5 Ting Du ikke Bruger Apple-Ur Til (Men som Burde Være)

0
287

Efter mere end to år på markedet, Apple Ur er stadig den bedste bærbare enhed, som er tilgængelig for alle iPhone bruger. Takket være den tætte integration med iOS-enheden kan interagere med en række andre Apple-produkter og andre tjenesteydelser.

Med forbedringer for at både software og hardware, den samlede Apple Ur oplevelse er blevet bedre med alderen. Start med Serie 2

Apple-Ur Serie 2 Anmeldelse

Apple-Ur Serie 2 Anmeldelse
Det er Apple ‘ s travleste tid af året. Vi har ikke kun havde en helt ny iPhone, iOS 10 og macOS Sierra; Apple Uret har haft en opdatering også.
Læs Mere

Apple har placeret den enhed, som den bedste måde at spore dine fitness-og hjælp til at leve et mere sund livsstil.

Men der er mange flere funktioner, du måske ikke kender, så her er fem af vores foretrukne ting, du bør gøre.

1. Komplikationer

apple watch complications

Den konsensus er, at bruge apps på Apple-Ur er for det meste en buste. Med meget få bemærkelsesværdige undtagelser, ingen ønsker at holde deres håndled op til at spille et spil, skrive en roman, eller håndtere andre tidskrævende opgaver, der er meget nemmere på en iPhone.

Men en ny type app integration — kendt som “komplikationer” — er blevet mere populære med Apple Ur brugere. Tilgængelig fra Apple og mange tredjeparts udviklere som en del af apps, komplikationer er små stumper af brugerdefinerede oplysninger, der er tilgængelige på hvert ur ansigt undtagen Astronomi. Du kan oprette et ansigt med specifikke komplikationer med en Kraft, Tryk (tryk hårdere end normalt) på skærmen eller ved hjælp af medfølgende Apple Ur iPhone app.

Som et godt plus, røre komplikation vil også automatisk åbner app ‘ en. De er en fantastisk måde at opbygge et perfekt ur ansigt med up-to-date oplysninger, der er mest vigtige for dig. Her er fem af de bedste.

Mørk Sky ($3.99)

dark sky complication apple watch

En af de bedste vejr apps til rådighed for iPhone og iPad, større Mørke Himmel komplikation vil vise dig den aktuelle temperatur, prognosen for den dag, og regnen udsigterne for den næste time. Den mindre version af den komplikation vil vise den aktuelle temperatur.

Vælg enten komplikation for at få vist app ‘ en, der byder på et kig på de aktuelle forhold, en fuld 24-timers udsigter, og en syv-dages vejrudsigt. Du kan også modtage meddelelser om uret til at informere dig, når nedbør vil starte og svær vejr indberetninger. App ‘en er mere præcis og veltilrettelagt end Apple’ s lager vejr app, derfor er prisen tag.

Skridttæller++ (Gratis)

pedometer apple watch complication

Selvom Apple Ur kan spore en række af forskellige trænings-og målinger, nogle folk er mest interesserede i, om at se antallet af skridt per dag. Ifølge de medicinske fagfolk, der tager 10.000 skridt eller mere per dag, er vigtige for en sund livsstil.

Med Skridttæller++, kan du hurtigt og nemt se, at vigtige metrisk på et ur ansigt. Både større og mindre komplikation, der viser den nøjagtige antal skridt og kilometertal tæller.

ETA ($2.99)

eta apple watch complication

En anden hurtig, glanceable punkt på dit ur, ETA værker med Apple Maps til at give præcise rejsetider til foretrukne steder. Du bliver nødt til at angive bestemte steder via iPhone app. Men efter, at den store og den lille komplikation kan vise en bestemt destination, hvor lang tid det vil tage at nå frem, og eventuelle forsinkelser på ruten.

Fantastiske ($4.99)

fantastical apple watch complication

Tænk på Fantastiske som Apples native kalender på steroider. Den bedste funktion er dens naturlige sprog parsing. Det betyder, at du kan indtaste “Frokost med Mor i Dallas på 1 PM søndag” og vil oplysningerne automatisk og vises korrekt i din kalender. App ‘ en også integrerer direkte med Påmindelser, så du kan klare selv de længste to-do-liste.

