics. Ryoko har magiska krafter när det gäller att översätta kaffe-relaterad information i en vacker grafik som du vill använda för att hänga på en vägg. Från brygga med en Aero Tryck på för att tips för att göra perfekt kaffe hemma, du hittar det alla. Faktum är att chansen finns, du har redan sett hennes arbete på Facebook eller någon annan social media utan att veta om det.

Jag Älskar Kaffe uppdateras inte regelbundet, men surfa på webbplatsen och du kommer att hitta massor av underhållning. Och gör dig redo att spendera alltför mycket på deras Etsy sida, ungefär som du skulle om dessa gåvor under $150 för kaffeälskare

7 Presenttips Under $150 För Kaffeälskare

7 Presenttips Under $150 För Kaffeälskare

Läs Mer

.

3. Eller Spec: Berätta För Alla Dina “Perfekta Koppen”

Genom åren med att dricka kaffe, har du förmodligen upptäckt av förhållandet för din perfekta kopp. Men när du ber någon annan att göra dig lite kaffe, de kan få det fel.

Eller Spec är ett gratis verktyg för att göra en infographic om din (och alla andras) perfekt kopp. Det är perfekt för en grupp eller för ditt hem, så alla tycker är lätt att komma ihåg.

coffee spec

Appen är inte begränsat till, kaffe ensam, men det är bäst för det. Du kan anpassa den typ av kaffe (kaffe, iskaffe, turkiska, espresso), styrka, mängden mjölk, mjölk typ, mängden socker, och socker typ. Lägg till personens namn, och du är klar. Du kan fylla upp ett helt A4 papper med åtta människors val.

Eller Spec skulle vara perfekt att sätta upp på ditt kontor är fikarummet. Men dess anpassningar är begränsade till val som det ger och inga egna kommentarer. Du kan även använda detta som inspiration för att göra din egen infographic med PowerPoint

Hur man Gör en Infographic Gratis med PowerPoint

Hur man Gör en Infographic Gratis med PowerPoint
Du kan göra infographics enkelt och snabbt med PowerPoint. PowerPoint är ett undercover infographic design verktyg som kräver väldigt lite ansträngning för att producera vackra, hög kvalitet grafik.
Läs Mer

.

4. Koffein Informatör: Alla Eller Statistik Att Fråga

Hur mycket kaffe kommer du att få i sig något du beställer på Starbucks eller Costa Coffee? Hur räknar du ut hur mycket kaffe du är faktiskt med i kilo eller gram? Koffein Informer har den statistik du behöver.

caffeine informer

Områdets bästa funktionen är koffein databas, där du kan beräkna mängden koffein i drycker. Det kan vara något som en vanlig kopp Americano i någon random cafe, eller mer specifika data från eller kedjor. Koffein Informer har data från Starbucks och Dunkin’ Donuts, Tim Horton ‘s, Caribou, holländska Bros., McCafe, Seattle’ s Best, och Costa Coffee. Det finns nog andra också, som Cappuccino-Blast på Baskin Robbins, så prova lyckan genom att söka.

Koffein Informer också innehåller räknare för att kontrollera hur mycket koffein du är med regelbundet, och om du är överdosera på det. Det senare är viktigt, som du säkert vet. I själva verket kanske du vill överväga att sluta koffein och fortfarande öka produktiviteten

Hur Att Sluta Koffein Gjort Mig Mer Produktiv

Hur Att Sluta Koffein Gjort Mig Mer Produktiv
Att ge upp eller är något som, för många människor, är helt enkelt inte klar. Om du överdriva det, det kan vara den bästa hälso-beslut du någonsin gör.
Läs Mer

.

5. Seattle Eller Växel: s YouTube-Kanal

Seattle Eller Redskap (SCG) är en återförsäljare av kaffe-relaterade produkter, men deras YouTube-kanal är vad du kommer att falla i kärlek med. Gail Williams, ägare av SCG, stjärnor i de flesta av de videor själv.

SCG jämför kaffemaskiner, bryggning tekniker, och ger ut recept för top-notch kaffe. Ta detta exempel på skillnaden mellan chemex och dropp kaffe för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig på denna kanal:

SCG rankas högt i någon eller handledning video som du ser på YouTube, för att inte tala om Google. De försöker att driva produkter och deras webbplats, men det är en viss. Om du kan ignorera det, kommer du hitta massor av bra innehåll här.

Kan Du Sluta Eller?

Lite kaffe är bra, men ett missbruk eller inte. Det finns beprövade sätt att öka din hjärna utan koffein

Hur att Öka Din Hjärna Utan Koffein

Hur att Öka Din Hjärna Utan Koffein
Kaffe är en quick-fix för låg produktivitet. Men abstinensbesvär och hälsorisker skada produktiviteten i det långa loppet. Dessa alternativa lösningar som kan öka din energi i en koffein fri väg,
Läs Mer

så kanske kaffe är inte lösningen: man måste alltid.

Tror du att du kan avsluta ditt kaffe vana? Har du försökt? Berätta din historia!