Hvorfor er Det Tid til at Prøve Diablo 3 og The Rise of the Necromancer

0
94

Har du en klør for at dræbe horder af onde håndlangere? Hvordan om at indsamle et ton af rovet i en episke dungeon crawling eventyr?

Hvis du blot svaret “Ja” til ovenstående spørgsmål, så er Diablo 3 er et spil, der ville være lige noget for dig gyde.

Diablo 3, som oprindeligt kom ud i 2012

Hvorfor jeg elsker Diablo 3 Og jeg Kan ikke Stoppe med at Spille Det

Hvorfor jeg elsker Diablo 3 Og jeg Kan ikke Stoppe med at Spille Det
Støvet har endelig afgjort på Diablo 3. Når det kom ud, tingene var skør. Fejl 37s blev sker over det hele, og jeg følte mig heldig, hvis jeg selv kunne komme ind og spille…
Læs Mere

til PC/Mac

Kan Din Computer Køre Diablo 3? Lad os Finde Ud af [MUO Gaming]

Kan Din Computer Køre Diablo 3? Lad os Finde Ud af [MUO Gaming]
Blizzard spil er kendt for deres cartoonish, høj farve-art stil. Ved at fokusere på karakteren og omfanget design virksomheden kan lave nye 3D-titler, der er attraktiv, men også forholdsvis let at køre. Spillere nogle gange…
Læs Mere

(konsol versioner kom senere), og blev fulgt op i 2013 af de store Reaper af Sjæle ekspansion. Der har været masser af opdateringer og patches

Grunden Til, At Diablo 3 ‘Loot 2.0’ Patch Gør Spillet Awesome

Grunden Til, At Diablo 3 ‘Loot 2.0’ Patch Gør Spillet Awesome
Den gennemsnitlige ville udvikleren har givet op og begyndte arbejdet på Diablo 4, men Blizzard er ingen gennemsnitlige udvikler.
Læs Mere

i de sidste par år, der har holdt spillet interessant med end-game indhold. Mens mange spørgsmål, der har plaget den første udgivelse

4 Ting, Der Virkelig Irritere Mig Om Diablo 3 [MUO Gaming]

4 Ting, Der Virkelig Irritere Mig Om Diablo 3 [MUO Gaming]
I sidste uge talte vi om Diablo 3, og nogle af de fantastiske ting, som jeg elsker ved det. I denne uge, er jeg nødt til at dyppe mine tæer i den mørke side. Efter alle,…
Læs Mere

den nuværende version af Diablo 3 spiller helt forskelligt. Det er næsten et helt anderledes spil fra sin oprindelige version.

Hvorfor er vi her taler om et spil som er flere år gamle? Fordi Blizzard endelig udgivet i Anledning af Necromancer-DLC-pakken, sammen med Diablo 3: Evige Indsamling til PlayStation 4 og Xbox.

Komplet Pakke

Hvis du endnu ikke har oplevet den intense handling i Diablo 3, og du har en PlayStation 4 og Xbox, så er Diablo 3: Evige Samling er et must. Denne alt-i-én udgave indeholder Diablo 3: Ultimate Onde Udgave og en Stigning i antallet af Necromancer, så du behøver kun at foretage et køb til at opleve alt det, Diablo 3 nu har at tilbyde.

Diablo 3 Eternal Collection

Hvad er den Ultimative Onde Udgave? Dette er den konsol version af Diablo 3, der indeholder det oprindelige spil samt udvidelse, Reaper af Sjæle, som omfatter en femte akt, Crusader klasse, og Adventure-Mode. Med Adventure-Mode, spillere kan få adgang til et væld af nye end-game indhold, herunder Dusører og Kløfter, så levetiden forlænges.

Diablo 3: Evige Samling er tilgængelig på en speciel introduktions-pris af $39.99 på PlayStation Store og Xbox Én Butik. Efter den indledende periode, spillet vil stige til $59.99.

Stigningen af Necromancer

Necromancers først gjort sit udseende i Diablo 2. De er en favorit karakter for mange på grund af deres evne til at oprejse de døde, samt at indkalde og styre skabninger til deres egne formål.

Diablo 3 blev lanceret med Witch Doctor klasse, med samme mekanik til den gamle Åndemaner (såvel som Troldmand og Druid) — men det var ikke det samme. Spillere har været kløe til Necromancer i et stykke tid nu, og nu er den klasse, der er her endelig (sammen med en ny kvindelig version).

Diablo 3 PS4 Necromancer

Med Fremkomsten af Necromancer, spillerne få adgang til den nye Necromancer klasse, der er misforstået førere af blod, knogler, og den mørke kunst. Deres færdigheder omfatter varierede angreb med knogle, novas af død, at genoplive lig og tilkalde skeletter, lig eksplosioner, forbandede fjender, og dræner livet kraft af fjender.