Watch-programmet vil vise dig alle oplysningerne og mere, men de komplikationer, der kan tilpasses til dit hjerte glæde. Både store og små komplikationer kan vise aftaler, dagens øvrige punkter resterende hændelser, som følge af påmindelser, den aktuelle dato eller det aktuelle ugedag og dato. Du kan selv angive hvad der præcist app vil åbne, når du rammer den komplikation selv.

Spark (Gratis)

spark apple watch complication

En stor app at få mening ud af den sædvanlige e-mail-syndflod, Spark tager arbejde ud af at gå gennem din indbakke. Med Smart Indbakke funktion, app ‘ en registrerer automatisk, hvis en e-mail er personlig, en meddelelse, eller et nyhedsbrev. Og så med specifikke aflæser, kan du behandle det hele i et snuptag.

På en Apple-Ur, kan du få en idé om, hvad der er blevet modtaget, og hvis du har brug for at trække din iPhone eller iPad. Med den større komplikation, kan du se en ny e-mail-tæller og en udskrift af den seneste besked modtaget. Den mindre version vil vise en indbakke tæller.

2. Du Foretager Et Køb Med Apple Betaler

apple watch apple pay

Langsomt, men sikkert, Apple Betaler

Alt, hvad Du Behøver at Vide om Apple Fjernsyn, Samsung Fjernsyn, og Android Betaler

Alt, hvad Du Behøver at Vide om Apple Fjernsyn, Samsung Fjernsyn, og Android Betaler
Android Fjernsyn, Samsung Fjernsyn, Apple Betaler alle har deres fordele og ulemper. Lad os tage et kig på præcis, hvordan hver af dem fungerer, og hvem der kan bruge dem.
Læs Mere

fortsætter med at vokse, efterhånden som flere forhandlere er begyndt at acceptere, kontaktløse og betalinger ved hjælp af wearables. Det er ikke helt almindelig, men når det nærmer sig det niveau, og det er at gøre fremskridt uden for USA i områder som Australien og STORBRITANNIEN.

Mens de fleste iPhone brugere ved, at enhver moderne håndsæt kan bruges til at gennemføre en betaling med en hurtig Touch-ID-scanning, kan den samme funktion er også tilgængelig på Apple Ur. Takket være den måde, Apple Ur håndterer sikkerhed, er der ingen grund til at bekræfte hvert køb med et fingeraftryk scanning. Bare dobbeltklik på side knappen nedenfor for den Digitale Krone, skal du vælge det kort, du vil bruge, og derefter placere det i nærheden af læseren. Hurtig, nemt og virkelig gjort enkel, når du bruger en bærbar enhed.

Bare at bemærke, at der er en større opgave, du bliver nødt til at tage sig af, før du bruger Apple-Fjernsyn på uret. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning

Hvad Du Behøver at Vide Om Apple Ur Sikkerhed

Hvad Du Behøver at Vide Om Apple Ur Sikkerhed
Med kun dit håndled og en adgangskode for at beskytte det, hvordan du sikrer dit Apple-Ur?
Læs Mere

du bliver nødt til at tilføje alle gældende kredit-eller betalingskort separat ved hjælp af de medfølgende Apple-Ur-app ‘ en. Kort i din iPhone wallet vil ikke være tilgængelig på uret og vice versa.

3. Kører og Lytte til Musik Uden en iPhone

apple watch series 2 gps

Apple Ur er en fantastisk måde at spore dine fitness-og endda tabe nogle vægt

Bruge Automatiserede Sundhed Tracking til at Tabe sig og Leve et Sundere Liv

Bruge Automatiserede Sundhed Tracking til at Tabe sig og Leve et Sundere Liv
Sundhed sporing handler om at tage sig af din mad, din træning, din produktivitet og dit humør. Moderne trænings-og trackers kan nu automatisere det hele til at hjælpe dig tabe sig og leve et sundere liv
Læs Mere

. Men især hvis du er en runner, der er to mindre kendte funktioner, der kan gøre motion enkle og mere underholdende.

Med en Serie 2 se, kan du køre uden en iPhone, og enheden vil fange din nøjagtige rute og distance. Det er takket være indbyggede GPS-funktion. Mange løbere ikke kan lide at blive vejet ned på en lang tur, og være i stand til at forlade deres iPhone i hjemmet er et stort plus. Alle oplysninger kan ses i iPhone Aktivitet app efter løbet.

