Varför Det är Dags att Prova Diablo 3 och Ökningen av Necromancer

0
143

Har du ett kliar för dråpet horder av onda hantlangare? Vad sägs om att samla in massor av loot i en episk dungeon crawling-äventyr?

Om du bara svarade “Ja” till den ovan nämnda frågor, då Diablo 3 är ett spel som skulle vara rätt dig perfekt.

Diablo 3 kom ursprungligen ut år 2012

Varför jag älskar Diablo 3 & Kan inte Sluta Spela Det

Varför jag älskar Diablo 3 & Kan inte Sluta Spela Det
Dammet har slutligen bosatte sig på Diablo 3. När det kom ut, det var galet. Error 37 var händer överallt och jag kände mig lycklig om jag ens kunde få in och spela…
Läs Mer

för PC/Mac

Kan Din Dator Köra Diablo 3? Låt oss Ta Reda på [MUO Gaming]

Kan Din Dator Köra Diablo 3? Låt oss Ta Reda på [MUO Gaming]
Blizzard spel är kända för sin cartoonish, hög färg art-stil. Genom att fokusera på karaktär och nivå design företaget kan göra nya 3D-titlar som är attraktiva, men också relativt lätt att köra. Spelare ibland…
Läs Mer

(konsol-versioner som kom senare), och följdes upp i 2013 genom den enorma Reaper Själar expansion. Det har varit massor av uppdateringar och patchar

Varför Diablo 3 ‘Loot 2.0″ Patch Som Gör Spelet Awesome

Varför Diablo 3 ‘Loot 2.0″ Patch Som Gör Spelet Awesome
Den genomsnittliga utvecklare har gett upp och börjat arbetat på Diablo 4, men Blizzard är ingen genomsnittet utvecklare.
Läs Mer

under de senaste åren som har hållit spelet intressant med end-game content. Medan många frågor som plågat den första utgåvan

4 Saker Som Irriterar Mig Verkligen Om Diablo 3 [MUO Gaming]

4 Saker Som Irriterar Mig Verkligen Om Diablo 3 [MUO Gaming]
Förra veckan talade vi om Diablo 3, och några av de fantastiska saker som jag älskar med det. Denna vecka kommer jag att ha att doppa min tå in i den mörka sidan. Efter alla,…
Läs Mer

den nuvarande versionen av Diablo 3 spelar på ett helt annat sätt. Det är nästan ett helt annorlunda spel från sin version.

Varför är vi här talar om ett spel som är flera år gammal? Eftersom Blizzard äntligen släppt Ökningen av Necromancer DLC Pack, som tillsammans med Diablo 3: Eviga Insamling för PlayStation 4 och Xbox.

Komplett Paket

Om du har kvar att uppleva den intensiva insatser av Diablo 3 och du har en PlayStation 4 eller Xbox, då Diablo 3: Evigt Collection är ett måste. Denna allt-i-ett-edition innehåller Diablo 3: Ultimate Onda Edition och Ökningen av Necromancer, så att du bara behöver för att göra ett köp för att uppleva alla att Diablo 3 nu har att erbjuda.

Diablo 3 Eternal Collection

Vad är det Ultimata Onda Edition? Detta är den konsol-versionen av Diablo 3, som innehåller det ursprungliga spelet, liksom utbyggnaden, Reaper Själar, som innehåller en femte akten, Crusader klass, och Äventyr Läge. Med Adventure-Läget, spelare kan få tillgång till massor av nya end-game content, inklusive Gåvor och Sprickor, så att livslängden förlängs.

Diablo 3: Evigt Samling är tillgänglig på ett speciellt introduktionspris på $39.99 på PlayStation Store och Xbox En Butik. Efter den inledande perioden, spelet kommer att stiga till $59.99.

Ökningen av Necromancer

Necromancers först gjorde sitt framträdande i Diablo 2. De är en favorit karaktär för många på grund av sin förmåga att uppväcka de döda, liksom att kalla och kontrollera varelser för sina egna syften.

Diablo 3 först lanserades med Witch Doctor klass, med liknande mekanik till den gamla Necromancer (liksom Trollkarl och Druid) — men det var inte samma. Spelarna har varit klåda för Necromancer för lite tid nu, och nu klassen är äntligen här (tillsammans med en ny kvinnlig version).

Diablo 3 PS4 Necromancer

Med anledning av Necromancer, spelare få tillgång till den nya Necromancer klass, som är missförstådda mästare av blod, ben, och den mörka konst. Deras kompetens omfattar varierade attacker med ben, novas död, och återuppliva lik och kalla skelett, lik explosioner, svordomar fiender, och dränering livets kraft av fiender.

