5 Saker Du inte Använder Apple Titta på (Men Borde Vara)

0
188

Efter mer än två år på marknaden, Apple Klocka är fortfarande den bästa bärbara enheten tillgänglig för alla iPhone-användare. Tack vare en tät integration med iOS-enheten kan interagera med ett antal andra Apple-produkter, och andra tjänster.

Med förbättringar av både mjukvara och hårdvara, är den totala Apple-Klocka erfarenhet har blivit bättre med åldern. Börjar med Serie 2

Apple Titta På Serie 2 Genomgång

Apple Titta På Serie 2 Genomgång
Det är Apples mest hektiska tiden på året. Inte bara har vi fått en helt ny iPhone, iOS 10 och macOS Sierra; Apples Klocka har fått en uppdatering.
Läs Mer

Apple har positionerat den enhet som det bästa sättet att spåra din kondition och hjälpa till att leva en mer hälsosam livsstil.

Men det finns en hel del fler funktioner du kanske inte vet om, så här är fem av våra favorit saker du bör göra.

1. Komplikationer

apple watch complications

Konsensus är att med hjälp av appar på Apple Titta på är främst en byst. Med mycket få undantag, ingen vill hålla sin handled upp för att spela ett spel, skriva en roman, eller ta itu med andra tidskrävande uppgifter, som är mycket lättare på en iPhone.

Men en ny typ av app-integration — känd som “komplikationer” — har blivit mer och mer populärt med Apple Titta på användare. Tillgänglig från Apple och många tredjepartsutvecklare som en del av apps, komplikationer är små bitar av anpassningsbara information som finns tillgänglig på varje klocka ansikte med undantag för Astronomi. Du kan skapa ett ansikte med särskilda komplikationer med en Kraft Touch (tryck hårdare än normalt) på skärmen eller mer enkelt med hjälp av den medföljande Apple-Klocka iPhone app.

Så ett fint plus, att röra komplikation kommer också automatiskt att öppna appen. De är ett bra sätt att bygga en perfekt klocka ansikte med up-to-date information som är mest viktig för dig. Här är fem av de bästa.

Mörk Himmel ($3.99)

dark sky complication apple watch

En av de bästa väder-appar för iPhone och iPad, större Mörka Himlen komplikation kommer att visa dig aktuell temperatur, prognos för dagen, och regnet utsikter för den närmaste timmen. Den mindre versionen av komplikation kommer att visa den aktuella temperaturen.

Välj antingen komplikation att visa den app som har en titt på de nuvarande förhållandena, en 24-timmars outlook, och en sju-dagars prognos. Du kan också ta emot anmälningar på klockan för att informera dig när nederbörden kommer att starta och hårt väder och varningar. Appen är mer noggranna och väl utformad än Apples aktie väder app, därav prislapp.

Stegräknare++ (Gratis)

pedometer apple watch complication

Även om Apple Titta kan spåra ett antal olika fitness statistik, vissa människor är mest fråga om visning av antal steg per dag. Enligt de flesta vårdpersonal, ta 10 000 steg eller mer per dag är viktigt för en hälsosam livsstil.

Med Stegräknare++ kan du snabbt och enkelt se det viktigt mått på en klocka ansikte. Både större och mindre komplikation visar exakt steg räknas och körsträcka räknas.

ETA ($2.99)

eta apple watch complication

En annan snabb, glanceable objekt på din klocka, ETA fungerar med Apple Maps för att ge exakta restider till favorit platser. Du måste ange specifika platser via iPhone-app. Men efter att det stora och det lilla komplikation kan visa en viss destination, hur lång tid det kommer ta att komma fram, och alla förseningar på rutten.

Fantastiska ($4.99)

fantastical apple watch complication

Tänk på Fantastiska som Apples inbyggda kalender på steroider. Den bästa funktionen är dess naturliga språket tolkning. Det innebär att du kan skriva in “Lunch med Mamma i Dallas vid 1 PM söndag” och informationen kommer automatiskt och visas korrekt i din kalender. Appen som också integrerar direkt med Påminnelser så att du kan hantera även de längsta att-göra-lista.