Mens den kører med netop det ur, du kan også holde tempoet, mens du lytter til musik direkte fra enheden. Du får brug for Bluetooth-hovedtelefoner, til at oprette trådløs forbindelse, ligesom Apple ‘ s AirPods

Apple AirPods Anmeldelse

Apple AirPods Anmeldelse

Læs Mere

, men du kan lagre omkring 500 sange i op til 2 GB Apple Ur opbevaring. Sammen med musik, du ejer, er det nemt at lytte til noget Musik fra Apple eller iTunes Match, hvis du allerede har et abonnement til disse tjenester.

Når det er tid til at ramme jorden kører, bare åbne programmet musik. I iOS 11, officielt ankommer dette efterår, Apple-Ur vil brugerne opleve en nydesignet app, mens Apples Musik-abonnenter kan automatisk synkronisere smart-afspilningslister til enheden (Heavy Rotation, Favoritter Mix, og Ny Musik, Mix).

4. Automatisk Låse Din Mac

apple watch mac unlock

Hvis du er Mac-bruger, Apple Ur kan endda automatisk at logge på og låse op for en bærbar eller stationær. En Mac skal være en mid-2013 eller senere model, ved hjælp af macOS Sierra ‘ en og i Apple-Ur vil bruge watchOS 3 eller senere. Du vil også nødt til at etablere to-faktor-autentificering på din Apple-ID, hvis du ikke allerede har denne meget nyttige funktion er aktiv. Det tager et par skridt til at fuldføre, men er et must i dagens online landskab.

Når det er fuldført, skal du sørge for Mac er vågen og den magi, der vil ske. Det er en simpel funktion, men en, der gør, at spare tid og forbedre din computers sikkerhed.

5. Intelligent Home Control

apple watch smart home app

Mens Amazon ‘s Echo lineup af tilsluttede højttalere — herunder den nyligt udgivet Echo Vis — stadig føre den måde, smart hjem enheder, der er kompatible med Apple’ s HomeKit protokollen er også vokset i popularitet. Hvis du ikke har hørt om HomeKit, er det en tilsluttet hjem platform, der giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at styre vilkårligt antal enheder ved hjælp af Home app eller Siri. Når det først er sat op, kontrol er til rådighed på en iPhone, iPad, Apple TV, og selv Apple Ur.

Ved hjælp af den bærbare enhed

Hvordan til at Styre Din Smart Hjem, der Bruger Apple-Ur og Siri

Hvordan til at Styre Din Smart Hjem, der Bruger Apple-Ur og Siri
Apple Ur er utrolig alsidig — og nu er det hurtigt og nemt kan styre din smart hjem, der bruger Apple-Hjemme-app, og Siri.
Læs Mere

en simpel Siri kommando kan udføre en række opgaver i en smart home lyst til at vende lyset tændt eller slukket og selv låsning og oplåsning af døre. Hjemme-app på uret er god for mere tilpasselig kontrol, herunder samspil med grupper af enheder og scener.

Selv hvis du er smart home-enhed er ikke HomeKit kompatibel, der er mere end sandsynligt en kammerat Apple Ur app

Apple Ur Gadgets til at Styre Dit Intelligente Hjem

Apple Ur Gadgets til at Styre Dit Intelligente Hjem
Mens primært bruges til fitness, Apple Ur kan også udvide kontrollen af dit intelligente hjem udstyr ud smartphones. I denne artikel vil vi se på bedste Apple-Ur-understøttet smart home apps.
Læs Mere

der er til rådighed, der kan tilbyde simpel kontrol fra dit håndled.

Afsluttende Tanker

Som du kan se, Apple Ur kan udføre en række forskellige opgaver, nogle du sikkert ikke selv klar over. Kan du forestille dig, hvad der vil være muligt, hvis Apple nogensinde beslutter at tilføje trådløse forbindelse til at se?

Bruger du en af Apple-Ur, som er mindre kendte funktioner? Lad os vide, hvordan det er at arbejde i de kommentarer?

Image Credit: Twin Design via Shutterstock.com