8 Eenvoudige Oplossingen voor veel Voorkomende Home Automation Hoofdpijn

0
85

Er zijn zo veel manieren waarop technologie kan verbeteren en verrijken het leven van mensen, en toch is het veel te vaak voor dat mensen aarzelen voordat we deze technologie in hun huizen.

In de zakelijke wereld, training meestal geeft mensen het vertrouwen om vooruit te komen met nieuwe technologieën. Maar er is zelden een training beschikbaar voor home automation producten! In plaats daarvan, wanneer de dingen verkeerd gaan, lijkt het vaak gemakkelijker om te gooien tot je armen in een nederlaag en te houden van het doen van dingen op de manier die je altijd hebt.

smartthings smart home automation

Als je na te denken over het brengen van slimme technologie in uw huis, van mening dat dit artikel in de officiële training in basis smart home paraatheid. Door het lezen over deze gemeenschappelijke domotica fouten voordat u begint, zult u in staat zijn om jezelf te redden kostbare tijd en geld.

Hoofdpijn #1: het Negeren van Uw Netwerk Mogelijkheden

Home automation producten op de markt vandaag de dag vele vormen aannemen, met inbegrip van beveiligingscamera ‘ s en alarmsystemen, slimme sloten, verwarming en koeling van producten, verlichting en schakelaars, en meer. Mobiele apps de meeste van deze producten, en de meeste vereisen een Wi-Fi-systeem in uw huis. Zonder een juiste Wi-Fi instellen, zult u worden geplakt met een glitching gadgets en frustrerende middag besteed aan het proberen om alles functioneel.

Oplossing: Controleer Uw Netwerk Voordat U Koopt

Het kennen van de behoeften van elk onderdeel van de apparatuur voordat u ze koopt (en te zorgen dat uw huis is de juiste set-up) kan elimineren sommige vroege problemen. Hoewel de meeste smart home producten nemen niet veel bandbreedte, ze vereisen een constante verbinding. Als je niet herinneren de laatste keer dat het vervangen van uw router thuis

Hoe u Uw Router Configureren om Uw thuisnetwerk Echt Veilig

Hoe u Uw Router Configureren om Uw thuisnetwerk Echt Veilig
Standaard instellingen van de router zet uw netwerk in gevaar, waardoor freeloading vreemden te knijpen nadwidth en mogelijk plegen van misdaden. Gebruik ons overzicht voor het configureren van uw standaard instellingen van de router om te voorkomen dat ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk.
Lees Meer

of denkt u dat uw netwerk is traag loopt, doe er iets aan voordat het toevoegen van nieuwe slimme apparaten.

Bovendien, zorg ervoor dat u werkt met de huidige firmware van uw router. Anders zou je in de problemen met de compatibiliteit tijdens de installatie.

Hoofdpijn #2: Geen Manier om te controleren Uw Nieuwe Apparaat

Veel smart home producten vereisen het gebruik van een hub om effectief te kunnen werken, of om de acties te coördineren tussen meerdere apparaten tegelijk. Veel huiseigenaren zullen nieuwe producten kopen zonder te beseffen dat ze nodig hebben voor de aankoop van een hub en niet in staat om hun nieuwe apparaat in de manier waarop ze willen, zonder uit te gaan om nog een andere aankoop.

Oplossing: Ken Uw Voorkeur Hub (Indien Van Toepassing)

Hubs, die fysiek koppelen aan uw router via een Ethernet-kabel, worden meestal verkocht in de starter packs en voeg ongeveer $50 van uw installatie kosten. Vaak zie je hubs voor intelligente verlichting producten (bijvoorbeeld Philips Hue) en all-in-one oplossingen (bijvoorbeeld Samsung Smart Dingen, Lowe ‘ s Iris). Ze zijn meestal minder nodig is voor de veiligheid van producten, zoals camera ‘ s en sloten.

philips hue hub

Van een op prestatie basis, er is niets mis met het hebben van meerdere hubs op uw netwerk geïnstalleerd. Probeer wel te voorkomen dat te veel en zeker geen dubbele functies. Bijvoorbeeld beslissen op een intelligente verlichting-oplossing en vervolgens de stok met het. Niet mixen en matchen.

Hoofdpijn #3: Ga Weg Boven Je Budget

Het toevoegen van automatisering producten om uw huis kan al snel een dure aangelegenheid

Philips Hue Slimme Alternatieven om Geld te Besparen

Philips Hue Slimme Alternatieven om Geld te Besparen
In dit artikel leert u over een aantal van de minder dure alternatieven voor de Philips Hue en zie hoe ze elkaar vergelijken.
Lees Meer

. Enkele producten, zoals sloten van de deur of de verwarming van uw huis-systemen, bijvoorbeeld, kunnen kosten $200 voor een enkel apparaat. En de smart home industrie is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en betere producten — het kan moeilijk zijn om te weerstaan aan een upgrade!

