Play erbjuder SIM-gratis iphone

0
50

Play.com har gjort SIM-gratis iphone tillgänglig via sin hemsida vilket innebär att kunderna inte längre behöver gå via O2.

Spela.com erbjuder olåst iphone via sin hemsida, för första gången en iPhone har varit SIM gratis i STORBRITANNIEN – juridiskt, minst.

Fram tills nu, telefoner har bara funnits på en O2-pay as you go eller betala månadsvis kontrakt från O2 butiker, Carphone Warehouse eller direkt från Apple, men Spela har öppnat upp spelplanen.

Spela säger på sin hemsida: “Detta är en verklig SIM-fri mobiltelefoner och därför upplåst till alla BRITTISKA nätverk. Det är inte låsas upp från en BRITTISK eller Europeisk nät-och är tillgänglig på grund av EU: s lagstiftning för att säkerställa försäljning av SIM-fri mobiltelefoner. Den levereras med en full tillverkargaranti.”

Men det kommer till ett pris. När man köper en iPhone från O2 telefoner börjar på £342 på pay as you go, eller kan erhållas kostnadsfritt på ett längre kontrakt. Spela avgifter strax under £550 för sin 3G 8 GB telefonen eller strax under £600 för 3G 16GB luren.

En O2 talesperson försvarade sin exklusivitet till telefonen och sade: “O2 erbjuder iPhone kunder en komplett service som omfattar specialutbildade kundservice, Nr 1 kundnöjdhet, obegränsad STORBRITANNIEN nedladdning av data och obegränsad tillgång till Wi-Fi, visuell röstbrevlåda, och en rad andra förmåner, som du inte kan få från en olåst telefon.”

Apple har avböjt att kommentera för denna berättelse.