Klockan appen kommer att visa dig all denna information och mer, men de komplikationer som kan anpassas till ditt hjärtas fröjd. Både stora och små komplikationer kan visa avtalade tider, dagens återstående poster, kvarvarande händelser, på grund av påminnelser, dagens datum, eller aktuell veckodag och datum. Du kan även ange exakt vad appen öppnas när du träffar den komplikation själv.

Spark (Gratis)

spark apple watch complication

En bra app för att göra känsla av den vanliga e-deluge -, Spark tar arbetet med att gå igenom din inkorg. Med den Smarta Inkorg-funktionen, kommer programmet automatiskt att upptäcka om ett mail som är personligt, en anmälan eller ett nyhetsbrev. Och då med särskilda drar, kan du behandla allt på ett kick.

På en Apple-Klocka, kan du få en idé om vad har fått och om du måste dra ut din iPhone eller iPad. Med större komplikation, kan du se en ny e-räkna och en förhandsvisning av den senast mottagna meddelandet. Den mindre versionen kommer att visa inkorgen och räkna.

2. Göra Inköp Med Apple Betalar

apple watch apple pay

Sakta men säkert, Apple Betalar

Allt Du Behöver Veta om Apple Betalar, Samsung Lön, och Betala Android

Allt Du Behöver Veta om Apple Betalar, Samsung Lön, och Betala Android
Android Betala, Samsung Betalar Apple Betala alla har sina fördelar och nackdelar. Låt oss ta en titt på exakt hur var och en av dem fungerar och som kan använda dem.
Läs Mer

fortsätter att växa med fler butiker har börjat att acceptera kontaktlösa och betalningar med personliga tillbehör. Det är inte riktigt överallt, men det är som närmar sig den nivån, och det är att göra framsteg utanför USA i områden som Australien och STORBRITANNIEN.

Medan de flesta iPhone-användare vet att en modern telefon kan användas för att genomföra en betalning med en snabb Touch ID-scan, samma funktion finns även på Apple Titta på. Tack vare det sätt som Apple Titta hanterar säkerhet, det finns ingen anledning att bekräfta varje köp med fingeravtrycksavläsning. Bara dubbelklicka på sida knappen nedan för den Digitala Krona väljer du vilka kort du vill använda och sedan placera den nära läsaren. Snabbt, enkelt, och gjorde verkligen enkelt när du använder en bärbar enhet.

Bara att konstatera, det är en viktig uppgift som du måste ta hand om innan du använder Apple Betalar på klockan. Som en extra säkerhetsåtgärd

Vad Du Behöver Veta Om Apple Titta Säkerhet

Vad Du Behöver Veta Om Apple Titta Säkerhet
Med bara handleden och ett lösenord för att skydda det, hur säker är din Apple Titta på?
Läs Mer

du måste lägga till alla tillämpliga kredit-eller betalkort separat med hjälp av den medföljande Apple-Klocka-appen. Kort i din iPhone plånbok kommer inte att vara tillgänglig på klockan och vice versa.

3. Kör och Lyssna på Musik Utan en iPhone

apple watch series 2 gps

Apple Klocka är ett bra sätt att spåra din kondition och även gå ner lite i vikt

Använda Automatiserade Hälso-Spårning för att gå ner i Vikt och Leva ett Hälsosammare Liv

Använda Automatiserade Hälso-Spårning för att gå ner i Vikt och Leva ett Hälsosammare Liv
Hälso-spårning är om att ta hand om din mat, din träning, din produktivitet och dina sinnesstämningar. Moderna fitness-trackers kan nu automatisera allt för att hjälpa dig att gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv
Läs Mer

. Men speciellt om du är en löpare, det finns två mindre kända funktioner som kan göra övningen enklare och mer underhållande.

Med en Serie 2 titta på, du kan köra utan en iPhone och enheten kommer att fånga din exakta rutt och avståndet. Det är tack vare inbyggd GPS-funktion. Många löpare tycker inte om att vara nedtyngd på en lång vandring, och att kunna lämna sin iPhone hemma är ett stort plus. All information kan ses i iPhone Aktivitet app efter loppet.

