5 Asiat Et käytä Apple Watch (Mutta Pitäisi Olla)

0
76

Kun yli kaksi vuotta markkinoilla, Apple Watch on edelleen paras puettavat laite saatavilla iPhone käyttäjä. Kiitos tiivis integrointi iOS-laite voi olla vuorovaikutuksessa useiden muiden Apple-tuotteet ja muut palvelut.

Parannuksia sekä ohjelmistot ja laitteistot, yleinen Apple Watch kokemusta on tullut paremmin iän myötä. Alkaen Sarja 2

Apple Watch-Sarjan 2 Arvostelu

Apple Watch-Sarjan 2 Arvostelu
Se on Applen kiireisin aika vuodesta. Ei vain meillä on ollut uusi iPhone, iOS 10 ja macOS Sierra; Apple Watch on ollut päivityksen liian.
Lue Lisää

Apple on sijoitettu laitteen paras tapa seurata oman kunnon ja auttaa elää enemmän terveellistä elämäntapaa.

Mutta on paljon enemmän ominaisuuksia et ehkä tiedä, joten täällä ovat viisi meidän suosikki asioita, joita sinun pitäisi tehdä.

1. Komplikaatioita

apple watch complications

Konsensus on, että käyttämällä apps Apple Watch on enimmäkseen rintakuva. Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta kukaan ei haluaa pitää ranteessa jopa pelata, säveltää romaani, tai käsitellä muita aikaa vieviä tehtäviä, jotka ovat paljon helpompaa iPhone.

Mutta uuden tyyppinen sovellus integraatio — joka tunnetaan nimellä “komplikaatioita” — on tullut enemmän suosittu Apple Watch-käyttäjille. Saatavilla Apple ja monet kolmannen osapuolen kehittäjät osana sovellukset, komplikaatiot ovat pieniä muokattavissa tietoa saatavilla jokainen katsella kasvot paitsi Tähtitieteen. Voit luoda kasvot erityisiä komplikaatioita, jossa on Force Touch (paina kovemmin kuin normaalisti) näytöllä tai helpommin käyttämällä companion Apple Watch iPhone app.

Niin kiva plus, koskettaa komplikaatio tulee myös automaattisesti avata sovellus. Ne ovat loistava tapa rakentaa täydellinen kellotaulua kanssa ajan tasalla tietoja tärkeimpiä. Tässä ovat viisi parasta.

Tumma Taivas ($3.99)

dark sky complication apple watch

Yksi parhaista sää apps saatavilla iPhone ja iPad, suurempi Tumma Taivas komplikaatio näyttää nykyinen lämpötila, sää päivä, ja sade outlook seuraavan tunnin. Pienempi versio komplikaatio näkyy nykyinen lämpötila.

Valitse joko komplikaatio katsella app että ominaisuudet katso nykyiset olosuhteet, 24-tunnin outlook, ja seitsemän päivän ennuste. Voit myös vastaanottaa ilmoituksia kello ilmoittaa, kun sade alkaa ja vaikea sää hälytykset. App on tarkempi ja hyvin suunniteltu kuin Applen varastossa sää app, joten hintalappu.

Askelmittari++ (Ilmainen)

pedometer apple watch complication

Vaikka Apple Watch voi seurata useita eri fitness-mittareita, jotkut ihmiset ovat huolissaan lähinnä siitä, katselu otettujen askelten määrä per päivä. Mukaan useimmat lääketieteen ammattilaisia, ottaen 10000 askelta tai enemmän päivässä on tärkeää terveiden elämäntapojen.

Kanssa Askelmittari++, voit nopeasti ja helposti katsella, että tärkein mittari katsella kasvot. Sekä suurempia ja pienempiä komplikaatio näyttää tarkka askel count ja laskea mittarilukema.

ETA ($2.99)

eta apple watch complication

Toinen nopea, glanceable erä katsella, ETA-toimii kanssa Apple Maps-antamaan tarkkoja matka-ajat suosikki paikoissa. Sinun täytyy määrittää tiettyjä paikkoja kautta iPhone app. Mutta sen jälkeen, suuri ja pieni komplikaatio voi osoittaa tiettyyn kohteeseen, kuinka kauan se kestää saapua, ja viivästyksiä reitillä.

Outo ($4.99)

fantastical apple watch complication

Ajatella Outo kuin Applen natiivi kalenteri steroideja. Paras ominaisuus on sen luonnollisen kielen jäsentämiseen. Se tarkoittaa, että voit syöttää “Lounas Äidin kanssa Dallas 1 PM sunnuntai”, ja tiedot automaattisesti ja oikein näy kalenterissa. Sovellus myös integroituu suoraan Muistutuksia, joten voit hallita jopa pisin to-do lista.