Om du har en armé av odöda underhuggare att göra din budgivning inte vädjar till er, då jag är rädd att jag inte kan hjälpa dig.

Diablo 3 Rise of the Necromancer Pack

Förutom att Necromancer klass, spelare låsa upp en mängd exklusiva digitala objekt som inte är tillgängliga på annat sätt. Dessa roliga objekt inkluderar:

 • En icke-kampen mot husdjur.
 • Kosmetiska skelett vingar.
 • Necromancer tema Banner Form, Sigil, och Accent.
 • Necromancer stående ram.
 • Vimpel.
 • Två extra kortplatser karaktär.
 • Två extra stash flikar (dock, tyvärr, detta är inte tillgängligt på konsol-versioner

  Diablo 3 För PC Vs. Konsol: Kan 360 Och PS3 Match?

  Diablo 3 För PC Vs. Konsol: Kan 360 Och PS3 Match?
  Release av Diablo 3 för konsoler var, minst sagt oväntat, så mycket så att dess meddelande var faktiskt lite av en besvikelse, som Blizzard ‘ s utseende på ett tidigt Sony PlayStation 4 tryck på konferens…
  Läs Mer

  ).

Ökningen av Necromancer är tillgängliga på flera sätt. På PC – /Mac-versioner, du kan köpa det direkt via de nya i spelet butik framsidan eller från Blizzard Butik. PlayStation 4 och Xbox En spelare kan få det från PlayStation Store eller Xbox En Butik, respektive. DLC kommer att kosta $14.99 på egen hand.

Mer Kul i Patch 2.6.0

Den senaste patchen innehåller också en del nya gratis innehåll som kommer att vara tillgängliga för alla Reaper Själar ägare, oavsett om de köper Ökningen av Necromancer eller inte. Denna patch har de nya Utmaning Klyftor, Höljd Morerna och Tempel för den Förstfödde zoner, liksom Sfärer av Öde (ett konstgjort nät av områden som kan leda till att en spelare i oväntade områden).

Diablo 3 Challenge Rift

Utmaning Klyftor

Utmaning Klyftor är varje vecka statisk versioner av Större Sprickor som har slutförts av en annan spelare. För att göra detta, Blizzard skapar en ögonblicksbild av en Större Rift från spelarens konto. Den ögonblicksbild som innehåller spelarens exakta karaktär, inklusive artiklar, paragon nivåer, färdigheter och redskap. Då ögonblicksbild görs tillgänglig för alla att spela.

Inte bara är spelarens karaktär kopieras exakt, men den Större Rift de avslutade med den särskilda karaktär som är klonade. Vilket innebär att du får samma fiender, stolpar, fängelsehålor och att den ursprungliga spelare gjorde under sin körning. Utmaningen är att försöka slå den ursprungliga spelare, som belönar dig med en vecka satchel full av bounty, crafting material, och Blod Skärvor.

Diablo 3 Challenge Rift

Vad är det som gör Utmaningen Klyftor bra, dock är den fantastisk möjlighet för spelare att prova unika och intressanta byggen. Dessutom kan du prova kombinationer som du skulle normalt aldrig har tänkt på (eller har tid att prova på något annat sätt!).

Allt är rättvist, eftersom alla på lika villkor.

Utmaning Klyftor rotera ut varje måndag. De är ett bra sätt att visa upp dina färdigheter, spel-mästerskap, och klass kunskap. För att slå den ursprungliga spelarens tid på rift, ett måste för att köra rift ett par gånger för att veta layout, fiender, klass och färdigheter, och sedan förbereda sig för ett perfekt utförande.

Som en sida noterar, den 2.6.0 patch krävs för Uppkomsten av Necromancer, så se till att det är installerade först innan du köper DLC.

Några Tips och Tricks för Nybörjare

Nu när du känner till detaljerna i Diablo 3: Evigt Samling och Ökning av Necromancer, där har du ens börjar som en nybörjare?

Spela Stil

För det första, tänk på din spelstil. Tycker du tank? Eller vill du dela ut mer skada per sekund (DPS)? Kanske du föredrar att stava gjutning, eller bara fokus på varierade attacker för att stödja dina vänner? Eller vill du husdjur och undersåtar göra mest av det smutsiga arbetet för dig?

Diablo 3 Character Classes

Om du föredrar tank, med melee vapen och sköldar, då Crusader är ett bra val. Barbarer är en crossover mellan en skrymmande tank och skada återförsäljare, medan en Munkar är en bra mix av både skador och stöd.

Vill fokusera på ren UP? En Guide är ditt bästa val för spell-gjutning och en Demon Hunter är otroligt bra på manöver och utlösa en störtflod av pilarna i deras fiende. Witch Doctor och Necromancer som är bäst för husdjur, liksom slog fiender med försvagande förbannelser och hexcentrics.

