Jagt for at finde den bedste indsats for landdistrikterne bredbånd

0
48

Jeremy Hunt

Den nye minister for kultur, medier og sport har meddelt, at tre projekter til at se i den bedste måde at sikre bredbånd i landdistrikterne.

Jeremy Hunt, den koalition, der er ny minister for kultur, medier og sport, har foreslået en række forsøgsprojekter for at finde ud af den bedste måde til at levere bredbånd i landdistrikterne.

Også den nye bredbånd minister, Jagt bekræftet i en tale i dag, at hans Regering støttet 2Mbps løfte som er foretaget af Arbejds-og ville bruge penge tilovers fra den Digitale Overgang kampagne for at finansiere det, men ønskede at se nærmere på, hvordan man kan nå vanskeligt at fastsætte områder.

Han sagde, “tre marked test projekter” ville finde sted, selv om yderligere oplysninger om dem, er ikke indstillet til at blive frigivet, før den 15. juli.

“Disse er de projekter, der vil ikke kun være til gavn for dem, der bor i disse områder, men der vil give os vigtig information om, hvordan vi bedst kan målrette offentlige intervention og gøre den næste generation bredbånd brugbart i selv de mest udfordrende områder,” sagde han.

Jagten tilføjede, at han ville ikke bare BT, men andre udbydere for at være tvunget til at adskille deres linjer, så flere konkurrenter til at komme ombord på deres infrastruktur til at drive udviklingen.

Jagten tilføjede: “Hvis det er nødvendigt, at lovgivningen kræver, at andre udbydere af infrastruktur til at åbne op for deres aktiver så godt, så – som annonceret i dronningens tale – jeg er klar til at bringe det til Huset, så snart den parlamentariske tid kan blive fundet.”

I sidste måned Jagt bekræftet, at der ikke ville være nogen ophævelse for Digital Economy Act, og at det blev anset for en bedre bevæge til at vente og se, hvad der sker efter den lovgivning, der er blevet gennemført.

Selv om Jagt nævne ikke, at den Digitale Økonomi handler specifikt i denne tale, var der en henvisning til, at de kreative industrier, og den nye model for fordeling af deres arbejde.

Liste over de film, TV, musik og spil industrier i STORBRITANNIEN, sagde han: “Der er én ting, der binder næsten alle af disse sammen, noget der ganske enkelt overordentlig stor betydning for Storbritanniens økonomiske fremtid. Næsten alle af disse industrier, der indebærer oprettelse af digitalt indhold.”

Han tilføjede: “Lige som silkevejen og Pax Britannica åbnet op for handel med fysisk ejendom, så internettet åbner op for handel med digitale ejendom. Så for det land, der er det næst bedste i verden til at skabe det digitale ejendom, dette er en bemærkelsesværdig mulighed for.”

Men han mener, at det er en stor chance “, hvis” det land, griber det, snarere end “hvornår.”

At bebrejde en blanding af recession og “hurtige teknologiske fremskridt,” Hunt, STORBRITANNIEN halter bagefter de andre lande, citerer en nylig undersøgelse, der viser os rangeret som 33rd i verden bredbånd hastigheder som et eksempel.

Men han følte, at det var tid til at smide ud af det “gamle floskel, at vi leverer den kreativitet og resten af verden gør penge” og leve op til de teknologiske ændringer.

“Vi er på et teknologisk vendepunkt enorm betydning,” Jagten, der er indgået, “og fordi vi er vant til at fremstille produkter af den globale kvalitet og global appeal, mulighed for os, er større end for mange andre, ikke bare for at styrke den økonomiske kapital, men de sociale og politiske kapital, så godt.”