Apple Betaler Er Tryggere Enn Du Tror: 5 Fakta For Å Bevise Det

0
58

Mobile-baserte betalingstjenester

Mobile Betalinger Kommer — Her er Grunnen til at jeg kommer Fortsatt til å Bruke Penger

Mobile Betalinger Kommer — Her er Grunnen til at jeg kommer Fortsatt til å Bruke Penger
Mobile betalinger er alle raseri med Android Betale, Betale Apple og Samsung Betale alle noe som gjør et plask. Men er de verdt det?
Les Mer

blir mer og mer populært. Det er et vell av konkurrerende selskaper, som alle tilbyr måter å betale for produkter uten at du trenger å ta frem lommeboken eller vesken.

Men hvordan er de i forhold til tradisjonelle plast kort om sikkerhet? Er du sikker på at du ikke vil våkne opp en morgen for å finne at en hacker har tømt bankkontoen din?

I denne artikkelen, vi kommer til å bruke Apple Betale som en case-studie. Hva sikkerhet funksjoner gjør det tilbyr? Hva sikringstiltak er på plass? La oss undersøke.

Hva Er Apple Betale?

Før vi starter, la oss ta et øyeblikk til å forklare nøyaktig hva Apple Betaler er

Alt Du Trenger å Vite om å Betale Apple, Samsung Betale, og Android Betale

Alt Du Trenger å Vite om å Betale Apple, Samsung Betale, og Android Betale
Android Betale, Samsung må Betale Apple Betale alle har sine fordeler og ulemper. La oss ta en titt på nøyaktig hvordan hver av dem fungerer, og som kan bruke dem.
Les Mer

.

Apple Betaler er inkludert på din iphone, Apple Klokker, ipad og Mac. Etter å ha kommet på nettet i oktober 2014, har det vokst til å bli en av de ledende mobile betalingstjenester.

Den bruker en NFC (near field communication) antenne

Hvordan til Å Bruke Apple til å Betale for Å Kjøpe Ting Med Din iPhone

Hvordan til Å Bruke Apple til å Betale for Å Kjøpe Ting Med Din iPhone
IPhone kan en dag bli den eneste enheten som du trenger for å kjøpe produkter og tjenester, men først må du begynne å bruke Apple Betale.
Les Mer

som, når trykket mot en kontaktløs betaling terminal, belaster din konto for den angitte mengden av penger.

apple pay

Mange selskaper tilbyr nå kontaktløs betaling terminaler, inkludert flere ledende detaljhandel merker i Nord-Amerika og Europa. Noen banker har selv lagt mottakere til Minibanker, slik at du kan ta ut penger uten å bruke ditt kreditt-eller debetkort.

På tidspunktet for skriving, tjenesten er tilgjengelig i 21 land. Fem er grunn til å gå live senere i 2017. Men er det trygt?

1. Å legge Kortene til Din Konto

Tilbake i dag, kredittkortsvindel

Hvordan Kredittkort Svindel Fungerer, Og Hvordan Å Være Trygg

Hvordan Kredittkort Svindel Fungerer, Og Hvordan Å Være Trygg
Til tross for hva du kanskje har hørt, kredittkort blir stjålet, og kredittkort svindel skjer, online og i frakoblet modus. Men hvordan gjør en tyv få ditt kortnummer, og hvordan kan du holde det trygt?
Les Mer

var lett. Alle en hacker hadde å gjøre var å skaffe seg et kredittkort-nummer fra en dyp hjørne av det mørke nettet, og de kunne gå på en nesten uhindret å bruke spree i butikkene til den rettmessige eieren av kontoen skjønte noe var i gjære.

Veksten i EMV-chips hadde vært smi unna på suksessen rate av taktikk, men Apple Betaler har fornyet den ulovlige bransjen. Men hvorfor?

Enkelt sagt, er det enkelt å legge til en kreditt kort nummer en til en Apple-Betale-konto. Når den er lagt til, den kriminelle kan igjen gå på en butikk å bruke spree til eieren merknader.

Det er ikke Apples feil. Selskapets prosesser er like robuste som de kan være. Apple kan ikke dekryptere Enheten kontonummer, vil ikke lagre den på Apple Betale servere, og ikke sende det til iCloud. Videre, Apple ikke har tilgang til kreditt -, debet-eller kontantkort numrene du har lagt til.

I stedet peke fingeren i bankene. Er det noen banker som er gode på å sjekke opp på kort lagt til mobile betalingstjenester, andre ikke. Det er ingen autoritativ liste over hvilke banker som er gode og hvilke som er dårlige. Men anekdotiske bevis tyder på at i mange tilfeller, så lenge de kriminelle har kortnummeret og de tre CVV sifre, de vil ikke bli stoppet før det er for sent.

2. Ved hjelp av Touch-ID for Kontaktløse Betalinger

Ingen kontaktløs betaling metoden er helt sikker, men Apple må Betale har en viktig ekstra lag av beskyttelse som ikke eksisterer på kontaktløs debet-og kredittkort.

Kontaktløse kort vil fungere ved hjelp av en enhets-ID. De har ikke noen godkjenning for utbetalinger under $30. I praksis betyr dette at alle som er med kortet kan gå inn i en butikk og begynner å bruke det.