Oplossing: Maak een Begroting en houden

Bij het beslissen over een begroting, factor in wat je kunt veroorloven ten opzichte van wat voor soort producten je nodig hebt en waar. Sommige vragen zijn:

  • Hoe veel locaties zal een home security camera?
  • Hoeveel slimme lampen heb ik nodig?
  • Ik zal een slimme slot op elke deur?
  • Wat is het maximale aantal lampjes dat ik kan toevoegen op een enkele hub?

Pro-Tip: vergeet niet verborgen kosten! Sommige smart home producten, voornamelijk home security systems, bieden maandelijkse abonnementen

Waarom Premium Accounts Met Nest, Canarische, en Meer Zijn de moeite Waard

Waarom Premium Accounts Met Nest, Canarische, en Meer Zijn de moeite Waard
In dit artikel leert u meer over de heetste home security camera ‘ s op de markt van vandaag en het type premium-abonnementen die ze aanbieden, indien van toepassing.
Lees Meer

geprijsd op ongeveer $10, – per maand. Voor de prijs van het product, kunt u meestal krijg je real-time video monitoring, plus beweging geactiveerd video-opnamen. Het is dat laatste punt waar het beste de kleine lettertjes te lezen. Terwijl de meeste bedrijven bieden video-opnamen zonder extra kosten, deze clips zijn alleen beschikbaar voor een korte periode, meestal 24 uur.

Wilt u meer tijd? U moet een maandelijks abonnement. Voor het maken van een aankoop, het houden van deze kosten in het achterhoofd.

Hoofdpijn #4: Incompatibele Producten

Veel huiseigenaren zullen enthousiast over een nieuw product op de markt en koop er voor te zorgen dat het compatibel is met hun bestaande apparaten. Dan zit je vast met een product dat u niet kunt gebruiken (of een boodschappenlijstje).

Oplossing: voer een Compatibiliteit Controleren

De Coolste Slimme Gadgets Compatibel Met SmartThings Hub

De Coolste Slimme Gadgets Compatibel Met SmartThings Hub
De SmartThings hub verbindt draadloos met honderden compatibel met smart-apparaten, zodat u om te bewaken, beheersen en beveiligen van uw huis van overal in de wereld.
Lees Meer

Zorg ervoor dat de smart home producten u geïnteresseerd bent in zijn compatibel met uw smartphone, hub, en andere apparaten die u al in uw huis. Gelukkig, als u met een late model iPhone-of Android-apparaat, bent u waarschijnlijk in orde. Check op de website van de fabrikant om zeker te zijn.

Pro-Tip: vergeet niet over de bedrading! Als u van plan de aankoop van een slimme thermostaat of iets dergelijks, zorg ervoor dat het compatibel is met uw elektrische installatie. Nogmaals, contact op met de fabrikant om zeker te zijn.

Hoofdpijn #5: Het Vergeten Van Over De Installatie

Een aantal domotica producten (zoals smart lighting systems) zijn eenvoudig te installeren is. Helaas, andere apparaten, zoals slimme thermostaten en de sloten van de deur niet, afhankelijk van uw comfort niveau met bedrading, elektrisch gereedschap en technologie.

thermostat in the box

Oplossing: Weet Wat Je begint

Altijd doe je onderzoek over de installatie moet voor elk product. Eerder dan te stressen, je kan vinden dat het verstandiger om te huren van een deskundige voor het installeren van uw smart home producten. U vindt een lijst van gekwalificeerde installateurs op elk product op de website. De meeste van deze installateurs ook de prijs voor de dienst.

Aan de andere kant, als je wilt om het werk zelf te zoeken op YouTube en product websites voor gedetailleerde installatie-handleidingen en how-to ‘ s.

Hoofdpijn #6: Onderschatting Van Wat Je Thuis Kunt Doen

Uw smart-product kan een heleboel dingen buiten de functies die u hebt gekocht voor. Het is misschien verleidelijk om gewoon te schrijven uitschakelen van deze functies als “onnodig”, maar dit zou een grote vergissing! Als je niet weet alles wat uw product kan u beperken in uw eigen capaciteiten en per ongeluk dubbel op producten als een voldoende!

Oplossing: Graven Uit Die (Online) Handleidingen

Plaats van het verdisconteren van deze functies, meer te weten over hen door het verkennen van instructievideo ‘ s online, zowel van de vennootschap en van derden.

canary support

Meestal vindt u video ‘ s onder de support sectie van uw product op de website of door het doen van een zoekopdracht op YouTube. Wanneer u twijfelt, kunt u ook contact opnemen met de support afdeling voor het product.