Hvis det at have en hær af udøde håndlangere til at gøre din budgivning ikke appellere til dig, så er jeg bange for, at jeg ikke kan hjælpe dig.

Diablo 3 Rise of the Necromancer Pack

I tillæg til Necromancer klasse, kan spillere låse op for et væld af eksklusive digitale elementer, der ellers ikke er til rådighed. Disse sjove elementer omfatter:

 • En ikke-bekæmpelse af pet.
 • Kosmetiske skelet vinger.
 • Necromancer tema Banner Form, Segl og Accent.
 • Necromancer portræt billede.
 • Vimpel.
 • Yderligere to character slots.
 • Yderligere to stash faner (det er dog, desværre, dette er ikke tilgængeligt på konsol versioner

  Diablo 3 Til PC Vs. Konsol: Kan De 360 Og PS3 Kampen Op?

  Diablo 3 Til PC Vs. Konsol: Kan De 360 Og PS3 Kampen Op?
  Udgivelsen af Diablo 3 til konsoller var, for at sige det mildt uventet; så meget, at meddelelsen var faktisk lidt skuffende, da Blizzard ‘ s udseende i en tidlig Sony PlayStation 4 tryk på konferencen…
  Læs Mere

  ).

Stigningen af Necromancer er tilgængelig på flere måder. På PC ‘ en/Mac-versioner, kan du købe den direkte gennem den nye in-game butik foran eller fra Blizzard Shop. PlayStation 4 og Xbox spillere kan få det fra PlayStation Store eller Xbox, En Butik, hhv. DLC vil koste $14.99 på sin egen.

Mere Sjov i Patch 2.6.0

Den nyeste patch indeholder også nogle nye gratis indhold, der vil være til rådighed for alle Reaper af Sjæle ejere, uanset om de køber Anledning af Necromancer eller ikke. Denne patch er udstyret med den nye Udfordring, Kløfter, Indhyllet Moser og Templet for den Førstefødte zoner, samt en Verden af Skæbne (en kunstig maske af zoner, der kan medføre, at en spiller i uventede områder).

Diablo 3 Challenge Rift

Udfordring Kløfter

Udfordring Kløfter ugentlige statiske udgaver af Større Kløfter, som er blevet udfyldt af en anden spiller. For at gøre dette, Snestorm skaber et øjebliksbillede af en Større Rift fra spillerens konto. Øjebliksbilledet indeholder spillerens nøjagtige karakter, herunder elementer, paragon niveauer, færdigheder og redskaber. Derefter, det billede er stillet til rådighed for alle at spille.

Det er ikke kun spillerens karakter kopieret præcis, men den Større Rift de afsluttet med, at særlige karakter er klonede. Betyder, at du får de samme fjender, pyloner, og dungeons, at den oprindelige spiller ikke under deres løb. Udfordringen er at forsøge at slå den oprindelige spillerens tid, som belønner dig med en ugentlig skoletaske fuld af bounty, crafting materialer, og Blod Skårene.

Diablo 3 Challenge Rift

Hvad gør Udfordringen Kløfter stor, selv om, er det en fantastisk mulighed for spillerne til at prøve unikke og interessante opbygninger. Desuden er, du kan prøve kombinationer, du normalt aldrig ville have tænkt på (eller har tid til at prøve det modsatte!).

Alt er rimeligt også, da alle er på et niveau spiller felt.

Udfordring Kløfter rotere ud hver mandag. De er en fantastisk måde at vise dine færdigheder, spil mesterskab, og klassen viden. For at slå den oprindelige spillerens tid på den splittelse, man bliver nødt til at køre rift et par gange at vide, layout, fjender, klasse og færdigheder, og så forberede sig til en fejlfri udførelse.

Som en side bemærkning, den 2.6.0 patch er nødvendig for Fremkomsten af Necromancer, så sørg for, at der er installeret først, før du køber DLC.

Nogle Begynder Tips og Tricks

Nu, at du kender detaljerne i Diablo 3: Evige Indsamling og Fremkomsten af Necromancer, hvor du selv begynder som en newbie?

Spille Stil

Første, tror på din spillestil. Kan du lide optankning? Eller har du uddele mere skade per sekund (DPS)? Måske foretrækker du spell-casting, eller bare fokusere på varierede angreb til at støtte dine venner? Eller ønsker du et kæledyr, og håndlangere gøre det meste af det beskidte arbejde for dig?

Diablo 3 Character Classes

Hvis du foretrækker optankning, ved hjælp af melee våben og skjolde, så Crusader er et godt valg. Barbarerne er en crossover mellem en velnæret tank og skader forhandler, mens en Munke er en god blanding af både skader og støtte.

Ønsker at fokusere på ren DPS? Guiden er dit bedste valg til spell-casting og en Demon Hunter er utrolig god til at manøvrere og udløse en byge af pile i deres fjende. Witch Doctor, og Necromancer er bedst til kæledyr, såvel som slog fjender med invaliderende forbandelser og hexes.

