Hvordan til at Bygge et Trådløst Hjem Sikkerhed Kamera System Ud Af Gamle Smartphones

0
65

Disse dage, er at opbygge et trådløst hjem sikkerhed kamera system er egentlig ikke en så stor del, især hvis du har det rigtige udstyr. Trådløse IP-webcams er ideelle, fordi de kan være placeret hvor som helst i huset, og de behøver ikke at være tilsluttet til en computer. Men hvis du ikke har nogen trådløse kameraer, gamle smartphones arbejde lige så godt. Husk dog, ethvert hjem sikkerhed system, hvad enten selv eller kommercielle måske ikke være så sikker som din mening

Sikkerhed I Hjemmet Systemer Kan Ikke Være Så Sikker Som Du Tror

Sikkerhed I Hjemmet Systemer Kan Ikke Være Så Sikker Som Du Tror
Her tager vi et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige smart home security hacks – at udforske, hvad der skete og hvorfor det skete.
Læs Mere

.

Det er, at skabe netop sådan en trådløs overvågning ikke bruges i et trådløst netværk ved hjælp af webcams, men trådløs smartphones. Fortrinsvis gamle, slidte smartphones for et par generationer tilbage, at du kan sidde i dit soveværelse kommodeskuffe efter opgradering til den nyeste og bedste telefon eller tablet.

Det er virkelig et spild, er det ikke? Måske er din kone, der handles i hendes første generation af iPhone til den nyeste model, med et bedre kamera. Måske, ligesom mig, har du stadig hang på, at gamle Android du har købt et årti siden. Det var temmelig cool på den tid, men nu er det, der tjener som et støvfilter på den øverste hylde i dit skab.

Nå, jeg inviterer dig til at samle op på alle disse såkaldte “ubrugelig” smartphones, og overveje at følge trinnene i denne artikel til at omdanne dem til trådløse enheder webcam

Hvordan til at Bruge Din Smartphone som et Webcam til Din Computer

Hvordan til at Bruge Din Smartphone som et Webcam til Din Computer
Mangler et webcam? Brug din Android-enhed som et webcam til din computer!
Læs Mere

som du kan bruge til at bygge din egen hjem surveillance network gratis.

At Vælge Den Rigtige Trådløse Webcam App

Den sværeste del om at bygge din egen hjem sikkerhed system

Byg Din Egen DIY Hjem Sikkerhed System med Sms-Beskeder

Byg Din Egen DIY Hjem Sikkerhed System med Sms-Beskeder
At opbygge en DIY security system med en Arduino er en fantastisk måde at lære mere om teknologi, så hvorfor ikke lave et sikkerhedssystem, der sender en sms-besked, når det registrerer bevægelse?
Læs Mere

er nok bare at finde den rigtige app til den gamle telefon. Den dårlige nyhed er, at for de fleste almindelige telefoner (dumbphones), du er ikke sandsynligt, at finde en god løsning, selv om det er en kameratelefon. Men hvis det er en gammel smartphone der kører Android eller iOS, og har Wi-Fi-kapacitet, odds er temmelig godt, der er en gammel app derude, der kan gøre det til et IP-kamera.

Af hensyn til denne artikel, besluttede jeg mig for at bruge et populært, gratis app, der fungerer på de fleste ældre Android-enheder, kaldet BL IP-Kamera. Enhver app, der forvandler din telefon til en IP-kamera vil fungere fint selv.

Med BL IP-Kamera, skal du blot starte programmet, skal du rulle til bunden, og klik på Start kamera.

Du ønsker måske at give det et sigende navn. For eksempel da denne telefon blev pegede ud af vinduet på gården, jeg kaldte det “baghave”.

Standardindstillingerne er allerede temmelig meget sat op på den måde, at du havde brug for dem til at være, hvis du ønsker at holde telefonen fungerer som en IP webcam

Brug Din iPhone som en Webcam: Her er Hvordan

Brug Din iPhone som en Webcam: Her er Hvordan
Vidste du det er muligt at bruge din iPhone som en webcam? Du kan bruge den som en baby monitor, et pet at overvåge, eller endda sikkerhed kamera.
Læs Mere

24 timer om dagen, men du måske ønsker at gøre sikker på, at muligheden for at oprethold Wi-Fi under dvale -> Altid aktiveret, så telefonen fortsætter med streaming på ubestemt tid.