Apple Betaler bruker enhets-ID-teknologi, men introduserer også Touch-ID. Din biometrisk fingeravtrykk vil godkjenne betaling, uansett hvor liten den er. Hvis fingeravtrykket er ikke anerkjent, betalingen vil ikke få lov til å fortsette.

Apple-teknologien videre beskytter deg med Apples Unike Enheten kontonummer. Hvis den trådløse maskinen du betaler på har blitt spesielt utviklet for å fungere med Apple Betale, verken dine kortopplysninger eller bank detaljer vil bli delt med selgeren.

3. Å Betale Online

Hvis du gjør en masse online shopping, kanskje du har lagt merke til Apple Betale begynner å dukke opp i flere og flere butikker’ kassene. Hvis du er noe som meg, vil du har sett det med en dose av mistanke: hvordan kan du lage en sikker online betaling ved hjelp av en mobil-sentriske kontaktløs app?

Men akk, det er ingen grunn til å være bekymret. Faktisk, Apple Betale mer sikker enn mange andre online betalingsmåter.

online payment with mobile phone Image Credit: Nong Mars via Shutterstock

For å holde deg trygg, Apple Betaler mottar kryptert transaksjon og re-krypterer den med en utvikler-bestemt nøkkel. Fra det, betaling går til betaling prosessor. Kryptering betyr bare at du gjør kjøpet på kan se detaljer, og selve nettstedet selv har for å reverify sitt domene med Apple for hvert kjøp.

Som et resultat, er det mye vanskeligere for kriminelle å få tilgang til dine detaljer som betaling flyr rundt om i verden. Nederste linjen? Du er mye mindre sannsynlig å bli et offer for kredittkort svindel.

4. Å Miste Enheten

Alle taper sin lommebok på enkelte punkt i sitt liv. Om du ved et uhell forlot det i Starbucks eller noen deler av bagasjen er stjålet det fra baklommen på toget spiller egentlig ingen rolle. Du vil fortsatt være febrilsk å ringe ditt banker og kredittkortselskaper for å avbryte kortene dine og bestille nye.

Hva skjer hvis du mister din iPhone

Fant et Tapt eller Stjålet iPhone? Her er Hva du skal Gjøre

Fant et Tapt eller Stjålet iPhone? Her er Hva du skal Gjøre
Det kan være vanskelig å vite hvordan du skal gå frem når du finne en mistet eller stjålet iPhone, men det er også mye du kan gjøre for å hjelpe returnere enheten til dens rettmessige eier.
Les Mer

? Er alle dine detaljer plutselig kommer til å ende opp i hendene på en herdet kriminelle? Kort sagt, nei.

Hvis du har satt opp Find My iPhone – funksjonen, kan du umiddelbart suspendere Apple Betaler ved å sette enheten i Mistet-Modus (Alle Enheter > [enhetsnavn] – > Mistet-Modus). Mistet-Modus lar deg re-aktivere Apple Betale på et senere tidspunkt hvis telefonen dukker opp.

Hvis telefonen din er borte for alltid, det er et par skritt du kan ta. Hode til iCloud.com/settings for å fjerne Apple Betal-funksjonen på telefonen helt av, og bruk ” Finn Min iPhone for å slette alle dine kort informasjon.

Selv om du ikke har Finn Min iPhone er satt opp, er det ingen grunn til panikk. Apple bare holder et fragment av din kortinformasjon på selve appen, så det er ingen sjanse for en kriminell kan ganske enkelt kopiere ned alle detaljer og begynne å bruke dem.

5. Personvern

En av Apples sterke sorter har alltid vært personvern, og Betale Apple er ikke annerledes.

Selskapet har ikke spor, logg, eller se hva du kjøpe med Apple Betale, eller der du bruker det. Ingen kan spore transaksjonen informasjon tilbake til deg.

Det eneste unntaket er Apple ‘ s Plassering Tjenester

6 Ting Du ikke Visste Din iPhone Er Sporing

6 Ting Du ikke Visste Din iPhone Er Sporing
IPhone-holder orden på alle slags ting — her er hvordan du kan bruke det til din fordel.
Les Mer

. Ifølge selskapet, hvis du har stedstjenester er slått på, “plassering av enheten og omtrentlig dato og klokkeslett for transaksjonen kan sendes anonymt til Apple.” Apple hevder at de bruker informasjonen til å forbedre nøyaktigheten av foretaksnavn.

Hvis du er ukomfortabel med dette selv liten grad av inntrenging, slå av posisjonstjenester av ved å gå til Innstillinger > Personvern > posisjonstjenester.

Bruker Du Apple Betale?

Som du kan fortelle fra min fem poeng, Apple Betaler er i stor grad sikre. Jada, det kan ha et par feil, men så altfor gjør noen betalingssystem.

Faktisk, mange mennesker ikke er klar over at dagens betalingssystem er splittet i sømmene — det er blitt en red-hot målet for hackere som er i de siste årene. Apple Betaler er utvilsomt en oppgradering.

Hvorfor bruker du det? Er det for sikkerhet og bekvemmelighet? Og hvis du ikke har det, hva hindrer deg? Er du bekymret for sikkerheten til dine hardt opptjente penger? Som alltid, du kan la alle dine tanker og meninger i kommentarfeltet nedenfor.

Image Credit: Pressmaster via Shutterstock.com