Diablo 3 Demon Hunter Paragon

Primær Statistik

Når du har hentet din første klasse, sørg for du kender den primære stat til at fokusere på, når det kommer til udstyr. Korsfarerne og Barbarer har brug for Styrke. Munke og Demon Hunters skal Fingerfærdighed. Endelig, Troldmænd, heksedoktorer, og Necromancers kræver Intelligens.

Hvis du finder overlevelse svært senere i spillet, så sørg for at pumpen point til Vitalitet. Det er den anden mest vigtige stat for alle klasser.

Diablo 3 Demon Hunter Skills

Det er vigtigt at lære din klasse og prøve alle dine ulåst færdigheder, mindst en gang, som du niveau op til 70. Dette gør at du ved, hvordan at spille din klasse ved at finde færdigheder, som fungerer godt sammen. Desuden hjælper det dig med at finde ud af, hvad slags bygge, du ønsker at gøre til ende-spil. Og når du fylder 70 og få den endelige spil godbidder, du kan kigge efter Rustning Sæt elementer og fokusere på en opbygning, der kredser omkring, hvad det bestemt Armor Set ikke.

Mens vi arbejder på emnet færdigheder, en vigtig del af Diablo 3 er at skifte Valgfag-Tilstand i valg. Elektiv Funktion er vigtig, da det giver spillerne mulighed for at kortlægge en færdighed til en knap, så du har fuld frihed og kontrol over, hvilke evner du skal bruge. Ellers, du er ret begrænset.

Diablo 3 Greater Rift Loot

Forståelse Loot

Diablo 3 er et spil, alle om plyndre dig med at finde. Et godt tip er at gemme alt, hvad du finder, fordi selv hvis du ikke bruger det, kan du redde det hos Smeden for mere crafting materialer. Uanset om det er grå (brudt), hvid (normal), blå (magisk), gul (sjælden), orange (legendarisk) eller grønne (set-punkt), du kan redde det hele for materialer. Det er derfor vigtigt at holde på det, indtil du kommer tilbage til byen.

Diablo 3 Demon Hunter Gear

Apropos legendaries, du vil finde en masse af disse, som du fremskridt gennem spillet og level-up. Sørg for at bruge legendariske produkter, når du kan, og sørg for, at synergieffekter med sin særlige ejendom. Disse særlige egenskaber normalt styrke en class skill, øge skade, eller din overlevelsesevne. Men når den legendariske punkt på dagsordenen er overgået af en sjælden eller en bedre legendariske, skal du ikke være bange for at redde det.

En fantastisk måde at maksimere din figurs statistik er til socket perler i dit gear hvis der er en slot til rådighed. Hver perle har en unik bonus afhængig af, hvilken slags gear, det er socketed ind. For eksempel, en smaragd i et våben, der giver en ekstra critical hit chance for, ametyst i en hjelm tilføjer vitalitet, rubiner giver styrke, og topas øge intelligens. Se altid efter, gear med stikkontakter hvis du kan, fordi disse perler vise sig at være ganske nyttigt.

Diablo 3 Stash

Sort Er den Spice

Hvis du nyder at spille Diablo 3, så er du måske ønsker at afprøve en række klasser til sidst, efter at vænne sig til. Nogle gange, vil du finde ting til en anden klasse. Drage fordel af elementet stash (hvor du kan gemme elementer), fordi alle de tegn, du opretter, kan få adgang til denne. Plus, alle får mere end nok karakter slots, så nogle tegn, der kan fungere som muldyr for endnu mere item opbevaring.

Mens dette synes at være en masse tips, det er næsten ikke ridse overfladen af Diablo 3 som helhed. Der er mange forskellige fjende typer, som du vil støde på (og chefer kan være svært), særlige poster, dusører, Nephalem, Større Kløfter og Udfordring Kløfter, Kanai s Cube, fortryllende, forskellige typer af Treasure Goblins, og meget mere.

Disse er blot nogle gode tips for enhver, der blot starter ud med Diablo 3.

Gå Frem, Nephalem

Diablo 3 er flere år gamle, men det er et af de spil, der holder replay værdi meget godt. Selv når du har max-level tegn for alle klasser, du ønsker at holde med at spille, indtil du har opnået den perfekte gear (Gamle niveau). Alternativt kan du prøve nye eksperimentelle bygger… eller bare dræbe horder af dæmoner for nogle af de-stress tid.

Jeg har spillet Diablo 3 år på både min Mac og PlayStation 4, og det er altid et spil, som jeg vender tilbage til. Stigningen af Necromancer er bare gav mig endnu mere grund til at fortsætte med at spille.

Har du spillet Diablo 3 før? Hvad er dit favorit-klasse til at spille? Er det “nye” Necromancer klasse alle, at du har håbet, det ville være, i betragtning af Necromancers evner i Diablo 2? Lad os vide i kommentarerne!