Medan du kör med bara titta på, du kan också hålla takten medan du lyssnar på musik direkt från enheten. Behöver du Bluetooth hörlurar till anslut trådlöst, i likhet med Apples AirPods

Apple AirPods Recension

Apple AirPods Recension

Läs Mer

men du kan lagra cirka 500 låtar i upp till 2 GB Apple Titta på lagring. Tillsammans med musik som du äger, det är lätt att lyssna på något från Apple Musik eller iTunes Match om du redan har ett abonnemang på dessa tjänster.

När det är dags att komma igång, bara att öppna appen musik. I iOS 11, officiellt anländer höst, Titta på Apple-användare kommer att märka en omdesignad app medan Apple Musik abonnenter kan synkronisera automatiskt smarta spellistor till enheten (Heavy Rotation, Favoriter Mix och Ny Musik Mix).

4. Automatiskt Låser Din Mac

apple watch mac unlock

Om du är en Mac-användare, Apple Titta kan även logga in automatiskt på och låsa upp någon bärbar eller stationär. En Mac måste vara en mitten-2013 eller senare modell med macOS Sierra och Apple Klocka kommer att behöva använda watchOS 3 eller senare. Du kommer också att behöva ställa upp två-faktor autentisering på ditt Apple-ID om du inte redan har det mycket användbara säkerhet-funktionen är aktiv. Att inte vidta några åtgärder för att slutföra men är ett måste i dagens online landskapet.

När det är klar, se till att du Mac är vaken och den magi som kommer att hända. Det är en enkel funktion, men en som gör det för att spara tid och förbättra din dators säkerhet.

5. Smarta Hem-Kontroll

apple watch smart home app

Medan Amazon ‘ s Echo lineupen av anslutna högtalare — inklusive den nyligen släppt Echo Visar fortfarande vägen, smarta hem-enheter som är kompatibla med Apple-HomeKit protokollet har också ökat i popularitet. Om du inte har hört talas om HomeKit, det är ett som är ansluten hem plattform som tillåter användare att snabbt och enkelt kontrollera valfritt antal enheter med Hem appen eller Siri. En gång ställa upp, kontroll finns på en iPhone, iPad, Apple TV, och även Apple-Klocka.

Med hjälp av den bärbara enheten

Hur att Styra Din Smart Hem Med Apple Titta på och Siri

Hur att Styra Din Smart Hem Med Apple Titta på och Siri
Apple Klocka är otroligt mångsidig-och nu kan man snabbt och enkelt kan styra din smart hem med Apple Hem appen och Siri.
Läs Mer

en enkel Siri kommando kan du utföra ett antal uppgifter i ett smart hem, som att vrida på eller stänga av ljusen och även låsa och låsa upp dörrar. Hem appen på klockan är god för mer anpassningsbara kontroll inklusive samverkan med grupper av enheter och scener.

Även om du är smart hem enheten är inte HomeKit kompatibel, det är mer än troligt att en kamrat Titta på Apple app

Apple Titta på Prylar för att Styra Din Smart Hem

Apple Titta på Prylar för att Styra Din Smart Hem
Samtidigt som främst används för fitness, Apple Titta kan även omfatta kontroll i ditt smarta hem-enheter bortom smartphones. I denna artikel kommer vi att titta på de bästa Apple-Klocka-stöd smarta hem appar.
Läs Mer

det finns som erbjuder enkel kontroll från din handled.

Slutliga Tankar

Som du kan se, Apple Titta kan utföra ett antal olika uppgifter, vissa har du förmodligen inte ens medveten om. Kan ni föreställa er vad som kommer att bli möjligt om Apple någonsin beslutar att lägga till cellulära anslutning till titta på?

Är du med hjälp av en Apple-Klocka är mindre kända funktioner? Låt oss veta hur det är att arbeta i kommentarerna?

Image Credit: Twin Design via Shutterstock.com