8 Enkle Løsninger for Felles Hjem Automatisering Hodepine

0
47

Det er så mange måter teknologi kan forbedre og berike mange menneskers liv, og likevel er det altfor vanlig for folk å nøle før å bringe denne teknologien i sine hjem.

I næringslivet, opplæring vanligvis gir folk trygghet til å flytte fremover med nye teknologier. Men det er sjelden tilgjengelig opplæring for hjemme automasjon produkter! I stedet, når ting går galt, kan det ofte synes lettere å kaste opp armene i nederlag og til å fortsette å gjøre ting slik du alltid har gjort.

smartthings smart home automation

Hvis du tenker på å bringe smart teknologi inn i ditt hjem, vurdere denne artikkelen er den offisielle trening i grunnleggende smart home beredskap. Ved å lese om disse felles hjem automatisering feil før du begynner, vil du være i stand til å spare dyrebar tid og penger.

Hodepine #1: Ignorerer Nettverket Evner

Hjem automatisering produkter på markedet i dag tar mange former, inkludert sikkerhet kamera og alarmer, smart låser, oppvarming og kjøling produkter, lys og brytere, og mer. Mobile apps kontroll de fleste av disse produktene, og de fleste krever en Wi-Fi-system i ditt hjem. Uten en passende Wi-Fi er satt opp, vil du bli sittende fast med glitching gadgets og frustrerende ettermiddagen tilbrakte prøver å holde alt funksjonelle.

Løsning: Kontroller Nettverket Før Du Gjør Noen Kjøp

Å kjenne kravene til hver enkelt del av utstyret, før du kjøper dem (og sikre ditt hjem er riktig satt opp) kan eliminere noen tidlige problemer. Selv om de fleste smarte hjem produkter ikke ta opp for mye båndbredde, de krever en konstant tilkobling. Hvis du ikke husker sist du har byttet ruter

Hvordan til å Konfigurere Ruteren for å Gjøre Ditt hjemmenettverk Veldig Sikker

Hvordan til å Konfigurere Ruteren for å Gjøre Ditt hjemmenettverk Veldig Sikker
Standard ruter innstillinger sette nettverket i fare, slik at freeloading fremmede til å presse nadwidth og potensielt begå forbrytelser. Bruk vår oppsummering til å konfigurere standard ruter innstillinger for å hindre uautorisert tilgang til nettverket.
Les Mer

eller tror nettverket kjører sakte, gjøre noe med det før du legger til nye smart-enheter.

I tillegg, sørg for at du kjører gjeldende firmware på ruteren. Ellers, kan du kjøre inn kompatibilitet problemer under installasjon.

Hodepine #2: Ingen Måte å Kontrollere Din Nye Enhet

Mange smarte hjem produkter krever bruk av en hub for å operere effektivt, eller for å koordinere tiltak mellom flere enheter på en gang. Mange huseiere vil kjøpe nye produkter uten å innse at de trenger å kjøpe en hub og ute av stand til å bruke sine nye enheten i den måten de selv ønsker uten å gå ut for å gjøre enda et kjøp.

Løsning: Vet Din Foretrukne Huben (Hvis Noen)

Huber, som fysisk koble til ruteren via en Ethernet-kabel, er vanligvis selges i pakker starter, og legg til ca $50 til installasjonskostnader. Du vil ofte se nav for smart belysning produkter (for eksempel Philips Hue) og alt-i-ett-løsninger (f.eks. Samsung Smart Ting, Lowe ‘ s Iris). De er vanligvis mindre det er nødvendig for sikkerheten produkter som kameraer og låser.

philips hue hub

Fra en ytelse basis, det er ingenting galt med å ha flere huber installert på nettverket. Men, prøv å unngå å ha for mange, og absolutt ikke dupliser funksjoner. For eksempel, å bestemme på en smart belysning løsning og stokk med det. Ikke mikse og matche.

Hodepine #3: Går Veien Over Budsjettet

Legge automasjon produkter til ditt hjem kan fort bli en kostbar proposisjoner

Philips Hue Smart Pære Alternativer for å Spare Penger

Philips Hue Smart Pære Alternativer for å Spare Penger
I denne artikkelen, vil du lære om noen av de rimeligere alternativer til Philips Hue og se hvordan de kan sammenlignes.
Les Mer

. Enkelt produkter, slik som låser døren eller hjem oppvarming systemer, for eksempel, kan koste opp til $200 for en enkelt enhet. Og smart home-bransjen er i stadig utvikling av nye og bedre produkter — det kan være vanskelig å motstå en oppgradering!

