Windows Phone On Kuollut Kuin Microsoftin Tuki Päättyy

0
43

Microsoft on virallisesti veti töpselin Windows Phone, ottaa päättyi kaikki tuki Windows Phone 8.1. Tämä tarkoittaa, että jos käytät edelleen puhelimen powered by Window Phone 8.1 sitten kuulut nyt samaan asemaan kuin ne ihmiset, sinnikäs, jossa myös kuollut, Windows XP

Windows XP Kesti Kauemmin Kuin Maailman Wars I ja II Yhdistettynä

Windows XP Kesti Kauemmin Kuin Maailman Wars I ja II Yhdistettynä
Mielestäni Microsoft on kerroit Windows XP kuolla liian pian? Et ole yksin. Monet ajattelevat, että tämä on käteisellä napata. Mitä jos olen kertonut sinulle, Windows XP on pisin tuettu versio Windows koskaan?
Lue Lisää

.

Meillä oli tapana kirjoittaa Windows Phone. Me hoidettiin se sama kuin Android ja iOS. Ja sitten me tajusimme, ettei kukaan ollut lukenut artikkeleita, koska kukaan ei oikeastaan välittänyt. Että on, kunnes me julisti Windows Phone kuollut

MakeUseOf Sanoo Hyvästit Windows Phone

MakeUseOf Sanoo Hyvästit Windows Phone
Tämä on menossa olla itkuinen hyvästit, kaveri, mutta sen on tapahduttava. MakeUseOf pian jakaus tapoja kanssa Windows Phone.
Lue Lisää

, jolloin satoja ihmisiä oli pakko valittaa.

Nyt Windows Phone on todella kuollut, ja tällä kertaa se on virallista…

Microsoft Lopettaa Tukee Windows Phone 8.1

Microsoft lopetti tuen Windows Phone 8.1-11. heinäkuuta 2017. Windows Phone 8.1 jakaa tämän kuoleman tasalla monia muita vanhempi ja hämäriä tuotteita, kukaan ei välitä, kuten Microsoft Identity Lifecycle Manager 2007: n, Microsoft ProClarity Analytics Server 6.3, ja Microsoft Visual SourceSafe 2005 Standard Edition. Joista yksikään ei kukaan on koskaan edes kuullut.

Maallikon termein Microsoft päättyy tuki Windows Phone 8.1 tarkoittaa, että on “ei uusia päivitykset, muu kuin tietoturva päivityksiä, vapaa tai maksettu avustettu tuki-tai online teknisen sisällön päivitykset”. Mikä tarkoittaa olet omillasi, jos jotain menee pahasti pieleen.

Kun se on nyt virallista, useimmat asiantuntijat julisti Windows Phone kuollut

Windows Phone On Kuollut, Amazon Rakentaa Spotify-Tappaja… [Tech News Digest]

Windows Phone On Kuollut, Amazon Rakentaa Spotify-Tappaja… [Tech News Digest]
Windows Phone-myynti on naurettavan pieni, Amazonin on huhuttu olevan kohdistaminen Spotify, Apple muistelee 12 vuotta-arvoinen adapterit, Netflix tukkeutuu Indonesiassa, ja Angry Birds-Elokuvan koko komeudessaan.
Lue Lisää

jo aikoja sitten. Se on harmi, sillä useimmat Microsoft-powered älypuhelimet luonnossa ovat edelleen käynnissä, Windows Phone 7, Windows Phone 8 tai Windows Phone 8.1. Joista yksikään ei ole tuettu enää.

Eteenpäin ja Ylöspäin Windows 10 Mobile

Niin, Windows Phone on kuollut, kauan eläköön Windows 10 Mobile, ehkä?

Valitettavasti jopa Windows 10 Mobile

Miksi Sinun Pitäisi Päivittää Windows 10 Mobile ja Miten Tehdä Se

Miksi Sinun Pitäisi Päivittää Windows 10 Mobile ja Miten Tehdä Se
Windows 10 Mobile on vihdoin julkistettu. Jos puhelimesi ei tue, sinun pitäisi päivittää. Tässä on kaikki mitä tarvitsee tietää päivität Windows Phone 8.1-version Windows 10 Mobile.
Lue Lisää

ainoastaan ylpeilee vähäinen osuus matkaviestinnän markkinoilla. Joten Microsoft on edellinen yritys voittaminen saattaa Android ja iOS on kuollut, ja sen nykyinen yritys on hengityskoneessa. Ehkä Microsoftin pitäisi vain kiinni tietokoneissa.

Onko sinulla oma Windows Phone-puhelin? Jos niin, oletko vaivautunut Microsoft tukemisen lopettaminen on mobiililaitteen käyttöjärjestelmän valinta? Aiotko siirtyä päälle jotain uutta? Jos näin on, se tulee olemaan Windows 10 Mobile, Android, tai iOS? Kerro meille vuonna kommentit alla!