Windows Phone Er Døde Som Microsoft Ender Støtte

0
39

Microsoft har officielt trukket stikket på Windows Phone, der endte alle support for Windows Phone 8.1. Dette betyder, at hvis du stadig bruger en telefon, drevet af windows Phone 8, stk.1, så har du nu hører til i samme lejr som de mennesker, udholdende med også-døde Windows XP

Windows XP Varede Længere End verdenskrige i & II Kombineret

Windows XP Varede Længere End verdenskrige i & II Kombineret
Tror Microsoft er at lade Windows XP dø for tidligt? Er du ikke alene. Mange tror, det er en cash grab. Hvad hvis jeg fortalte dig, at Windows XP er den længste understøttet version af Windows nogensinde?
Læs Mere

.

Vi plejede at skrive om Windows Phone. Vi behandlede det samme som Android og iOS. Og så fandt vi ud af der var ingen at læse de artikler, fordi ingen rent faktisk var ligeglad. Der er indtil erklærede vi Windows Phone døde

MakeUseOf Siger Farvel Til Windows Phone

MakeUseOf Siger Farvel Til Windows Phone
Dette vil være en tårevædet farvel, kammerat, men det er til at ske. MakeUseOf vil snart blive afsked måder med Windows Phone.
Læs Mere

i hundredvis af mennesker, der følte sig tvunget til at klage.

Nu, Windows Phone er faktisk død, og denne gang er det officielt…

Microsoft Stopper Med At Understøtte Windows Phone 8.1

Microsoft endte support for Windows Phone 8.1 11 juli 2017. Windows Phone 8.1 delte denne død date med en række andre ældre og obskure produkter, og ingen bekymrer sig om, herunder Microsoft Identity Lifecycle Manager 2007, Microsoft ProClarity Analytics Server 6.3, og Microsoft Visual SourceSafe 2005 Standard Edition. Intet af, hvad nogen nogensinde har hørt om.

I lægmand ‘ s vilkår Microsoft slutter support for Windows Phone 8.1 betyder, at der vil være “ingen nye sikkerheds-opdateringer, ikke-sikkerhedsrelaterede opdateringer, gratis eller betalt assisteret support, muligheder eller online teknisk indhold, opdateringer”. Hvilket betyder, at du på din egen, selv hvis noget går galt.

Samtidig er det nu officielt, at de fleste kloge hoveder erklæret Windows Phone døde

Windows Phone Er Død, Amazon Bygger Spotify Killer… [Tech News Digest]

Windows Phone Er Død, Amazon Bygger Spotify Killer… [Tech News Digest]
Windows Phone-salget er latterligt små, Amazon rygter om at være rettet mod Spotify, Apple minder om 12 år-til en værdi af omformeren, Netflix bliver blokeret i Indonesien, og Angry Birds-Film i al sin herlighed.
Læs Mere

for mange år siden. Hvilket er uheldigt, da de fleste af de Microsoft-drevne smartphones i naturen er der stadig kører Windows Phone 7, Windows Phone 8 og Windows Phone 8.1. Ingen som er understøttet noget mere.

Fremad og Opad til Windows 10 Mobil

Så, Windows Phone, er død, længe leve Windows 10 Mobil, måske?

Desværre er selv Windows 10 Mobil

Hvorfor Du Bør Opgradere til Windows 10 Mobile og Hvordan du Gør Det

Hvorfor Du Bør Opgradere til Windows 10 Mobile og Hvordan du Gør Det
Windows 10 Mobil er endelig blevet frigivet til offentligheden. Forudsat at din telefon er understøttet, bør du opgradere. Her er alt, hvad du behøver at vide om opgradering fra Windows Phone 8.1 til Windows 10 Mobil.
Læs Mere

kun har en ubetydelig andel af det mobile marked. Så Microsofts tidligere forsøg på at overvinde den kraft af Android og iOS er død, og dens nuværende forsøg på life support. Måske Microsoft skal bare holde sig til computere fra nu af.

Ejer du en Windows Phone? Hvis det er tilfældet, er du generet af Microsoft slutter støtte til dine mobile operativsystem valg? Har du tænkt dig at flytte til noget nyt? Hvis det er tilfældet, vil det være Windows 10 Mobile, Android eller iOS? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!