Løsning: Lage et Budsjett og hold deg til Den

Når du bestemmer på et budsjett, faktor i hva du har råd versus hva slags produkter du trenger og hvor. Noen spørsmål å stille er:

  • Hvor mange steder vil ha et hjem sikkerhet kameraet?
  • Hvor mange smart lyspærer trenger jeg?
  • Vil jeg kreve en smart lås på hver dør?
  • Hva er maksimalt antall lamper som jeg kan legge på en enkelt hub?

Pro Tips: ikke glem skjulte avgifter! Noen smarte hjem produkter, hovedsakelig hjem sikkerhet systemer, tilbyr månedlige abonnement

Hvorfor Premium-Kontoer Med Reir, Canary, og Flere Er Verdt Det

Hvorfor Premium-Kontoer Med Reir, Canary, og Flere Er Verdt Det
I denne artikkelen, vil du lære mer om de heteste home security-kameraer på markedet i dag, og den type premium-abonnement planer de tilbyr, hvis noen.
Les Mer

priset til rundt $10 per måned. For prisen av produktet, vil du vanligvis få real-time video overvåking, pluss bevegelsesaktiverte video-opptak. Det er det siste punktet hvor det er best å lese de fine print. Mens de fleste selskaper gir videoopptak uten ekstra kostnad, disse klippene er bare tilgjengelig for en kort periode, vanligvis 24 timer.

Vil ha mer tid? Du trenger for å få et månedlig abonnement. Før du gjør et kjøp, holde disse avgiftene i tankene.

Hodepine #4: Inkompatible Produkter

Mange huseiere vil bli begeistret om et nytt produkt på markedet og kjøpe den før du gjør at det er kompatibelt med eksisterende utstyr. Så, du sitter fast med et produkt du ikke kan bruke (eller en handleliste).

Løsning: Gjør en Sjekk Kompatibilitet

Den Kuleste Smarte Dingser Kompatibel Med SmartThings-Hub

Den Kuleste Smarte Dingser Kompatibel Med SmartThings-Hub
Den SmartThings-hub kobler seg trådløst med hundrevis av kompatibel smart-enheter, slik at du kan overvåke, kontrollere, og sikre ditt hjem fra hvor som helst i verden.
Les Mer

Kontroller at smart home produkter du er interessert i er kompatible med din smarttelefon, hub, og andre viktige enheter som du allerede bruker i ditt hjem. Heldigvis, hvis du bruker en sen modell iPhone eller Android-basert enhet, du er sannsynligvis i orden. Sjekk på produsentens hjemmeside for å være sikker.

Pro Tips: ikke glem om kabling! Hvis du har tenkt på å kjøpe en smart termostat eller noe lignende, må du kontrollere at den er kompatibel med ditt elektriske systemet. Igjen, sjekk med produsenten for å være sikker.

Hodepine #5: Å Glemme Installasjon

Noen hjemme automasjon produkter (for eksempel smart belysning systemer) er grei å installere. Dessverre, andre enheter, for eksempel smart termostater og dørlåser er ikke avhengig av din komfort nivå med ledninger, elektriske verktøy og teknologi.

thermostat in the box

Løsning: Vet Hva Du Får Til

Alltid gjøre forskning om installasjon behov for hvert produkt. Heller enn å stresse, kan du finne at det er bedre å ansette en ekspert til å installere smarte hjem produkter. Du kan finne en liste over kvalifiserte installatører på hvert produkt hjemmeside. De fleste av disse montører også liste prisen for tjenesten.

På den annen side, hvis du ønsker å utføre arbeidet selv, bør du vurdere å søke på YouTube og produktet nettsteder for detaljert installasjonsveiledning og fremgangsmåter.

Hodepine #6: Underslår Hva Ditt Hjem Kan Gjøre

Smart home produkt som kan gjøre en rekke ting utover funksjonene som du kjøpte den for. Det kan være fristende å bare skrive av disse funksjonene som “unødvendig”, men dette kan være en stor feil! Hvis du ikke vet alt for at produktet kan gjøre at du kan begrense dine egne evner, og ved et uhell double-up på produkter når man vil nok!

Løsning: Grave Ut De (Online) Bruksanvisninger

Snarere enn å diskontere disse funksjonene, kan du lese mer om dem ved å utforske instruksjonsvideoer på nettet, både fra bedrift og fra eksterne kilder.

canary support

Du kan vanligvis finne videoer under støtte-delen av produktet ditt nettsted eller ved å gjøre et søk på YouTube. Når du er i tvil, kan du også kontakte kundestøtte for produktet.

