Krijg een Heads-Up op de Cutting-Edge Tech Met Microsoft ‘ s Nieuwe Podcast

0
55

Het is niet altijd gemakkelijk is om te zoeken naar podcasts die u wilt beluisteren, vooral die over technologie. Het lijkt komedie

10 Komedie Podcasts Gegarandeerd om U te laten Lachen hardop

10 Komedie Podcasts Gegarandeerd om U te laten Lachen hardop
Komedie podcasts kan zeer onderhoudend. Of u nu met de auto naar het werk of voor het schoonmaken van uw appartement, deze komedie podcasts zijn er zeker van om je laughing out loud.
Lees Meer

en criminaliteit

8 Fascinerende Echte Misdaad Podcasts Beter Dan De Seriële

8 Fascinerende Echte Misdaad Podcasts Beter Dan De Seriële
Als je genoten hebt van het luisteren naar Serieel, die we hebben gevonden wat ook goed onderzocht en binge-waardig true crime podcasts om uw verlangen te voldoen voor een goede onderzoeksjournalistiek.
Lees Meer

zijn de twee vogue genres van de podcast wereld op dit moment.

Dus als een verse podcast komt langs, het is zeker te pakken onze aandacht — en de nieuwe .toekomst podcast van Microsoft heeft precies dat gedaan. Als u houdt van tech-talk, het zal u niet teleurstellen. Ik beloof het.

Wacht, Microsoft Maakt Podcasts?

Ja! Het lijkt erop dat de tech-gigant is niet uitsluitend gericht op het maken van besturingssystemen en het verzamelen van zo veel van uw gegevens

Privacy-en Windows-10: Uw Gids voor Windows Telemetry

Privacy-en Windows-10: Uw Gids voor Windows Telemetry
Met de komst van de Windows-10 Creator Update, Microsoft lijkt te hebben besloten om meer transparant te zijn over hun data te verzamelen activiteiten. Het vinden van hoe veel verzameld, en wat u kunt doen.
Lees Meer

mogelijk.

Terwijl een aantal van de vennootschap, ontwikkelaars en onderzoekers hebben gepubliceerd Microsoft-branded podcasts in het verleden, ze waren niet verbonden met Roermond. Het is het eerste officiële uitstapje in de podcast wereld gebeurde in het begin van 2017 bij de lancering van de Windows Insider Podcast.

De podcast was een doorslaand succes, dat wordt geprezen door de gebruikers in de Insider Programma. De nieuwe .toekomst podcast is een tweede officiële venture, maar deze keer Microsoft-producten zijn niet de focus.

Wat is .toekomst Over?

De podcast is een resultaat van een samenwerking tussen Microsoft Verhaal Labs, technologie reporter Cristina Quinn, Gimlet en Creatief. Zoals de naam al doet vermoeden, de bron van het materiaal is de technologieën van de toekomst. Hier is hoe de makers beschrijven hun show:

“De toekomst is niet willekeurig; het is het resultaat van de keuzes die wij nu maken. Keuzes over hoe wij denken, werken, communiceren en leren. .toekomst [is] een nieuwe podcast over de technologie van morgen en hoe het zal invloed hebben op de volgende generaties. De show is voorzien van gesprekken op de meest transformerende technologieën van onze tijd, van kunstmatige intelligentie om Minecraft te cyber security.”

Eerste recensies waren overwegend positief. Het heeft een waardering van vijf sterren op iTunes na de eerste drie afleveringen.

Als je je wilt inschrijven, kunt u vinden in de iTunes-Map of door het gebruik van de RSS – link. De eerste aflevering werd uitgezonden op 28 juni, dus zorg ervoor dat u het downloaden van de oude afleveringen van het eerste.

Die technologie podcasts heb je abonnement? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Image Credit: KP Foto via Shutterstock