8 Enkle Løsninger til Fælles Home Automation Hovedpine

0
74

Der er så mange måder, at teknologien kan forbedre og berige folks liv, og alligevel er det alt for almindeligt for folk til at tøve, før at bringe denne teknologi i deres hjem.

I erhvervslivet, uddannelse normalt giver befolkningen tillid til at bevæge sig fremad med de nye teknologier. Men der er sjældent uddannelse til rådighed for home automation-produkter! I stedet, når tingene går galt, er det ofte synes nemmere at kaste op i dine arme i nederlag, og at holde gør tingene på den måde, at du altid har.

smartthings smart home automation

Hvis du tænker om at bringe smart teknologi ind i dit hjem, kan du overveje denne artikel, din officielle træning i grundlæggende smart home beredskab. Ved at læse om disse fælles home automation-fejl, før du begynder, vil du være i stand til at spare kostbar tid og penge.

Hovedpine #1: at Ignorere Dit Netværks Kapacitet

Home automation-produkter på markedet i dag tager mange former, herunder sikkerhed kameraer og alarmer, smart låse, varme og køling produkter, belysning og afbrydere, og meget mere. Mobil-apps styre de fleste af disse produkter, og de fleste kræver en Wi-Fi-system i dit hjem. Uden en passende Wi-Fi sæt op, vil du blive hængende med glitching gadgets og frustrerende eftermiddag tilbragte forsøger at holde alt funktionel.

Løsning: Kontrollér, At Dit Netværk, Før Du Foretager Nogen Indkøb

At kende kravene for hvert stykke udstyr, før du køber dem (og sikre, at dit hjem er korrekt sat op), kan fjerne nogle af de første problemer. Selv om de fleste smart home produkter, der ikke tager en masse båndbredde, de kræver en konstant forbindelse. Hvis du ikke kan huske den sidste gang du erstattet dit hjem router

Hvordan til at Konfigurere Din Router til at Gøre Dit hjemmenetværk Virkelig Sikker

Hvordan til at Konfigurere Din Router til at Gøre Dit hjemmenetværk Virkelig Sikker
Standard router-indstillinger sætte dit netværk i fare, så nasseri fremmede til at presse nadwidth og potentielt begå forbrydelser. Brug vores oversigt for at konfigurere din standard router-indstillinger for at forhindre uautoriseret adgang til dit netværk.
Læs Mere

eller tror dit netværk kører langsomt, skal du gøre noget ved det, før du tilføjer nye apparater.

Sørg desuden for, at du kører den aktuelle opdatering af firmware på din router. Ellers, du kan løbe ind i problemer med kompatibilitet under installationen.

Hovedpine #2: Ingen Måde at Styre Din Nye Enhed

Mange smart home produkter, der kræver brug af en hub til at fungere mere effektivt, eller til at koordinere handlinger mellem flere enheder på én gang. Mange boligejere vil købe nye produkter, uden at indse, at de er nødt til at købe en hub og ude af stand til at bruge deres nye enhed i den måde, de ønsker, uden at gå ud at gøre endnu et køb.

Løsning: Kend Dine Foretrukne Hubben (Hvis Nogen)

Hubs, som fysisk knytte til din router via et Ethernet-kabel, er der normalt sælges i starter packs, og tilføje omkring $50 til din installation omkostninger. Du vil ofte se-knudepunkter for smart-belysning produkter (fx Philips Hue) og all-in-one-løsninger (fx Samsung Smart Ting, Lowe ‘ s Iris). De er typisk mindre, der er nødvendige for sikkerhedsprodukter såsom kameraer og låse.

philips hue hub

Fra en forestilling grundlag, der er ikke noget galt med at have flere hubs, der er installeret på dit netværk. Men prøv at undgå at have for mange og bestemt ikke dublerede funktioner. For eksempel træffe afgørelse om en smart belysningsløsning, og derefter holde sig til det. Don ‘ t mix og match.

Hovedpine #3: At Gå Langt Over Dit Budget

Tilføjelse af automatisering produkter til dit hjem, kan hurtigt blive et dyrt forslag,

Philips Hue Smart Pære Alternativer til at Spare Penge

Philips Hue Smart Pære Alternativer til at Spare Penge
I denne artikel, vil du lære om nogle af de billigere alternativer til Philips Hue og se, hvordan de kan sammenlignes.
Læs Mere

. Enkelt-produkter, såsom dørlåse eller hjem, varme systemer, for eksempel, kan koste $200 for en enkelt enhed. Og smart home-industrien er konstant at udvikle nye og bedre produkter — det kan være svært at modstå en opgradering!