Katsella sovellus näyttää kaikki, että tietoa ja enemmän, mutta komplikaatioita voidaan räätälöidä sydämesi iloksi. Sekä suuria ja pieniä komplikaatioita voi näyttää tapaamisia, päivä on jäljellä kohteita, jäljellä olevat tapahtumat, koska muistutuksia, nykyinen päivämäärä, tai nykyinen viikonpäivä ja päivämäärä. Voit jopa määrittää, mikä sovellus avautuu, kun osut komplikaatio itse.

Spark (Ilmainen)

spark apple watch complication

Suuri app järkeä tavallista sähköposti vedenpaisumus, Kipinä vie työtä ulos menossa läpi saapuneet-kansioon. Smart Saapuneet ominaisuus, sovellus tunnistaa automaattisesti, jos sähköposti on henkilökohtainen, ilmoitus tai tiedote. Ja sitten, joilla on erityisiä pyyhkäisee, voit käsitellä kaiken hetkessä.

Apple Watch, voit saada käsityksen siitä, mitä on saatu, ja jos sinun täytyy vetää pois teidän iPhone tai iPad. Suurempi komplikaatio, voit nähdä uusi sähköposti laske ja esikatselu uusin viesti vastaanotettu. Pienempi versio näyttää saapuneet laskea.

2. Tehdä Ostoksia Apple Maksaa

apple watch apple pay

Hitaasti mutta varmasti, Apple Maksaa

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Apple Pay, Samsung Pay ja Android Pay

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Apple Pay, Samsung Pay ja Android Pay
Android Pay, Samsung Pay, Apple Pay kaikilla on omat etunsa ja haittansa. Katsotaanpa katsomaan tarkasti, miten kukin niistä toimii ja kuka niitä voi käyttää.
Lue Lisää

on edelleen kasvaa enemmän vähittäiskauppiaat ovat alkaneet hyväksyä kontaktiton ja maksut käyttäen älyvaatteet. Se ei ole aivan kaikkialla, mutta se on lähes joka tasolla, ja se on edistynyt YHDYSVALTOJEN ulkopuolella alueilla, kuten Australiassa ja iso-BRITANNIASSA

Vaikka useimmat iPhone käyttäjät tietävät, että tahansa moderni luuri voidaan käyttää suorittamaan maksun nopeasti Touch ID scan, sama ominaisuus on saatavilla myös Apple Watch. Kiitos, miten Apple Watch käsittelee turvallisuutta, ei tarvitse vahvistaa jokaisen ostoksen kanssa sormenjäljen. Tupla napauttamalla puolella nappia Digitaalinen Kruunu, valitse kortti, jota haluat käyttää, ja sitten sijoittaa se lähelle lukijaa. Nopea, helppo ja todella helppoa, kun käyttää puettavat laite.

Vain huomata, on yksi tärkeä tehtävä, sinun täytyy huolehtia ennen kuin käytät Apple Maksaa katsella. Koska lisäturvaa toimenpidettä

Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Apple Watch Security

Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Apple Watch Security
Vain ranteen ja salasana suojella sitä, kuinka turvallista on Apple Watch?
Lue Lisää

, sinun täytyy lisätä kaikki sovellettavat luotto-tai debit-kortteja erikseen läpi kumppani Apple Watch app. Kortit iPhone lompakko ei ole käytettävissä, katsella ja päinvastoin.

3. Käynnissä ja Kuunnella Musiikkia Ilman iPhone

apple watch series 2 gps

Apple Watch on hyvä tapa seurata oman kunnon ja jopa menettää joitakin paino

Automaattisten Terveyden Seuranta Laihtua ja Elää Terveempää Elämää

Automaattisten Terveyden Seuranta Laihtua ja Elää Terveempää Elämää
Terveyden seuranta on huolehtia ruokaa, liikuntaa, tuottavuutta ja tunnelmia. Moderni fitness seurantoja voidaan nyt automatisoida se kaikki auttaa sinua laihtua ja elää terveempää elämää
Lue Lisää

. Mutta varsinkin jos olet juoksija, joka on kaksi vähemmän tunnettuja ominaisuuksia, jotka voivat tehdä harjoituksen yksinkertainen ja viihdyttävä.

Sarja 2 katsella, voit suorittaa ilman iPhone ja laite tallentaa tarkan reitin ja matkan. Kiitos sisäänrakennettu GPS-ominaisuus. Monet juoksijat eivät pidä painoi alas on pitkä matka, ja voi jättää niiden iPhone kotona on iso plussa. Kaikki tiedot voidaan nähdä iPhone Aktiviteetti app kun ajaa.

