Hvorfor Bør Du ikke Kjøpe en Amazon Brann Tablett for Barna

0
58

Amazon ‘ s Fire 7-nettbrett (vår gjennomgang

Når Billig Er Bra Nok: Amazon Brann 7 Anmeldelse

Når Billig Er Bra Nok: Amazon Brann 7 Anmeldelse
Amazon Brann 7, og er et billig nettbrett og e-reader fra online shopping gigantisk, med kvalitet vil overraske deg. Det er tilgjengelig for så lite som $50.
Les Mer

) og barnet i fokus Amazon Brann 7 Barn (de er begge den samme enheten, kun atskilt av en kid-bevis saken og ulike retningslinjer for retur) er populære enheter for barn. De gjør store gaver!

Første inntrykk er av en enhet som kan spille spill, musikk, lydbøker og videoer. Åtte timers batteri er litt av en bonus også. Imidlertid, etter hvert som tiden går, vil du finne deg selv å fikse irriterende problemer med nettbrettet, se etter løsninger på internett, og jevnlig for å slå den av og på igjen.

Oh, og det er sannsynligvis henger altfor mye.

amazon fire 7 home

Og mens dette skjer, barnet er falt ut av kjærlighet med den enheten, litt etter litt.

Er barna dine fornøyd med Amazon Brann nettbrett? Kanskje du tenker på å kjøpe en. Her er hvorfor du bør ikke, og hvorfor eksisterende eiere skulle flytte sine barn til et reelt nettbrett.

12 Måneder Med 2 Amazon Branner

I juni 2016, jeg kjøpte mine barn (fem år gammel gutt og jente tvillinger) et par av Amazon Brann tabletter, utstyrt med gummi skum tilfeller. Det koster bare $50 hver (eller mindre på Amazon Prime Dag eller andre spesialtilbud på hoteller tilbyr hendelser) de var, selvfølgelig, umiddelbart glad. Men snart problemene startet.

Det tok ikke lang tid før tablettene hadde kjørt ut av den interne lagringen. Det var etter en uke for å installere spill og tar bilder når vi la merke til problemet — bare timer før vi måtte dra på ferie. Tablettene var i stor grad ment som underholdning i bilen for barn, så dette var ikke ideelt.

amazon fire 7 case

Siden da har jeg kjøpt to high-capacity-kort microSD-kort, initiert fire tilbakestilling til fabrikkinnstillinger, og avinstallert flere spill enn jeg kan telle. Oh, og så er det endeløse å trykke på “Flytt til SD-kort” – knappen.

Tolv månedene starter på nytt, lukke svarer spill, kjemper med Wi-Fi dråper, utføre tilbakestilling til fabrikkinnstillinger, og barn som gråter fordi deres nettbrett har bestemt seg for ikke å starte sine favoritt spill… det er ikke bra, og det gir en dårlig opplevelse. Barna ønsker mer fra sine tech. Det gjør voksne.

Ikke nok RAM for Multitasking

Begravet innen “2x mer holdbar enn en iPad mini 4” tablet er en 1,3 GHz quad-core-PROSESSOR, ledsaget av 1 GB RAM.

ETT. GIGABYTE.

Min smarttelefon

Meizu Pro 5 Ubuntu-Utgave Smarttelefon Anmeldelse

Meizu Pro 5 Ubuntu-Utgave Smarttelefon Anmeldelse
Når en telefon er utgitt, bare noen få entusiaster, du lurer på om eller ikke hype er virkelig verdt det. La oss se på en av de første telefonene til å kjøre Ubuntu Touch.
Les Mer

har 3 GB RAM. Samsung Galaxy S8

Samsung Lanserer Ny Galaxy-S8 og S8 Plus

Samsung Lanserer Ny Galaxy-S8 og S8 Plus
Samsung har tatt wraps av de neste flaggskip smartphone. Eller, mer nøyaktig, de to nye flaggskip smarttelefoner. Og, på papir minst, disse ting ser svært bra.
Les Mer

har 4 GB. Selv Amazon Brann HD8 har 1.5 GB RAM. Sikker, disse er dyrere enheter, men 1 GB er ytterst magert for en enhet som er ment å være i stand til å kjøre apper og spill fra Amazon Appstore.

amazon fire kids twins Image Credit: ESB Profesjonell via Shutterstock

Kort sagt, det er titler i butikken som krever mer av maskinvaren. Det går som dette: spill som er selve grensene for hva enheten kan håndtere kan være installert, så datteren din spiller en av dem — så hun laster ned og spiller en annen, og kanskje en annen.

I løpet av en halv time, tre eller flere spill kjører, noen lave spec, andre høy. Men multitasking har grunn til å stoppe opp, sammen med nettbrettet.

Og barn under 10 ønsker bare ikke å lukke apper de ikke er i bruk. De ønsker å være i stand til å slå tilbake på dem i et par minutter når de blir lei med spill nummer to eller tre.