Zo heb ik onlangs geïnstalleerd en de Smart Nachtschoot 02 van Igloohome. Aanvankelijk heb ik dit product gekocht heeft als een manier om mijn kelder deur, zonder een sleutel. Na het doen van een snelle zoektocht op YouTube, ik besefte al snel dat er veel meer van dit product dan had ik het geloofd.

Dit niet de tijd nemen? Ja, iets nieuws leren kost tijd. Echter, het is goed bestede tijd. Hoe meer je leert over een product, des te meer nuttig het kan zijn voor uw gezin.

Hoofdpijn #7: Onderhoud Van Uw Smart Home Systeem

Nadat u uw smart home producten up-and-running, het is tijd om te gaan werken. Ja, werk. Een succesvolle, lange termijn smart home installatie van het product is afhankelijk van verschillende factoren, maar net als u zorg te dragen voor je lichamelijk huis op maandelijkse of jaarlijkse basis, onderhoud is ook belangrijk voor uw smart producten!

Oplossing: niet te Negeren Die Software-Updates

Zoals je zou verwachten, smart home producten, software-updates van tijd tot tijd. Deze kan worden firmware-updates voor het apparaat of een nieuwe software-release voor de producten is de officiële app. Ongeacht het type, de zorg voor het installeren van deze updates zo snel mogelijk.

Pro Tip: Als u een beveiligingsupdate, is het belangrijk om het te installeren en zo snel mogelijk. Anders, u bent kwetsbaar voor een bekende beveiligingsrisico ‘ s die kunnen resulteren in een systeem die inbreuk.

Hoofdpijn #8: Het Houden Van Uw Huis Veilig

Niemand houdt van wachtwoorden, en nog minder als wachtwoorden te wijzigen. Helaas leven we in een tijd waarin het hacken is gegroeid in populariteit. Vanwege dit, het is het beste om te komen met een wachtwoord schema wijzigen

Hoe Wachtwoord Managers Bewaar Uw Wachtwoorden Veilig

Hoe Wachtwoord Managers Bewaar Uw Wachtwoorden Veilig
Wachtwoorden die moeilijk te kraken is ook moeilijk te onthouden. Veilig wilt zijn? U moet een wachtwoord manager. Hier is hoe ze werken en hoe ze je beschermen.
Lees Meer

met uw smart home apparaten.

Oplossing: Wijzig Uw Wachtwoorden Regelmatig

In mijn huis, ik verander de wachtwoorden op mijn smart home-apparaten twee keer per jaar. De veranderingen vallen samen met de overgang naar de zomertijd in de lente en de terugkeer van de Standaard Tijd in de herfst. U wilt ook om ervoor te zorgen dat u een sterk wachtwoord

6 Tips Voor Het Maken Van Een Onbreekbaar Wachtwoord Dat U Kunt Onthouden

6 Tips Voor Het Maken Van Een Onbreekbaar Wachtwoord Dat U Kunt Onthouden
Als uw wachtwoorden zijn niet uniek en onbreekbaar, je kan net zo goed open de deur en laat de rovers in voor de lunch.
Lees Meer

dat uw Wi-Fi-netwerk is beveiligd, en dat heb je zorgvuldig rekening gehouden met de potentiële smart home security risico ‘ s

Smart Home Hacken: het Instellen van Uw Apparatuur Veilig Verblijf

Smart Home Hacken: het Instellen van Uw Apparatuur Veilig Verblijf
Als je denkt van smart home hacken, je waarschijnlijk niet denken van Burger King. Maar smart home security is een big deal, — en Burger King gewoon liet ons zien waarom.
Lees Meer

van elk apparaat dat u installeert.

De Smart Home Hoofdpijn Weg voor Goed

Ik hou van technologie en de nieuwe producten die tijdens het opstarten van elk jaar. Ik begrijp ook hoe frustrerend het kan zijn om te leren van nieuwe technologie.

Smart home producten zijn verondersteld om uw leven gemakkelijker maken

4 Smart Redenen om te Voorkomen dat de Smart Home Trend

4 Smart Redenen om te Voorkomen dat de Smart Home Trend
Veel van smart home producten lijken cool op het eerste gezicht, maar er zijn problemen en nadelen die u moet zich bewust zijn van problemen die misschien gaat u uit van het hele concept helemaal.
Lees Meer

. Dit is echter alleen mogelijk als je bereid bent tot het volgen van enkele stappen nodig zijn. Eerste, het doen van onderzoek uw producten voor het maken van een aankoop, zorg ervoor dat uw verwachtingen overeenkomen met wat het product kan doen.

Dan, niet stoppen na het installeren van het product. Zodra uw product is op zijn plaats, zelf opvoeden door meer te leren over het. In dit te doen, zult u het maximaliseren van de voordelen voor u en uw gezin.

De smart home producten heb je? Waren ze gemakkelijk te installeren? Laat het ons weten via de reacties hieronder.

Image Credit: Milaan Ilic Fotograaf via Shutterstock.com