Juostessa vain katsella, voit myös pysyä tahdissa kuunnellen musiikkia suoraan laitteesta. Tarvitset Bluetooth-kuulokkeet langattomasti, kuten Applen AirPods

Apple AirPods Arvostelu

Apple AirPods Arvostelu

Lue Lisää

, mutta et voi tallentaa noin 500 kappaletta jopa 2 GT Apple Watch on varastointi. Yhdessä musiikin, että omistat, se on helppo kuunnella mitään Apple Musiikkia tai iTunes Match-jos olet jo tilannut nämä palvelut.

Kun on aika osuma kentällä käynnissä, avaa musiikki-sovellus. IOS 11, virallisesti saapuu tänä syksynä, Apple Watch käyttäjät huomaavat uusittu sovelluksen, kun Apple Music-tilaajat voivat automaattisesti synkronoida soittolistoja laitteeseen (Raskas Kierto, Suosikit Sekoita, ja Uutta Musiikkia Mix).

4. Automaattisesti Avata Macissa

apple watch mac unlock

Jos olet Mac-käyttäjä, Apple Watch voi myös automaattisesti kirjautua sisään ja avata kaikki kannettavan tietokoneen tai työpöydän. Mac tulee olla mid-2013 tai uudempi malli käyttää macOS Sierra ja Apple Watch tulee käyttää watchOS 3 tai myöhemmin. Tarvitset myös perustaa kahden tekijän todennus Apple-TUNNUS, jos sinulla ei jo ole, että erittäin hyödyllinen turvallisuus ominaisuus aktiivinen. Se ei ottaa muutaman askeleen loppuun, mutta on oltava nykypäivän online maisema.

Kun se on valmis, varmista, että Mac on hereillä ja taika tapahtuu. Se on yksinkertainen ominaisuus, mutta se ei säästää aikaa ja parantaa tietokoneen tietoturvaa.

5. Smart Home-Ohjain

apple watch smart home app

Vaikka Amazonin Echo kokoonpano kytketty kaiuttimet, myös äskettäin julkaissut Kaiku Show — edelleen johtaa tavalla, smart home laitteet yhteensopivia Applen HomeKit-protokolla on myös kasvattanut suosiotaan. Jos et ole kuullut siitä, HomeKit, se on kytketty kodin alustan, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti hallita tahansa useita laitteita käytät Kotona sovellus tai Siri. Kun määritetty, ohjausobjekti on käytettävissä iPhone, iPad, Apple TV, ja jopa Apple Watch.

Käyttää puettavat laite

Miten Hallita älypuhelimesi Kotiin Käyttää Apple Watch ja Siri

Miten Hallita älypuhelimesi Kotiin Käyttää Apple Watch ja Siri
Apple Watch on uskomattoman monipuolinen-ja nyt se voi nopeasti ja helposti hallita älypuhelimesi kotiin käyttää Apple Home app ja Siri.
Lue Lisää

yksinkertainen Siri komento voi suorittaa useita tehtäviä älykäs koti, kuten kääntämällä valot päälle tai pois ja jopa lukitseminen ja lukituksen ovet. Home app katsella on hyvä enemmän muokattavissa valvonta, mukaan lukien vuorovaikutus ryhmien kanssa laitteet ja kohtauksia.

Vaikka olet älykäs koti laite ei ole HomeKit-yhteensopiva, on enemmän kuin todennäköistä, kumppani Apple Watch app

Apple Watch Vempaimia Hallita älypuhelimesi Kotiin

Apple Watch Vempaimia Hallita älypuhelimesi Kotiin
Vaikka käytetään pääasiassa fitness, Apple Watch voi myös laajentaa hallita älykäs koti laitteita kuin älypuhelimet. Tässä artikkelissa, me tarkastelemme paras Apple Watch-tukee smart home sovellukset.
Lue Lisää

se on käytettävissä, joka tarjoaa yksinkertainen ohjaus ranteesta.

Lopullinen Ajatukset

Kuten näette, Apple Watch voi suorittaa useita eri tehtäviä, jotkut luultavasti ollut edes tietoinen. Voitteko kuvitella, mikä on mahdollista, jos Apple koskaan päättää lisätä matkapuhelinverkon yhteyden katsella?

Käytät yksi Apple Watch on vähemmän tunnettuja ominaisuuksia? Kerro meille, miten se toimii kommentteja?

Kuva Luotto: Twin Design kautta Shutterstock.com