Lenovo lanserar två nya arbetsstationer

0
46

Lenovo ThinkStation

Lenovo meddelade i dag att man har släppt två nya arbetsstationer, ThinkStation-S20 och D20.

Lenovo har presenterat två nya datorer idag – ThinkStation S20 och D20.

Datorer har utformats med branschen i åtanke som arbetar inom områden som digital skapande av innehåll eller computer-aided design.

Tom Tobul, verkställande direktör för företaget, programvara och kringutrustning på Lenovo, sade: “Designers, ingenjörer, utvecklare och forskare kräver de högsta nivåerna på design och prestanda för att hjälpa dem att producera banbrytande innovationer.”

“Den nya ThinkStation arbetsstationer kommer att leverera inte bara det bästa i prestanda, men även en användarcentrerad design med betoning på tyst drift, även under tung bearbetning.”

Lenovo har tagit en grön inflygning med dessa nya datorer. Varje maskin användare 50 procent av återvunnet material. I ThinkStation D20 arbetsstation, nästan 30 procent av återvunnet material kommer från post consumer recycled innehåll, vilket tydligen motsvarar vikten av cirka 19 plast dricksvatten behållare.

De arbetsstationer kan också konfigureras för personlig superdatorer. Genom att lägga till NVIDIA Tesla C1060 GPU-plattformen finns det 240 ytterligare kärnor av särskild matematik processorkraft, hjälpa till att snabba upp beräkningarna.

De två modellerna kommer att finnas tillgänglig i April i år med priser som börjar på cirka £980 för D20 och £780 för S20 (exklusive MOMS).