Uanset hvilken smartphone du bruger, og uanset hvilken app du bruger, til at sætte IP webcam funktion, vil det give dig en IP-adresse og port til din nye trådløse webcam til højre på skærmen, når det er streaming. Hvis ikke på selve skærmen, kan du typisk finde udsendelsen IP-adresse i indstillingerne.

Placere Din Smartphones

Placering sager. Da disse er smartphones, du er nødt til at være sikker på, at den placering, hvor du har sat det op er i nærheden af en stikkontakt. Normalt windows er, så hvis du prop kameraet på et vindue vindueskarm, som jeg har gjort her, det fungerer ganske godt.

Hvis du ikke har et vindue med et rart sted at kile telefonen, mens pegede i retning af det område, du ønsker at overvåge, andre muligheder er at bruge 3M montering strips til at fast holde telefonen mod vinduet. En anden løsning er at købe en sugekop baseret bil smartphone holder

At købe en Ny Smartphone? Alt Det Tilbehør, Du (Sandsynligvis) har Brug for

At købe en Ny Smartphone? Alt Det Tilbehør, Du (Sandsynligvis) har Brug for
Din nye telefon ankommet. Det er skinnende, ædle, og fyldt med muligheder. Det sidder alene, ledsaget af en fælles oplader, og lidt andet — men det er ikke fair på din nye smartphone.
Læs Mere

og bruge den til at anbringe telefonen til vinduet. Disse virker fantastisk, fordi du kan vinkle kameraet i den retning, du ønsker.

Når du har aktiveret hver af dine telefoner og placeret dem i hele huset til at overvåge forskellige vinduer (udvendig) eller værelser (inde), er du klar til at oprette din PC-baseret overvågning station.

Oprettet den IP Kamera Overvågning Station

For at opsætte overvågning station, jeg kan faktisk godt lide, at en app kaldet ContaCam, fordi det har eksisteret i et stykke tid og opdateres hyppigt. Skaberen tilbyder app ‘ en, og alle opdateringer til helt gratis, så kan du hjælpe med at holde det kørende med mindst tilbyder en donation. Softwaren er virkelig nem at bruge, hurtig at sætte op, og arbejder med langt færre begrænsninger end de fleste andre “gratis” udgaver af premium webcam overvågning programmer

Log Dit Hjem Aktivitet Med Google Ark og USB-Kameraer

Log Dit Hjem Aktivitet Med Google Ark og USB-Kameraer
Hvis du har et USB-kamera og en computer, du allerede har alt hvad du behøver for at oprette en billig motion detection system.
Læs Mere

.

Når du første gang starter ContaCam, skal du blot klikke på Capture menupunkt, og vælg Netværk.

Udfylde IP-oplysninger fra IP webcam app, du bruger på din smartphone. “Andre Kamera (HTTP motion jpeg)” er, hvad der virker for de fleste smartphone IP webcam apps, selv om nogle kan bruge snapshots, så du måske nødt til at prøve og se, hvad der fungerer.

Når jeg har tilføjet alle tre smartphones til mit hjem sikkerhed system, her er hvad desktop program, der ligner.

Hjemmesiden for ContaCam nævner ikke noget kamera grænser, så jeg antager, du er kun begrænset af dit system ressourcer og plads på skærmen

Alt For Meget Plads På Skærmen? 6 Måder At Bruge Flere Skærme Mac Setup

Alt For Meget Plads På Skærmen? 6 Måder At Bruge Flere Skærme Mac Setup
Så du indstille din Mac op med en anden skærm, som var virkelig spændende – men nu har du ingen idé om, hvad de skal gøre med al den plads.
Læs Mere

.

