Nu Kunt u PayPal Gebruiken om Spullen te Kopen op iTunes

0
62

Apple is eindelijk te spelen mooi met PayPal doordat de gebruikers om PayPal als hun betalingsmethode. Dit betekent dat Apple-fans in 12 landen is het nu mogelijk om met PayPal

Een Inleidende Gids voor PayPal-Accounts En Services

Een Inleidende Gids voor PayPal-Accounts En Services
PayPal biedt de consument veel diensten die u misschien niet bewust van bent-hier is een gids voor het begrijpen van een aantal van de minder bekende opties.
Lees Meer

om te betalen voor aankopen in de App Store, de Apple iTunes en iBooks. Die voorheen niet mogelijk was.

Apple heeft altijd een stevige grip over de betalings methoden die men gebruikt op haar platformen. Dat was slecht nieuws voor PayPal-gebruikers en zelfs nog slechter nieuws voor PayPal zelf. Nu, Apple is afstand te doen van een beetje controle over hoe u betaalt voor de spullen, terwijl genesteld in het Apple ecosysteem…

Het gebruik van PayPal als betalingsmethode

Tot nu toe zijn de enige mensen in staat om via PayPal te betalen voor aankopen op iTunes et al werden AMERIKAANSE gebruikers toegang tot iTunes via de desktop-app. Nu, Apple is het uitbreiden van de ondersteuning zodat iedereen in 12 landen kunt PayPal gebruiken om te betalen voor aankopen op hun iPhone, iPad, iPod Touch, Mac of PC.

De 12 landen zijn de VS, het verenigd koninkrijk, Canada, Mexico, Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Israël, Italië, Nederland en Spanje. Niet alleen kunt u PayPal gebruikt worden om te betalen voor apps en media, maar het kan ook worden gebruikt om te betalen voor abonnementen, zoals de Apple Music

10 Essentiële Apple Muziek Tips wat Je Echt Moet Weten

10 Essentiële Apple Muziek Tips wat Je Echt Moet Weten
Sinds de lancering in 2015, Apple Muziek heeft een lange weg afgelegd baby. Helaas, het is nog steeds niet de makkelijkste en meest intuïtieve service in de vingers te krijgen. Dat is waar we komen…
Lees Meer

en iCloud

Beter Dan iCloud? 6 Superior Cloud-Diensten voor Apple Gebruikers

Beter Dan iCloud? 6 Superior Cloud-Diensten voor Apple Gebruikers
In sommige opzichten, de dingen die ervoor zorgen dat Apple een dergelijke grote hardware en software bedrijf het slecht in de cloud.
Lees Meer

.

Het toevoegen van PayPal als betalingsoptie is heel eenvoudig. Ga naar het menu instellingen op uw apparaat, kunt u uw Account Instellingen, selecteer PayPal als een nieuwe betaalmethode, en log in op uw PayPal-rekening. Als u deze instelt als de standaard voor alle toekomstige betalingen door PayPal.

De financiering van het Apple Ecosysteem

Dit lijkt een kleine verandering, maar het is belangrijk om twee redenen. 1. Het opent een nieuwe inkomstenstroom voor PayPal, die eerder werd geblokkeerd voor de financiering van het Apple ecosysteem

Ontsnappen aan de iCloud: het Verlaten van Apple ‘ s Ecosysteem Achter

Ontsnappen aan de iCloud: het Verlaten van Apple ‘ s Ecosysteem Achter
U hebt geïnvesteerd in iOS. Uw gegevens vastgebonden in iCloud, uw e-mail in uw Apple e-mail account. Hoe bent u van plan om te ontsnappen aan de iCloud en uw gegevens ecosysteem-onafhankelijk?
Lees Meer

. 2. Het suggereert dat Apple bereid is tot het afstaan van de controle, indien zij van mening is dat de voordelen opwegen tegen de nadelen.

We zouden een gevaar denk dat Apple denkt dat dit zal meer mensen aanmoedigen om spullen te kopen in de iTunes store en de App Store. Zelfs als PayPal heeft het potentieel om zakelijke afstand van Apple ‘ s eigen Apple Betalen. Dus het voordeel van het aansluiten van meer mensen in het ecosysteem van de noordzee opweegt tegen de nadelen.

Heeft u regelmatig spullen kopen uit iTunes en de App Store? Zo ja, welke betaalmethode heb je gebruikt tot nu toe? Bent u kans om over te schakelen naar het gebruik van PayPal zodra de optie beschikbaar is? Zo ja, waarom? Indien niet, waarom niet? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Image Credit: fdecomite via Flickr