Standard Lagringsplass Er en Vits

RAM er lave, men slik er standard for lagring. Med bare 8 GB til å spille med (en 16 GB-modellen er også tilgjengelig), hvis du ikke ønsker å kjøre ut, har du tre alternativer:

 1. Ikke installer spill eller programmer som er større enn noen få megabyte.
 2. Trenger ikke laste ned noen filmer fra Amazon.
 3. Kjøpe et microSD-kort

  5 Feil å Unngå Når du Kjøper Din Neste MicroSD-Kort

  5 Feil å Unngå Når du Kjøper Din Neste MicroSD-Kort
  MicroSD-kort virke enkelt, men det er noen kritiske feil som du må unngå når shopping for en. Hvis du ignorere disse, kan du angre på ditt kjøp.
  Les Mer

  og legge til økt kapasitet.

Dette siste alternativet er kanskje ikke synes er for dårlig (se nedenfor), men de to andre kan bevise plagsom. Som vi vil se senere, spill tar opp plass både som laster ned filer, og som installerte programmer.

I mellomtiden, barn elsker å se filmer på baksiden av bilen. Disse kan lastes ned fra Amazon Instant Video eller synkroniseres fra PC-en din. Streaming er et alternativ, men ikke praktisk i bilen. Men du forberede deg for mange filmer for små til å se, og du vil raskt gå tom for plass, for andre medier, samt spill.

Som du kan se, er det hele litt vanskelig.

Online Kontrollerer for Spill. Liker, HVA?

Dette problemet kom som et sjokk.

På en annen tur senere i år (en fire timers kjøretur til Liverpool), er det snart slik at noen nylig installerte spill ikke ville spille. Hvorfor ikke? Vel, feilmelding for en oppmerksom på at tittelen er “lisensen har utløpt,” og det blokkerte spillet fra å kjøre.

Alt du kan gjøre for å fikse dette er å koble til internett, noe som ikke er veldig grei når du kjører bil.

Nå hadde vi to Amazon Brann tabletter, men bare en Amazon-konto. Andre titler kjøre på tabletter uten problemer — ofte de samme spillet på samme tid. Forsker feil, oppdaget jeg at problemet er ofte knyttet til dupliserte forekomster av samme tittel kjører, men dette er dessverre inkonsekvent.

Kort sagt, det er et lotteri om hvorvidt spill (og noen bøker og lydbøker fra Audible

10 Gode Lydbøker Du Bør Lytte til i Løpet av Ditt Audible-Rettssak

10 Gode Lydbøker Du Bør Lytte til i Løpet av Ditt Audible-Rettssak
Hvis du fremdeles ikke er sikker på om lydbøker er riktig for deg, kan du registrere deg for en 30-dagers Audible prøve og få to gratis lydbøker. Her er våre 10 anbefalinger.
Les Mer

) vil kjøre. Om spill har blitt lastet ned, for gratis, eller blitt kjøpt opp, dette er rett og slett ikke god nok.

Spill Som ikke Vil Installere til SD-Kortet ditt

Fordi Brann OS er basert på en gammel versjon av Android, det har et problem håndtering spill som styres fra SD-kortet. Kort sagt, de kan ikke bli installert automatisk til utvidet lagring. De kan imidlertid bli flyttet til microSD-kortet senere.

amazon fire 7 slot

Dette fører til problemer. Selv om mange titler kan bli flyttet, laste dem ned i første omgang kan vise seg å være vanskelig, på grunn av begrensninger på native-lagring. Installere for mange spill som ikke kan flyttes til SD-kortet betyr at spill som vanligvis kan være flyttet selv ikke kan lastes ned.

Dette kan ofte resultere i at du, som forelder, er å få involvert med å avinstallere spill, prøver å laste ned en fantastisk ny tittel, sviktende, og gjentar prosessen.

For Mange Problemer Løses Med en fabrikktilbakestilling

Med en lav-spec tilnærming til å bygge tabletter på en massiv skala, Amazon sannsynligvis ikke bryr seg for mye om at den mest populære enhet kan ikke brukes uten et puslespill tilnærming til å installere apps og spill.

Tross alt, deres mest populære svar på problemer er å instruere brukere til å starte en fabrikktilbakestilling. Jada, det gjør alt frisk igjen, MEN det er en massiv smerter, spesielt for barn. Alle spillene deres er borte. Vanligvis den fremgang som de har gjort er også ødelagt.

Det er den undervisningen jeg fikk da klager på at Wi-Fi på et av våre Branner ville koble av seg selv. Seriøst, det er fix — fordi det er bokstavelig talt ingen kompetent teknisk støtte.

Kort sagt, en fabrikktilbakestilling på er en midlertidig løsning på et dypere problem. Så lenge Amazon Brannen er fortsatt en lav-spec enheter, Junior er alltid kommer til å bli frustrert av spill som ikke vil installere til SD-kort, online sjekker, lave RAM, og en generelt svak operativsystem.

