Samsung aksjer første industrien høyttalere for 2016 utvikler konferanse

0
39

Konferansen vil gi utviklere en første titt på Samsungs kommende mobile, IoT og VR-tech

Registrering for Samsungs 2016 utvikler konferanse, som finner sted neste uke, er nå åpen, med høyttalere fra Cisco, IBM og Enhet og Teknologi som allerede er bekreftet.

Samsung Developer Conference (SDC) vil finne sted fra 27. og 28. April på Moscone West Sentrum, San Francisco. Samsung sa det har stilt opp for mer enn 100 industri høyttalere for å “utdanne, innovere og inspirere deltakerne” gjennom minst 70 økter og keynotes.

Deltakerne vil være i stand til å se Samsungs nyeste innovasjoner på tvers av mange av sine sektorer, inkludert enterprise, tingenes internett (IoT), smart TV, VR, mobil og wearables.

Blant økter, DJ Koh, president for mobile communications business på Samsung Electronics, vil diskutere smarttelefonen maker ‘ s visjon for “koble til fremtiden”. Curtis Sasaki, vice president of Samsungs strategi og innovasjon center, vil dele sine planer for IoT. Og Sang Kim, DIREKTØR for innhold og tjenester for Samsung visual display-business, vil snakke om den nye forretningsmuligheter med Samsung smart-Tv-i 2016.

I mellomtiden Enhet Teknologier administrerende DIREKTØR John Riccitiello, David Kenny, daglig leder av IBM Watson, og Cigna vice president Eric Consolazio, vil dele sine synspunkter på hvordan å innovere for fremtiden.

Utviklere vil også ha muligheten til å få hands-on tid med Samsungs nyeste hardware og software development kit (Sdk).

En full passere til konferansen vil koste deltakere $499 (kr 347) – billigere enn Google I/O ($900) og Apples WWDC ($1,599).

Mer informasjon om konferansen, inkludert billetter og en full liste av økter kan bli funnet på www.sdc2016.com.