Løsning: lav et Budget og Holde sig til Det

Når der træffes beslutning om et budget, faktor i, hvad man kan tillade sig i forhold til, hvilken type af produkter, du har brug for og hvor. Nogle spørgsmål at stille er:

  • Hvor mange steder vil have et hjem sikkerhed kamera?
  • Hvor mange smart-pærer skal jeg have?
  • Vil jeg kræve en smart lås på alle døre?
  • Hvad er det maksimale antal af lys, jeg kan tilføje en enkelt hub?

Pro-Tip: glem ikke skjulte gebyrer! Nogle smart home produkter, primært på sikkerhed i hjemmet systemer, tilbyder månedlige abonnement planer

Hvorfor Premium Konti Med Reden, Kanariske øer, og Mere Er Værd,

Hvorfor Premium Konti Med Reden, Kanariske øer, og Mere Er Værd,
I denne artikel, vil du lære mere om de hotteste hjem sikkerhed kameraer på markedet i dag, og den type premium-abonnement planer, de tilbyder, hvis nogen.
Læs Mere

prissat til omkring $10 per måned. For prisen på det produkt, du typisk få real-time video-overvågning, plus motion-udløst video optagelser. Det er det sidste punkt, hvor det er bedst at læse det med småt. Mens de fleste virksomheder giver video-optagelser uden ekstra omkostninger, disse klip er kun tilgængelig i en kort periode, som regel 24 timer.

Ønsker mere tid til? Du bliver nødt til at få et månedligt abonnement. Før du foretager et køb, holde disse gebyrer i tankerne.

Hovedpine #4: Inkompatible Produkter

Mange husejere vil blive begejstret for et nyt produkt på markedet og købe det, før du sørge for at den er kompatibel med deres eksisterende udstyr. Så du sidder fast med et produkt, du ikke kan bruge (eller en shopping liste).

Løsning: Gør en Kompatibilitet Ind

Den Fedeste Smarte Gadgets Kompatibel Med en Hub SmartThings

Den Fedeste Smarte Gadgets Kompatibel Med en Hub SmartThings
Den SmartThings hub forbinder trådløst med hundredvis af kompatibel smart-enheder, giver dig mulighed for at overvåge, styre og sikre dit hjem fra overalt i verden.
Læs Mere

Sørg for, at smart home produkter, du er interesseret i, er kompatible med din smartphone, hub, og andre centrale enheder, som du allerede bruger i dit hjem. Heldigvis, hvis du bruger en sen model, iPhone eller Android-baseret enhed, du er sandsynligvis okay. Tjek på producentens hjemmeside for at være sikker.

Pro-Tip: glem ikke om ledninger! Hvis du planlægger at købe en intelligent termostat eller noget lignende, så sørg for at det er kompatibelt med dit elektriske system. Igen, tjekke med producenten, for at være sikker.

Hovedpine #5: Glemmer Installation

Nogle home automation-produkter (såsom intelligent belysning systemer), der er enkle at installere. Desværre, andre enheder som smart termostater og dørlåse er ikke, afhængigt af din komfort niveau med ledninger, el-værktøj og teknologi.

thermostat in the box

Løsning: du Ved, Hvad Du går Ind til

Altid gøre din forskning om installation, skal for hvert produkt. Snarere end at stresse, du kan finde, at det er klogere at hyre en ekspert til at installere dit smart home produkter. Du kan finde en liste over kvalificerede installatører på hvert produkt ‘ s hjemmeside. De fleste af disse installatører også en liste over prisen for tjenesten.

På den anden side, hvis du ønsker at udføre arbejdet selv, kan du overveje at søge i YouTube og produkt hjemmesider for at få detaljerede guides og how-tos.

Hovedpine #6: Undervurdere, Hvad Din Bolig Kan Gøre

Din smart home produkt, der kan gøre en masse ting ud over de funktioner, du har købt det for. Det kan være fristende blot at afskrive disse funktioner som “unødvendig”, men dette kan være en stor fejl! Hvis du ikke ved alt, at dit produkt kan gøre, at du kan begrænse dine egne evner og ved et uheld dobbelt-op på produkter, når man ville være tilstrækkeligt!

Løsning: At Grave Dem (Online) Brugsanvisninger

Snarere end at diskontere disse funktioner, kan du læse mere om dem ved at udforske instruktions-videoer online, både fra virksomheden og fra eksterne kilder.

canary support

Du kan typisk finde videoer under support-sektionen på dit produkt ‘ s hjemmeside eller ved at lave en søgning på YouTube. Når du er i tvivl, kan du også kontakte support afdelingen for produktet.