For eksempel, jeg har nylig installert Smart Deadbolt 02 fra Igloohome. I utgangspunktet, jeg kjøpte dette produktet som en måte å sikre min kjeller dør, uten at du trenger en nøkkel. Etter å gjøre et raskt søk på YouTube, jeg skjønte raskt at det er mye mer til dette produktet enn jeg hadde trodd.

Betyr ikke dette ta tid? Ja, å lære noe nytt tar tid. Men, det er vel anvendt tid. Jo mer du lærer om et produkt, jo mer nyttig det kan være for familien.

Hodepine #7: Vedlikeholde Din Smart Home System

Etter at du har din smart home produkter opp og kjører, det er på tide å få til å fungere. Ja, arbeid. En vellykket langsiktig smart home produktet, installasjon, avhenger av flere faktorer, men mye som du tar vare på din fysiske huset på en månedlig eller årlig basis, løpende vedlikehold er også viktig for din smart-produkter så vel!

Løsning: ikke Overse De programvareoppdateringer

Som du kanskje forventer, smarte hjem produkter få oppdateringer fra tid til annen. Disse kan være firmware-oppdateringer for den faktiske enheten eller en ny programvare utgivelsen for produktet offisielle app. Uavhengig av type, må du sørge for å installere disse oppdateringene så raskt som mulig.

Pro Tip: Hvis du ser en sikkerhetsoppdatering, er det viktig å installere det så raskt som mulig. Ellers, du er sårbare for en kjent sikkerhetsrisiko, som kan resultere i et system brudd.

Hodepine #8: Holde Din Hjem Trygt

Ingen liker passord, og enda færre ønsker å endre passord. Dessverre, vi lever i en tid da hacking har vokst i popularitet. På grunn av dette, er det best å komme opp med et passord endre tidsplan

Hvordan Passord Ledere Å Holde Passordene Dine Trygge

Hvordan Passord Ledere Å Holde Passordene Dine Trygge
Passord som er vanskelig å knekke, er også vanskelig å huske. Ønsker å være trygge? Du trenger et passord manager. Her er hvordan de fungerer og hvordan de holde deg trygg.
Les Mer

som inkluderer smart home-enheter.

Løsning: Endre Passord Med Jevne Mellomrom

I mitt hjem, jeg endre passord på min smart home enheter to ganger i året. Endringene sammenfaller med overgangen til Sommertid i løpet av våren og retur av Standard Tid i høst. Du ønsker også å sørge for at du bruker et sterkt passord

6 Tips For Å Lage En Ubrytelig Passord Som Du Kan Huske

6 Tips For Å Lage En Ubrytelig Passord Som Du Kan Huske
Hvis passordene er ikke unike og uknuselige, kan du like godt åpne frontdekselet, og inviterer ranerne i for lunsj.
Les Mer

at Wi-Fi-nettverket er sikret, og at du har nøye vurdert potensialet smart home security risks

Smart Home Hacking: Slik Setter du Opp Dine Enheter til å Holde deg Trygg

Smart Home Hacking: Slik Setter du Opp Dine Enheter til å Holde deg Trygg
Når du tenker på smarte hjem hacking, har du sannsynligvis ikke tenker på Burger King. Men smart home security er en big deal — og Burger King bare viste oss hvorfor.
Les Mer

for hver enhet du vil installere.

Holde Smart Home Hodepine Borte for Godt

Jeg elsker teknologi og nye produkter som starter hvert år. Jeg forstår også hvor frustrerende det kan være å lære ny teknologi.

Smart home produkter er ment å gjøre livet enklere

4 Smart Grunner til å Unngå den Smarte Hjem Trend

4 Smart Grunner til å Unngå den Smarte Hjem Trend
Mye av smarte hjem produkter virke kul ved første øyekast, men det er også problemer og ulemper som du bør være klar over — problemer som kan slå deg fri fra hele konsept helt.
Les Mer

. Imidlertid, dette er bare mulig hvis du er villig til å følge noen nødvendige skritt. Først, gjør forskning dine produkter før du kjøper, noe som gjør at forventningene stemmer overens med hva produktet kan gjøre.

Deretter stopper ikke etter installasjon av produktet. Når produktet er på plass, utdanne deg selv ved å lære mer om det. Å gjøre så, vil du maksimere dens fordeler for deg og din familie.

Hvor smart home produkter har du? De var lett å installere? La oss bruke kommentarfeltet nedenfor.

Image Credit: Milan Ilic Fotograf via Shutterstock.com