Diablo 3 Demon Hunter Paragon

Primära Statistik

När du valt din första klass, se till att du vet den primära stat att fokusera på när det kommer till utrustning. Korsfararna och Barbarer behöver Styrka. Munkar och Demon Jägare behöver Fingerfärdighet. Slutligen, Guider, medicinmän, och Necromancers kräver Intelligens.

Om du är att hitta överlevnad svårt senare i spelet, se till att pumpen poäng till Vitalitet. Det är den näst största stat för alla klasser.

Diablo 3 Demon Hunter Skills

Det är viktigt att lära sig din klass och prova alla dina olåst färdigheter minst en gång du nivå upp till 70. Detta gör att du vet hur att spela din klass genom att hitta kompetens som fungerar bra tillsammans. Dessutom, det hjälper dig att hitta vilken typ av bygga som du vill göra slut spelet. Och när du når 70 och få slut-spelet godsaker, kan du leta efter Rustning Uppsättning objekt och fokus på en build som kretsar kring vad som särskilt Rustning Ställa fungerar.

Medan vi är på ämnet av kompetens, en viktig del av Diablo 3 växla Valfri Läge i alt. Valfri Läge är viktigt, eftersom det låter spelarna karta någon färdighet på någon knapp, så du har full frihet och kontroll över vad som förmåga att använda. Annars, du är ganska begränsat.

Diablo 3 Greater Rift Loot

Förståelse Loot

Diablo 3 är ett spel om alla looten som du hittar. Ett bra tips är att spara allt du hittar, eftersom även om du inte använder det, du kan rädda det till Smeden för mer crafting material. Oavsett om det är grått (trasig), vit (normal), blå (magisk), gul (sällsynt), orange (legendariska) eller grön (set), som du kan rädda det hela för material. Det är därför viktigt att hålla fast vid det tills du kommer tillbaka till stan.

Diablo 3 Demon Hunter Gear

På tal om legender, du hittar en hel del av dessa som du framsteg genom spelet och nivå upp. Se till att använda legendariska föremål när du kan, och se till att samverka med sin speciella egenskap. Dessa särskilda egenskaper brukar öka en klass skicklighet, öka åsamkad skada, eller din överlevnadsförmåga. Men när den legendariska objektet är utklassade av en sällsynt eller en bättre legendariska, var inte rädd för att rädda den.

Ett bra sätt att maximera din karaktär statistik är att uttaget pärlor i dina redskap om det finns en plats tillgänglig. Varje pärla har en unik bonus beroende på vilken typ av redskap det är ansluten till. Till exempel, en smaragd i ett vapen ger en extra kritisk träff chans, ametist i en hjälm tillför vitalitet, rubiner ger styrka, och topas öka intelligens. Ser alltid till redskap med uttag om du kan, eftersom dessa pärlor visa sig vara mycket användbart.

Diablo 3 Stash

Variation Är a och

Om du gillar att spela Diablo 3, kanske du vill prova en mängd olika klasser så småningom, efter att få användas till en. Ibland kommer du att hitta artiklar för en annan klass. Dra nytta av objektet stash (där du kan lagra objekt), eftersom alla tecken som du skapar kan komma åt det här. Plus, alla får mer än tillräckligt med karaktär slots, så vissa tecken kan fungera som mulor för ännu fler objekt lagring.

Även om det verkar vara en hel del tips, det är knappt skrapat på ytan av Diablo 3 som helhet. Det finns många olika sorters fiender som du kommer att stöta på (och chefer kan vara tuff), speciella objekt, arv, Nephalem, Större Klyftor och Utmana Klyftor, Kanai s Kub, förtrollande, olika typer av Treasure Goblins, och mycket mer.

Dessa är bara några bra tips för den som precis har börjat med Diablo 3.

Gå Ut, Nephalem

Diablo 3 är flera år gamla, men det är ett av de spel som håller sin replay värde mycket väl. Även när du har max-nivå tecken för alla klasser, vill du hålla spela tills du har skaffat perfekt redskap (Gamla nivå). Alternativt kan du prova ut nya experimentella bygger… eller bara döda horder av demoner för vissa de-stress tiden.

Jag har spelat Diablo 3 år på både min Mac och PlayStation 4, och det är alltid ett spel som jag återvänder till. Ökningen av Necromancer bara gav mig ännu mer anledning att fortsätta spela.

Har du spelat Diablo 3 innan? Vad är din favorit klass för att spela? Är det “nya” Necromancer class allt som du har hoppats att det skulle vara, med tanke på Necromancers förmågor i Diablo 2? Låt oss veta i kommentarerna!