Og Så er Det Personvern

Kreditt hvor det er grunn: Amazon Fire skip med en god foreldrekontroll verktøyet. Men dette virker som en bit av en ettertanke når det er så mange problemer med annonser på enheten.

Vi har tidligere sett på hvordan å (forsøke å) kontroll personvern og annonser på Amazon Brann

Hvordan Lage Din Amazon Brann Nettbrett Ser ut Som Lager Android

Hvordan Lage Din Amazon Brann Nettbrett Ser ut Som Lager Android
Hvis du er lei av Amazons tilpasset versjon av Android, ikke bekymre deg! Du kan lage din Brann nettbrettet til å se ut akkurat som lager Android.
Les Mer

. Hvis du allerede har brukt noen minutter på å se på hvordan man skal håndtere disse problemene, er du sannsynligvis hater å bruke mer tid på å lukke ubrukte spill, eller prøver å få tavle tilbake på nettet. Kort sagt, Amazon Brann erfaring behov for å være bedre for barnet, og det er bedre for deg.

Du er en Forelder, Ikke en Techie

Hvis du tror at alt du nettopp har lest er greit, så er det fint. Det er du som er forelder, det er opp til deg om du ønsker å kaste bort tid på å håndtere disse problemene på vegne av barnet. Men la oss være ærlige: det er ingenting friksjonsløse om Amazon Brann opplevelse for barn.

stress Image Credit: Firesam! via Flickr

Vi er mot slutten av det andre tiåret av det 21. Århundre. Små barn har blitt født inn i en verden av kompakt, digital teknologi. TV-en har hundrevis av kanaler som de kan ringe opp via fjernkontrollen. Barnet ser du på din iPad eller high-end Android-eller Windows-nettbrett, og ser at det bare fungerer.

Så hvorfor er deres tablet sliter med å laste Minion Kjøre? Hvorfor vil ikke lydbok spille? Hvordan kommer det behov for å sjekke på nettet om spillet du kjøpte forrige uke har tillatelse til å laste? Og er ikke det en smerte når du er tre timer fra hjemmet, i håp om at barnet vil bli underholdt av nettbrettet, bare for å oppdage at alle disse tingene er et problem i rask rekkefølge?

Du er mamma. Du er pappa. Du er nok ikke den “ekspert” fra elektrisk forhandler, eller en “supertechdad”. Andre ting som skjer i din husholdning. Du trenger for å få middagen klar, eller klippe plenen, eller sortere tøyet ut.

Så, hva er svaret? Hvis ikke Amazon Brann, som tabletten bør du velge for dine barn?

Å finne en Kid som er Klar Erstatning for Amazon Brann

Flere rimelige alternativer kan identifiseres. Vi skal være ærlig, de er ikke så billig som Amazon Brann, men da igjen, at enheten er i hovedsak en portal inn i Amazonas økosystem, og er produsert på etterspørselen som en del av den massive Amazon machine. Kort sagt, det er ikke bare en lav-spec tablet, det er en cash cow.

Imidlertid, disse ikke-Amazon Brann-tabletter for barn er ikke strengt tabletter for barn. De er tabletter. Du trenger å installere noen parental control software for å holde et øye med på hva som skjer. Du vil sannsynligvis ønsker å sikre din Google Play (eller Apple App Store) konto er sikret slik at det ikke utilsiktet innkjøp er foretatt. Men resultatene dine små vil få med disse enhetene vil i stor grad være hodepine gratis.

 1. ASUS ZenPad 8 (8-tommers tablet) — For rundt $129, dette nettbrettet har 2 GB RAM, 16 GB lagringsplass, og et 1,3 GHz CPU, kjører Android 6.0 Marshmallow.
 2. Samsung Galaxy Tab-En (8-tommers tablet) — Kun kr 200 for denne tablett med 1,5 GB RAM og 16 GB innebygget lagring. En Samsung quad-core 1,2 GHz CPU er også inne i en eldre Android 5.0 Lollipop enheten.
 3. iPad Mini 4 (8-tommers tablet) — Er barnet verdt $500/£350 nettbrett? Dette er helt klart et dyrt alternativ, men billigere og eldre modeller er tilgjengelige med mindre lagring.

Hva Gjør Barnet Tenke på Amazon Brann?

Tolv månedene på, min stor grad-lite krevende barn blir matet opp med de begrensninger av Amazon Brann. De er ikke hardcore gamere, de bare ønsker å bli underholdt og viderekoblet på lange reiser.

Jeg tror jeg har identifisert problemene vi har støtt på med Amazon Brann. Men det er fullt mulig at det er flere. Gjør dine barn har en Amazon Brann? Hvordan har det fungert for dem? Er du vurderer å oppgradere til en mer pålitelig enhet og operativsystem?

Jeg vil gjerne høre fra deg. La meg en melding nedenfor!

Image Credit: Olimpik via Shutterstock.com