ContaCam Funktioner

Jeg kan lide IP kamera overvågning software, hvor opsætningen er ikke nær så følsomme eller kompliceret som alle de andre overvågning software-værktøjer derude. Det er vidunderligt nemme at sætte op, og når du gør det der er en masse af de tilgængelige redskaber til at indfange billeder, levende video, motion detection, og meget mere.

Alt du behøver at gøre er klik på “Snapshot” – ikonet i bunden af et af live video feeds for at fange et billede skærmbillede af den video.

Du kan også klikke på Indstillinger – ikonet for nogen af kameraer og klikke på Snapshot – fanen for at se nogle af de funktioner, der findes for at tage live-billede snapshots.

Du kan For eksempel space apart flere billeder en eller flere sekunder, kan du planlægge en række snapshots til automatisk at få fanget i løbet af en bestemt tidsperiode, og du kan endda oprette en forbindelse til en FTP-server, hvor du måske ønsker at losse disse filer og få adgang til dem på afstand.

Du har også motion detection funktioner

10 Smarte Måder Bevægelsesdetektorer Kan Forbedre Dit Liv

10 Smarte Måder Bevægelsesdetektorer Kan Forbedre Dit Liv
Bevægelsesføleren er en af de vigtigste dele til at gøre dit hjem intelligent. Her er et kort blik på forskellige måder, som bevægelsesdetektorer vil gøre dit liv meget nemmere.
Læs Mere

tilgængelig på Bevægelse Detektion tab. Her kan du angive, hvor mange sekunder, før og efter motion er påvist at optage video, du kan kun have motion detection aktiv i en bestemt tidsperiode, og gerne med billeder, du har mulighed for automatisk at overføre disse videoer til en FTP-server

3 Gode Måder til Automatisk Backup og Synkronisere Dine Data på Android

3 Gode Måder til Automatisk Backup og Synkronisere Dine Data på Android
Må ikke miste dine data! Sørg for, at du holde det hele bakkes op. Lad os hjælpe dig.
Læs Mere

.

Du kan nemt konfigurere kun visse dele af kamera vindue til at tjene som en bevægelsessensor. Bare klik på den blå grid bokse for at tilføje eller fjerne blå grid bokse, som fjerner motion sensing for det område af skærmen.

Dette er starten på en strålende hjem overvågning netværk, som du nemt kan vedligeholde ved at cykle gennem hver “webcam”, hver gang du eller nogen i din familie handle ud deres “gamle” smartphone. Hvorfor smide dem ud

Sandheden Om e-Affald, Genanvendelse og Dens Effektivitet

Sandheden Om e-Affald, Genanvendelse og Dens Effektivitet
Verden producerer mere e-affald end nogensinde før. Vi bør være genbrug det, men der er nogle problemer der, at du ikke kan være opmærksom på.
Læs Mere

? Tage den 2-årige smartphone, og erstatte en af de ældre “IP-webcams” i dit hjem overvågning netværk. Eller, endnu bedre, tilføje og udvide netværket ved hjælp af den gamle smartphone.

Opret Din Surveillance System

Der er ingen ende på den kreative bruger kan du sætte disse gamle enheder. Hele konceptet af ved hjælp af en gammel smartphone som et trådløst webcam bare gør det hele trådløst hjem sikkerhed kamera system langt mere fleksible og skalerbare. Du kan placere din smartphone webcams overalt og til alle, og så længe de er inden for rækkevidde af dit Wi-Fi-netværk, du er god til at gå. Bedre endnu, kan du undgå at bidrage til den stadigt voksende bunke af skadelige forbruger affald

Du Må Forbruge: Historien om forbrugerelektronik [Funktion]

Du Må Forbruge: Historien om forbrugerelektronik [Funktion]
Hvert år, udstillinger over hele verden præsentere nye high tech udstyr; dyre legetøj, der kommer med mange løfter. De har til formål at gøre vores liv lettere, mere sjov, super tilsluttet, og selvfølgelig er status…
Læs Mere

og det er noget at være stolt af.

Hvad smartphones vidste du tilføje til dit trådløse overvågningssystem? Hvilke apps har du brug for? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor!

Image Credit: giggsy25 via Shutterstock.com