For eksempel, jeg for nylig har installeret Smart Deadbolt 02 fra Igloohome. I første omgang, jeg har købt dette produkt, som en måde at sikker min kælder dør, uden at de behøver en nøgle. Efter at gøre en hurtig søgning på YouTube, jeg indså hurtigt, at der er meget mere til dette produkt, end jeg havde troet.

Ikke tage denne tid? Ja, de kan lære noget nyt tager tid. Men det er tid godt givet ud. Jo mere du lærer om et produkt, jo mere gavnligt det kan være for din familie.

Hovedpine #7: Vedligeholdelse Af Din Smart Home Systemet

Når du har dit smart home produkter op og kører, er det tid til at komme på arbejde. Ja, arbejde. En vellykket langsigtet smart home produktet, installation, afhænger af flere faktorer, men meget gerne, at du tager sig af din fysiske hus på månedlig eller årlig basis, løbende vedligeholdelse er også vigtigt for din smarte produkter så godt!

Løsning: du Må ikke Ignorere Dem, Software-Opdateringer

Som man kunne forvente, smart home produkter får opdateringer af softwaren fra tid til anden. Disse kan være firmware-opdateringer til den faktiske enhed eller en ny software version til produktets officielle app. Uanset typen, skal du sørge for at installere disse opdateringer med det samme.

Pro Tip: Hvis du ser en sikkerhedsopdatering, er det vigtigt at installere den så hurtigt som muligt. Ellers, du er sårbare over for en kendt sikkerhedsrisiko, som kan resultere i, at systemet brud.

Hovedpine #8: At Holde Dit Hjem Sikkert

Ingen kan lide adgangskoder, og endnu færre ønsker at ændre adgangskoder. Desværre lever vi i en tid, hvor hacking, der er vokset i popularitet. På grund af dette, er det bedst at komme op med en ændring af adgangskode tidsplan

Hvordan Adgangskode Ledere At Holde Dine Adgangskoder Sikkert

Hvordan Adgangskode Ledere At Holde Dine Adgangskoder Sikkert
Adgangskoder, der er svære at knække, er også svært at huske. Ønsker at være sikker? Du har brug en password manager. Her er, hvordan de fungerer, og hvordan de med at holde dig sikker.
Læs Mere

der indeholder dit intelligente hjem udstyr.

Løsning: Skift Din Adgangskode Regelmæssigt

I mit hjem, jeg ændre adgangskoder på mit smart-home-enheder to gange om året. De ændringer, der er sammenfaldende med overgangen til Sommertid i foråret og vende tilbage til normaltid i efteråret. Du vil også sørge for, at du bruger en stærk adgangskode

6 Tips Til At Skabe En Ubrydelig Adgangskode, Du Kan Huske

6 Tips Til At Skabe En Ubrydelig Adgangskode, Du Kan Huske
Hvis dit kodeord er ikke enestående, og ubrydelig, kan du godt åbne døren og invitere røverne i til frokost.
Læs Mere

, at dit Wi-Fi-netværket er sikret, og at du nøje har overvejet potentielle smart home security risici

Smart Home Hacking: Hvordan at oprette Dine Enheder for at være Sikker

Smart Home Hacking: Hvordan at oprette Dine Enheder for at være Sikker
Når du tænker på smart home hacking, har du sandsynligvis ikke tænke på Burger King. Men smart home security er en big deal-og Burger King bare viste os hvorfor.
Læs Mere

af hver enhed, som du installerer.

Holde Smart Home Hovedpine Væk for God

Jeg elsker teknologi, og de nye produkter, at iværksætte hvert år. Jeg kan også forstå, hvor frustrerende det kan være at lære en ny teknologi.

Smart home produkter, der formodes at gøre dit liv lettere

4 Smart Grunde til at Undgå det Intelligente Hjem Trend

4 Smart Grunde til at Undgå det Intelligente Hjem Trend
En masse af smart home produkter, cool synes ved første øjekast, men der er problemer og ulemper, som du bør være opmærksom på-at de problemer, der kan slå dig ud fra hele konceptet helt.
Læs Mere

. Dette er dog kun muligt, hvis du er villig til at følge nogle nødvendige skridt. Første, skal du gøre din forskning produkter, før de foretager et køb, sørge for, at dine forventninger stemmer overens med dem med, hvad produktet kan gøre.

Så, don ‘ t stop efter installation af produktet. Når produktet er på plads, skal du uddanne dig selv ved at lære mere om det. I gør det, vil du maksimere sine fordele for dig og din familie.

Som smart home produkter, har du? Var de nemme at installere? Lad os ved hjælp af kommentarer nedenfor.

Image Credit: Milano Ilic Fotograf via Shutterstock.com