Windows Phone Är Död Som Microsoft Slutar Stöd

0
103

Microsoft har nu officiellt dragit ur kontakten på Windows Phone, som har upphört all support för Windows Phone 8.1. Detta innebär att om du fortfarande använder en telefon som drivs av windows Phone 8.1 då du nu tillhör samma läger som de människor ihärdig med den också, död Windows XP

Windows XP Varade Längre Än världskrig i & II i Kombination

Windows XP Varade Längre Än världskrig i & II i Kombination
Tror att Microsoft är att låta Windows XP också dö snart? Du är inte ensam. Många tror att detta är en cash grab. Vad händer om jag sa du Windows XP är den längsta versionen av Windows någonsin?
Läs Mer

.

Vi brukade skriva om Windows Phone. Vi behandlade det samma som Android och iOS. Och då insåg vi att ingen läste artiklar, eftersom ingen egentligen brydde sig. Det är tills vi förklarade Windows Phone död

MakeUseOf Säger Adjö Till Windows Phone

MakeUseOf Säger Adjö Till Windows Phone
Detta kommer att bli ett tårfyllt farväl, kamrat, men det måste hända. MakeUseOf kommer snart att vara skilda vägar med Windows Phone.
Läs Mer

vid vilken punkt hundratals människor kände sig tvungen att klaga.

Nu, Windows Phone är faktiskt död, och den här gången är det officiella…

Microsoft Slutar Stödja Windows Phone 8.1

Slutade Microsoft support för Windows Phone 8.1 den 11 juli 2017. Windows Phone 8.1 delade denna död datum med en mängd andra äldre och obskyra produkter som ingen bryr sig om, inklusive Microsoft Identity Lifecycle Manager 2007, Microsoft ProClarity Analytics Server 6.3 och Microsoft Visual SourceSafe 2005 Standard Edition. Inget som någon någonsin har ens hört talas om.

I lekmannatermer Microsoft upphör med stödet för Windows Phone 8.1 innebär att det kommer att vara “inga nya uppdateringar, ej säkerhet, uppdateringar, gratis eller betald assisterad support eller online tekniskt innehåll uppdateringar”. Vilket innebär att du på egen hand, även om något går väldigt fel.

Medan det är nu officiellt, de flesta förståsigpåare förklarade Windows Phone död

Windows Phone Är Död, Amazon Bygger Spotify Killer… [Tech News Digest]

Windows Phone Är Död, Amazon Bygger Spotify Killer… [Tech News Digest]
Windows Phone försäljning är skrattretande små, Amazon-ryktas vara inriktade på Spotify, Apple påminner om 12 år, till ett värde av nätadaptrar, Netflix blir blockerad i Indonesien, och Angry Birds Film i all sin glans.
Läs Mer

evigheter sedan. Vilket är olyckligt, eftersom de flesta av Microsoft-drivna smartphones i det vilda är fortfarande kör Windows Phone 7, Windows Phone 8 och Windows Phone 8.1. Ingen som stöds något mer.

Framåt och Uppåt till Windows 10 Mobil

Så, Windows Phone är död, länge leve Windows 10 Mobil, kanske?

Tyvärr även Windows 10 Mobil

Varför Ska Du Uppgradera till Windows 10 Mobil-och Hur man Gör Det

Varför Ska Du Uppgradera till Windows 10 Mobil-och Hur man Gör Det
Windows 10 Mobil har äntligen kommit ut till allmänheten. Förutsatt att din telefon stöder, du bör uppgradera. Här hittar du allt du behöver veta om hur du uppgraderar från Windows Phone till Windows 8.1 10 Mobil.
Läs Mer

bara har en försumbar andel av den mobila marknaden. Så Microsofts tidigare försök till att övervinna de kan för Android och iOS är död, och dess nuvarande försök är vid liv. Microsoft kanske bara borde hålla sig till datorer från och med nu.

Äger du en Windows Phone-telefon? Om så är fallet, är du störd av Microsoft upphör med stödet för din mobila operativsystem val? Är du på väg att flytta till något nytt? Om så är fallet, kommer det att vara Windows-10 Mobil, Android eller iOS? Vänligen låt oss veta i kommentarerna nedan!